Polygami: Europas dolda statistik

av Judith Bergman  •  4 juli, 2016

  • Den stora omfattningen av polygamiska äktenskap visar att dessa äktenskap har också nått Europa, i hemlighet genom islamiska bröllopsceremonier utförda av imamer. I de flesta europeiska länder så behöver imamer inte informera myndigheterna om dessa äktenskap.

  • Daham Al Hasan flydde från Syrien till Danmark, lämnade sina tre fruar och 20 barn i hemlandet. Enligt danska regler om familjeåterförening, så har en av hans fruar och åtta av hans barn förenats med honom i Danmark. Men Al Hasan vill ha alla sina barn och alla sin barn återförenade i Danmark. Advokater förutspår att de återstående fruarna kommer att kunna förenas med barnen i Danmark. Fallet har chockat danskar och inte enbart för vad det kommer att kosta den danska staten i form av barnbidrag, men också det faktum att Al Hassan hävdar att han är alltför sjuk för att arbeta eller ens lära sig danska. ”Jag har inte enbart mentala problem men också fysiska problem….” Han har erkänt att hans ”mentala sjukdom” är orsakad av det faktum att han saknar sina barn som han frivilligt lämnade bakom sig i Syrien.
  • Även om kvinnor teoretiskt sätt kan kontakta polisen eller väcka åtal, så riskerar de att bli misshandlade eller möjligtvis skiljda. Kvinnorcentraler är ”fyllda av muslimska kvinnor”.

Polygami

För några år sedan, så föreslog Centerpartiet, ett av de fyra partierna i den dåvarane svenska center-höger regeringskoalitionen, att polygami skulle legaliseras. Idén orsakade en politisk storm och förslaget annulerades. Men partiets ungdomsdivision vägrade att ge upp: ”Vi tycker att det är viktigt att individen själv får bestämma hur många personer han eller hon vill vara gift med”, säger Hanna Wagenius, ordförande för Centerns ungdomsorganisation som förutspår att poylgami kommer att bli lagligt inom tio år, när hennes generation kommer in i Riksdagen och implementerar det.

Läs vidare

7 thoughts on “Polygami: Europas dolda statistik

  1. Mormoner dom KNULLAr ju OCHSÅ flera kärringar varför går kärringarna med på det??? Jo dom gillar pengar smycken o kuk

  2. Bigamister återsänds med vändande transport! Här har de fan i mig inget att göra!

    Eller så gör vi en helomvändning och tillåter grupp äktenskap på samma sätt som vi i princip tillåter gruppvåldtäkter! Ja med tanke på hur lågt straffvärde en gruppvåldtäkt eller en vanlig enmans, genomförd av utomeuropéer

    Varför ska det ställas högre krav på etniska svenskar än på invällande asylturister? Etniskt svenska kvinnor är nog inte speciellt intresserade av att dela man så etniskt svenska män får väl lov att bli tjejtjusare och lägga ut krokar för hucklekärringar! Hucklekärringar gillar ju månggifte och den yngre virile etniskt svenske mannen kanske är intresserad av detta fenomen månggifte! Framförallt med tanke på att den barnsligt förtjusande Annie Lööf har med månggifte i Centerns partiprogram!

  3. Detta med flera fruar är mot vår värdegrund, dessa ska INTE släppas in i Europa! Kina hade länge en lag på ett barn per hushåll, idag är det två som gäller. I kina gäller samma moral och etik som i Europa, dvs en man + en kvinna = en familj.
    Dessa kloakråttor/araber/muslimer måste stängas ute från Europa! Jordens befolkning har sedan 1960 talet mer än fördubblats och jordens resurser är under press.
    ATT TILLÅTA DENNA INVÄLLNING AV DETTA SKITFOLK TILL EU ÄR TAMEFAN GROVT KRIMINELLT!!!!!!!

  4. Det kommer inte att bli lagligt inom 10 år. Tror och hoppas att vi inte har så många muslimer kvar i Sverige om 4 till 6 år.

    • Vi har nog inte så många centerpartister kvar då heller, en krympande skara dessa Stureplansmarxister.

Kommentera