Kvinna mördad på asylboende

Polisen

KL 13.30 Mariannelund. Allvarligt skadad alternativt avliden person på asylboende och i ett bostadsrum. Då patrull kommer till platsen visade det sig att det var en kvinna i 25 år åldern som anträffas avliden i ett bostadsrum.

Omständigheter och fynd på platsen gör att misstanke finns att hon är bragd om livet. Platsen är för närvarande avspärrad då tekniker och rättsläkare är kallade till platsen i syfte att göra en brottsplatsundersökning.
En person är hämtad till förhör, förhör hålls även med personer som kan tänkas lämna uppgifter och har uppehållit sig på platsen.

Polisen

Minns ni ”Grövsta brottet någonsin” i Mariannelund, som skittidningen Expressen än idag inte har rapporterat sanningsenligt och korrekt om.

På bilden nedan två svin, det ena är svinet är det fulmedia kallar mannen från Vimmerby, Rafi Bahaduri, våldtäktsman med en gedigen meritlista som grov brottsling som trots detta skyddas av det andra svinet som låtsas att våldtäktsmännen är Emil i Lönneberga och drängen Alfred.

svin

15 thoughts on “Kvinna mördad på asylboende

  1. har aldrig varit i Kräkland sorry Grekland.
    Och kommer Aldrig att åka till Kräkland.

    Greker är det blattigaste folket i Europa, många av dom har arabisk-liknande fenotyp med lockigt tjockt hår, tjocka sammanvuxna ögonbryn, konvexa välvda ansikten med liten haka och munnen långt ner, samtidigt som ansiktet är som längst mellan ögonen och munnen, och näsan tjock, lång och lätt konvex.

    Är Grekerna kristna Turkar ?
    Säg det inte till en Grek han kommer slå ihjäl dig.

  2. Den kriminella grisen Thomas Mattssons tidning Expressen har idag den 27/6 en HATARTIKEL mot svensken Calle Jonsson till försvar för mördaren, våldtäktsmannen och TURISTRÅNAREN CHRISTOFORS SERDARIS,37…..-han försökte råna Calle Jonsson men gick på pumpen GREKEN OCH HALVARABEN….som alla greker är, parasiter och halvaraber….
    Expressen försvarar ett AVSKUM och en TURISTRÅNARE framför en hederlig svensk som Calle Jonsson är!!

    • Jag måste vara RASIST eftersom jag direkt stämplar avskummet till höger på bilden som EN LÅGT STÅENDE OPÅLITLIGT KRIMINELLT AVSKUM…..
      Och hör och häpna detta bara på asets utseende!!!!!!!!

  3. Sverige idag…rekommenderar http://www.HVBGuiden.se så förstår man hur illa det är ställt. Åkt förbi en liten ort ett par gånger och undrade hur det plötsligt står en massa invällare vid affären varje gång. Ville kolla upp då mina barnbarn bor i närheten…visar sig att inriktningen på verksamheten var människor med missbruk, PTSD, olika dissociativa tillstånd, självskadebeteende, sexuell övergreppsproblematik, vissa neuropsykiatriska problem, bipolaritet, personlighetsstörningar, psykos, anorexi/bulemi och mer diffus ångestproblematik.

    Känns betryggande. Just nu har man lust att slå någon jävel riktigt hårt på käften….

    • Röstar man på SOCIALDEMOKRATERNA så kommer landet snart att vara fullt med sådana baaaaarn…….

  4. Kvinnohuggare, i stället för vedhuggare, satsar vi på, för hela etablerings ersättnings slanten

  5. Tydligen kände den arresterade mannen kvinnan sen tidigare. De anser sig som män att ha rätten att bestämma över de kvinnor som kommer hit. De ska inte klä sig som vi eller ha svenska vänner.

    Den döda kvinnan kanske inte lydde honom på studs eller helt enkelt nobbade honom och det får kvinnor inte göra.

  6. Den moderna människan uppstod för 200 miljoner år sedan säger historieböckerna….FEL!!!
    Dessa mellanösternfigurer har haft islam i 1400 år, Muhammed levde i Medina c:a år 600….
    Gå bakåt i tiden 2000 år till, totalt 4000 år, då kröp de här på alla fyra, ingen tvekan om det…..
    TVÅHUNDRAMILLIONER ÅR…..”Den moderna människan….!” MÄNNISKANS historia, om vi talar om den ”moderna” människan har c:a 100 år på nacken och då räknar jag med att konsten att kyla mat, transporter, kommunikation, elektricitet kommit de senaste 100 åren…EN MYCKET KORT TID AV JORDENS HISTORIA!!
    TRAGISKT att det vita människor byggt upp i norden de senaste 1000 åren ska raseras på några decennier av politiskt korrekta med import av islam och mellanöstern-imbeciller!!!

  7. Och snart blir det 100% MÄNS och 100% KVINNS på separata anläggningar. Grattis Sverige. Islamfeminism är en svensk uppfinning; ny exportvara. ?
    Men wait…. det finns ju redan i IRAK, IRAN, FuckU-Haram… etc. länder. Patentintrång. Aj aj aj, där fick batikhäxorna på flabben.

  8. Är väl inte annat att vänta, i ett land som haft vidöppna gränser och lyckats släppa in terrorister och all världens avskum under de senaste fyrtioåren!

    PK patraskfeministerna har lyckats flytta våra etniskt svenska mentala gränser och spärrar för vad som kan accepteras, utan att vi uttrycker vår avsky!

    Inte många som lyfter på ögonbrynen och blir förvånade över några händelser idag!

    Stefan Löfven hen brydde sig inte och lät sig inte påverkas ens av avrättningarna på IKEA Västerås, härom året!

    Säger som tidigare hitkommna asylturister och deras avkomma ””vem fan bryr sig””!

  9. Märkligt att jag plötsligt kommer att tänka på ”myggor”, det finns livsfarliga sådana har jag hört och sett effekterna av. Nu ska jag bekämpa ett av deras bett det är redan infekterat. Har effektiva medel och myggen är inte dödliga för arga svenska tanter i Sverige.

Kommentera