Muslimer är inga massmördare – män är det

DEBATT. ”998 masskjutningar på tre och ett halvt år – i 2 av fallen har gärningsmännen varit muslimer. I 998 av fallen har gärningsmännen varit män.

Så om nu alla Twitter-användare, journalister och republikanska presidentkandidater prompt ska ägna sig åt att kartlägga motiv, hitta förklaringar och leta efter mönster – föreslår jag att vi börjar med att erkänna den givna gemensamma nämnaren för exakt 100 procent av gärningsmännen bakom amerikanska masskjutningar:

De är män. Huruvida de tillbringar sina söndagar med att gå till kyrkor, moskéer, synagogor eller brunchrestauranger spelar faktiskt ingen roll alls. Det vi däremot vet säkert är att de allihopa är män som vill mörda – och som i många fall kunnat köpa sig ett vapen att göra det med, lika lätt som 20-åriga killar i Sverige kan köpa cigg”

Den som skriver debattartikeln på Nyheter24 är Linn Svansbo, hon har rätt i att nästan alla massmördare är män sedan haltar hennes statistik betänkligt. Varför jämför massmördare i USA där det relativt sätt finns få muslimer och dessutom ljuga om antalet, när man kan ta Israel där den muslimska befolkningen är 20 procent och står för nästan alla terrordåd, eller Mellanöstern, Nordafrika, Indien, södra Thailand och många fler platser.

Det är män som begår de flesta morden i världen, muslimska män Linn! 

Linn Svansbo som lämnade det socialdemokratiska partiet efter beskedet att den socialdemokratiska regeringen beslutade införa gränskontroller förra hösten och skrev om det i Expressen.

”Jag sitter på ett tåg mellan Göteborg och Stockholm. Innan jag satt mig på tåget har jag mött upp en vän och druckit ett glas rödtjut på Hotel Post i Göteborg. Vi har diskuterat hur viktigt det är med en välförankrad vision, för att organisationer ska lyckas.
Bredvid mig på tåget sitter en kvinna med en väska som kostar 20 000 spänn. Min egen är värd 10 000. Framför mig har jag min dator som kostar 13 000 kronor. Häromdagen diskuterade jag med min mamma i telefonen om huruvida hon ska åka utomlands över jul eller inte. Förra veckan köpte jag snittblommor på Hötorget för 300 spänn.”

Syftet med dessa rader är naturligtvis att påpeka hur rika svenskarna är och att de gott kan bekosta öppna gränser och sitt eget folkutbyte. Fast jag tvivlar på att många svenskar har råd att köpa väskor i de prisklasser den unga damen nämner.

Varför köper socialisten Svansbo en väska för tiotusen spänn istället för att skänka pengarna till behövande?

Nåväl, hon fortsätter sin berättelse: ”För drygt ett år sedan knackade jag hundratals dörrar och lovade människor att min partiledare Stefan Löfven skulle göra Sverige bättre. För alla. Så sa vi, om ni minns? ”Ett bättre Sverige. För alla.” Med en socialdemokratisk regering får alla det nämligen bättre. Fler jobb och minskade klyftor. Mer jämlikhet och mindre rasism. I våras fördömde vi Danmarks socialdemokrater för att de gick rasistiska krafter till mötes. För två månader sedan stod Stefan Löfven och skanderade ”Refugees welcome” på Medborgarplatsen i Stockholm. ”Mitt Europa bygger inte murar”, sa han. ”Jag tror att det är nu det vänder på riktigt.” ”

och fortsätter

”Nej, systemet pallar inte. Ja, myndigheterna är överbelastade. Nej, lärarna räcker inte till. Ja, det blir svårt att skapa jobb. Men folk dör. Varför förväntar vi oss att vårt liv ska få rulla på som vanligt samtidigt som världen brinner? Allt är tillåtet i krig och kärlek. Vad vi ska göra? Allt, såklart. Vända upp och ned på hela landet. Bara döda barn slutar spolas upp på badstränder.”

Damen vill alltså vända upp och ned på hela vårt land för att döda barn spolas upp på stränderna i Medelhavet, men hon ägnar tydligen inte en tanke åt de sex miljoner barn under fem år som varje år dör på grund av svält och sjukdomar för att våra biståndspengar används på unga, ljugande deserterande män från Mellanöstern istället.

-Pettersson vill hävda att den förra socialdemokraten Linn Svansbo har den synen på pengar som socialister ofta har, vi ska vara generösa med andras pengar eller socialismen fungerar bara tills man gjort slut på andras pengar, som Margret Thatcher lär ha sagt.

