Politikermördaren Thomas Mair kopplas till nationalister

BROTTSLIGHET. Thomas Mair som är misstänkt för mordet på Labourledamoten Jo Cox ska ha kopplingar till den gruppen Springbok Club, som försvarat vit makt och apartheid, och i flera år kampanjat för att Storbritannien ska lämna EU, skriver The Independent.

Flera vittnen gör också gällande att 52-åringen ska ha skrikit ”Britain first”, namnet på det nationalistiska partiet och en slogan för brexit, innan han gick till attack mot Cox. Partiet uppger att de inte känner till mannen. Gawker har uppgifter om att mannen under lång tid uttryckt stöd och skänkt tusental kronor till den amerikanska gruppen National Alliance. Enligt mannens bror hade 52-åringen ”en historia av psykisk sjukdom”.

Jo Cox var den första parlamentsledamoten att bli mördad sedan Ian Gow, mördades av IRA bilbomb utanför sitt hem 1990. Hon är den första kvinnliga ledamoten som har mördats och tros också vara den första sommördats av en av en väljare i modern tid.

-Pettersson säger jävla idiot…vi har nog med våld i samhället…

Thomas mair

Britian First uttalar sig om mordet och försöken att skuldbelägga dem

5 thoughts on “Politikermördaren Thomas Mair kopplas till nationalister

  1. Globaliserad är beredda att gå över lik för att Storbritannien ska stanna i EU. Och nej det är ingen konspirationsteori!

  2. Har svenska media försovit sig? Eller är de inte överens om hur detta skall utnyttjas mot Sverigedemokraterna?

  3. Oerhört tragiskt och beklagligt med våld mot politiker och dessutom kan han ha avgjort folkomröstningen till Brexits nackdel även om han är det starkaste argumentet för. Varför ska vi importera slödder när vi redan har så att det blir över?

    • Tydligen i England som hos oss,att dårhusen är stängda och deras patienter går fria ute bland folket !

Kommentera