Skolbranden ej främlingsfientlig


I helgen som gick brann den islamiska skolan i Växjö.

Räddningstjänsten konstaterade att branden inte uppkom på naturlig väg, polisen rubricerade det som mordbrand och rektorn på skolan berättar att ryktet talar om två pojkar som tänt eld.

SVT

Polisen jobbar fortfarande efter hypotesen att branden var anlagd, att ungdomar ligger bakom, men att det inte rör sig om främlingsfientliga motiv. Anlagd brand, ungdomar och inget främlingsfientligt motiv. Hmmm….något säger mig att man kan hitta förövarna inom den kultur som älskar att sätta eld på saker i dagens Sverige. Av en händelse ligger skolan intill Araby, Växjös egna problemområde, men än så länge får vi spekulera. Sanningen lär dyka upp, om inte i etablerade media, så i alternativa eller sociala.

SvD


3 responses to “Skolbranden ej främlingsfientlig

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: