SD gratulerar britterna: ”Nu väntar vi på swexit”

EU. Resultatet av den brittiska folkomröstningen – där lämna sidan segrar med 52 mot 48 – får blandade reaktioner av svenska politiker. Medan EU-minister Ann Linde (S), förre utrikesministern Carl Bildt (M) och Liberalernas utrikespolitiska talesperson Birgitta Ohlsson beklagar resultatet så gratulerar Sverigedemokraterna Storbritannien på sitt officiella Twitterkonto: 

”Ett stort grattis till Storbritanniens folk som valde självständighet! Nu väntar vi på #swexit!”

Liberalernas Jan Björklund säger att det behövs ingen folkomröstning i Sverige för han vet att stödet för EU är stort i Sverige! Dessutom undrar han vad som händer om vi inte samarbetar i Europa?

– Pettersson undrar om karl är dum i huvudet? Jag tycker vi samarbetar rätt bra med Norge trots att de inte är med i EU och jag är övertygad om att vi kan samarbeta utan att gå över de överbetalda byråkraterna i Bryssel.

Jag vill även passa på att gratulera britterna för att inte ha lyssnat på svenska ”opartiska” mediers propaganda över hur dumma i huvudet de är.

Domino

39 thoughts on “SD gratulerar britterna: ”Nu väntar vi på swexit”

 1. Det bästa som kunde hända! Men hur ska vi kunna stödja Britterna nu som alla Rika, Propagandamedier och deras underhuggare spyr galla över!? En början är en omröstning om JA till frihet även här. Men det blir inte lätt när man likt NORDKOREA nästan utlyst landssorg. Och man MÅSTE! vara ledsen och nästan grina!

 2. Nu kommer vi att få se ett EU som närmar sig Ryssland. Både Tyskland och Frankrike vill normalisera kontakterna med Ryssland, men England har stretat emot. Och Amerikas inflytande i EU kommer att minska drastiskt.

 3. Politikerna i Bryssel och andra ställen är samhällets största bovar/parasiter. Röfven har nog siktat på en plats i Bryssel när han åker ut i valet 2018.

 4. Gott att den judiska maktapparaten med uppgift att splittra nationalstaterna nu faller samman. Hoppas nu bara att George Sorros , med sina hängande påsar under ögonen nu passerar med denna vetskap i hjärnbarken.

 5. Allt handlar i grund och botten om invandringen Britterna har nu sagt NEJ
  inga fler hottentottar som utnyttjar välfärdssystemet och dessutom hatar oss och allt vi står för ,,,Det är dax för Sverige att vakna gemene man tycker som Britterna ,,,,,ut med blattarna och stäng gränsen

 6. F-n, jag har verkligen underskattat Britterna! Jag har alltid tyckt att de har stagnerat, levt kvar i minnena av 2:a världskriget och fortfarande anser att Lucas tändsystem och Premier Leauge är bäst i världen.

  Men en sak är säker. Britterna har nåt som Svenne inte har haft på årtionden i sosseland. Dom har ”Balls”. Grattis!

  Socialisten Margot Wallström beklagade sig häromdagen och tyckte att folkomröstningar är skit. Ja, varför ska man lyssna på packet?

  EU är inget annat än en golfklubb för politiker och höga tjänstemän och ett konvalescensprojekt för journalister.

  • Ja, får vi bara chansen i en folkomröstning (vi får ju inte ha ”balls”) så ska åtminstone jag plocka fram mina!!

 7. Hela världen kommer att söka asyl i Sverige .
  Det skulle vara önskvärd om länderna där de är födda i tog sitt ansvar – en mänsklig rättighet – över sin befolkning.
  Man producerar inte fler ungar än man kan försörja.

 8. Politikerna vill ha mera makt, folket vill att politikerna får mindre makt.
  Jag högaktar Cameron för hans beslut att låta folket välja.

 9. Swexit kommer förhoppningsvis!
  MEN
  Inte förrän alla andra länder gått ur. Sverige är så mycket EU så det blir ensamt kvar till sist. Inte sant Röfven?

 10. Svensk media basunerade ut sitt budskap med ett stort JAA Britterna stannar dom önskade sig det så innerligt att det blev sanning (som med allt annat dom skriver ) Text TV igår sa att Britterna stannar i EU ,,Ha ha ha
  tji fick dom ,,dom blev till slut tvungna att ändra sig när dom blev varse om att det inte går att ljuga om den saken också för Svenska folket ,
  Nu fattas bara att Trump blir president ,och då är allt som jag vill ha det
  En liten önskan till vore att slasken blev tvungen att sluta ENBART hat propaganda mot herr Putin ,,för deras budskap är att Britterna stannar
  Trump är en skithög och att alla skall hata Putin och helt okontrollerad invandring ,,,,precis tvärt om mot vad jag tycker

 11. Ett stort grattis till Storbritanniens arbetarklass som sagt nej till det mångkriminella EU med lönedumpning och fri rörlighet av kriminella. Flyktingkrisen var droppen, EU har INTE skyddat de yttre gränserna mot niggrar/araber/ MUSLIMSKA terrorister!
  Detta beslut var det bästa som kunde hända Storbritanniens folk och visar vägen för hela Europa, – det finns inget bättre vapen mot MUSLIMSKA MÖRDARGÄNG än att varje stat i Europa själva skyddar de yttre gränserna.
  En knäpp på näsan till parasiterna i EU och allsköns drönare inom banksektorn, mot lönedumpning och mot MUSLIMSKT INVASSION AV EUROPA!

 12. All heder åt folket i Storbritannien!

  Månne detta bli början till ett snabbt slut för Europeiska Unionen.
  Vilken härlig nyhet!

 13. Löfvén försvarar EU naturligtvis. Inget annat att vänta! Han har bjudit in Alliansen till överläggningar. SD nonchalerar han som vanligt och samtidigt står karln och pratar om att vi måste ”enas och samarbeta och inte splittra”. Vilken dubbelmoral! Detta är en rejäl spark i arslet på etablissemanget och nu är det läge för detta att ta upp huvudet ur sanden och inse att det är dags att börja lyssna på vad vanligt folk tycker. Det går inte att sitta i glaspalatset i Bryssel och hitta på den ena dumheten efter den andra och tro att folk skall ställa sig bakom det.
  Grattis Storbritannien ni har gjort helt rätt val! Det är så här det skall fungera i en sann demokrati och inte i en skendemokrati som den svenska.

 14. Nu fick äntligen multimiljonärerna i EU en riktig käftsmäll, det var inte en dag för tidigt. Vanliga människor inom EU har ingen som helst nytta av denna klubb för ömsesidig beundran för storfinansen. Nu kanske vi kan få krokiga gurkor igen???

 15. Jättebra att britterna lämnar EU nu hakar snart Frankrike o Holland på så tyvärr Stefan röven vi ska OCHSÅ lämna skiten

 16. Det spekuleras redan från vissa håll,att Maffiacentralen i Bryssel nu kommer att byggas om,till flyktingboende för de små barnen som anländer från Afrika…800.000 väntas redan under 2016. 🙁
  De välbetalda maffiamedlemmarna inom EU,genomlider enl. Merkels talesman ”den svåraste dagen i EU`s historia”..Hallelulja !

 17. Vilken härlig morgon utan ”ont i magen”, britterna har mycket framför sig och de kommer att kämpa för att klara uppgifterna, de är motiverade.

  Midsommar i Sverige , glad midsommar och idag så hissades ”Union Jack” i topp även utanför UK !

  Det händer att den blågula får maka på sig midsommar till trots, ett kärt undantag dagen till ära.

 18. Ibland händer det att man får vakna till goda nyheter och idag är en sån dag. Grattis Storbritannien

 19. Äntligen fick EU sig en riktig käftsmäll , heder åt Cameron att han vågade att hålla en folkomröstning undrar om Löfven vågar eller om han blir som vanligt sist ut .

 20. Svenska politiker gråter över resultatet, javisst, många av
  dem hade nog räknat med en välbetald reträttplats i det
  överbyråkratiska EU parlamentet.
  Snacket om att vi inte kan samarbeta om vi inte är med i EU
  kör man hårt med, men aldrig nackdelarna med att vara med,
  hörde den hispiga Annie Lööf stå och beklaga sig över utträdet
  hon kan ju fråga till exempel Mjölkbönderna som hon ska
  representera vad dom har fått ut av medlemskapet, när
  länder med långt förmånligare kostnadsläge dumpar priserna
  så att det högbeskattade Svenska mjölkbönderna inte
  har en chans att konkurrera, men sådant tiger hon och alla
  andra välbetalda teoretiker med!

 21. Bra gjort GB! Snart slipper de betala till korrumperade, lata människor i andra EU-länder, varefter de kan ta itu med sina egna! Som min brittiska favorit N:E:(Ni vet vem?) bl.a uttryckte det: Vi kan nu gynna decent (anständiga) människor!
  GB marscherar nu i spetsen.- Få se när det korrumperade Sverige kommer linkande efter? Spännande tider!

  • Förefaller ha blivit en smula yr av glädje, eller om det berodde på annat? Initialerna jag skrev ovan skulle ha varit N.F. och inget annat.

 22. Jag spelar gärna med! Dominoeffekten kommer. Hur många namnunderskrifter behövs för att Sverige skall få en omröstning?

 23. En seger för demokratin, och Europas fria folk. Äntligen nåt positivt i Europa. För friheten. För självständigheten. Hurra!!! Död åt Angela Merkels totalitära EU-regim.

Kommentera