Så summan av kardemumman är att Linn Svansbo är en hycklerska…

18 thoughts on “Muslimer är inga massmördare – män är det

  1. Hon har inte mycket till verklighetsuppfattning den människan, underbart vilka resonemang våra politiker har, Sveriges politiker lever inte med besluten dom fattar det gör vi, det dom hållet på med är inget annat än landsförräderi

  2. Så hon vill döma ut vårt kön som terrorisriskt. Vanlig vänsterristiskt prat, eller hur? Detta sjuka mansförakt. Precis som om kvinnor skulle vara bättre. Det man måste se på är ju var våldet förekommer. I vilka miljöer. Och är det då i alla milhöer där män finns? Nej, det är miljöer där en viss typ av män finns, eller kvinnor också för den delen. Terrordåd idag, förekommer utan undantag i den muslimska miljön. Inte i den västerländska. Hur mycket män än där finns. Så det är svaret. Och tidigare behöver vi bara gå tillbaka till Ulrike Meinhof. Som var den ledande på terror i Europa på 70-talet. Och hon var KVINNA, liksom Margret Tascher, som som startade krig i världen. Så skyll inte på männen. Vem har inte hört talas om catfight t e x. Sätt ett antal kvinnor i samma rum, och kriget är ett faktum, mer än där flera män vistas. Män behöver inte slåss, för att de förs samman, för de är oftast säkra i sig själva. Utom dom som hänger sig åt tvivelaktiga läror då förståss, som t e x nazister och islamister. Detta för att deras dogmetvbygger på lögner, som de själva egentligen inte tror på, och därför i desperation måste slåss för att bevisa lögnerna för sig själva som sanningar. Därför utför dessa män i vissa fall terrordåd, medan andra som känner sig trygg med en sanning som håller, inte gör det. Och därför slåss också såna feminister som Linn Svansbo med näbbar och klor för det de hävdar, för att de lever på en lögn, som inte håller det allra minsta, i det de försöker hävda, som ett måste, för sin absoluta ideologis skull. Som ju måste vara sann, enligt dem, för att det är de som tror på den. Och de har ju alltid rätt enligt dem, för att de har sanningen och det rätta, för att det bara är så, enligt dem. O s v. o s v. Hhmm…

    • Svenska män och muslimska män är av samma skrot och korn enligt feministerna. Därför tolererar feministerna muslimernas beteenden mot kvinnor. Man som man, de äro alla djur.

  3. Om jag haft en väska för 10.000:- hade jag aldrig visat eller berättat det för någon – jag hade skämts ihjäl! Barnet som spolades upp på land och som jag tror Linn syftar på var ju inte flykting – Pappan ville flytta från Turkiet där de bott i 3 år med fast jobb. Det har ingenting med kriget att göra, bara nya tänder.

    • Eftersom jag gillar satir brukar för nöjes skull titta in på Nyheter24. Brukar också roa mig med att rösta ner debattartiklar som denna. Jag tror inte att jag är ensam om det på den vakna sida då dessa artiklar brukar åka på stordäng.

  4. Pettersson: blanda inte päron och äpplen, du försöker manipulera igen!
    Det artikeln handlar om är enbart skjutningar i USA där nästan alla gärningsmän är kristna.

    Konflikter i indien, södra thailand mm är pga förtryck, det är som di säger: det krävs två för dans. Sluta ljug!!!

    • Vilket djv… förtryck. Kom inte med nåt djv.. genustrams. Menar du historiskt för si så där 200 år sen så stick och brinn,pajas. Vi Svenskar är ett väldigt trevligt folk. Passar inte galoscherna så stick och brinn

    • Nja, att föra ihop dessa så olika skiftningar till en kategori, är inte riktigt. Man måste skilja på dessa tre, för de har helt olika mening och betydelse. Eller säget du liberalkonserativmiljöpartist exempelvis?

      • Det gäller att ha klarhet. Och inte blanda ihop begreppen, som vänstern gör.

      • Jag håller helt med om sentenserna för en god människa. Men sen har vi olika ståndpunkter inom nya högern. Då kan man inte dra ihop dessa till ett begrepp för det goda. Då gör vi oss själva en otjänst. Vi måste ha klarhet i begreppen. Först då kan vi stå starka gentemot vänsterns angrepp. Det är just luddighet, som ger vänstern makt. För att de lätt kan söndra våra argument, för sitt, när de inte har klarhet. Därför är det viktigt med reda i.begreppen, om vi ska kunna försvara oss. Tänk till lite.

  5. Tyvärr finns det många dårskallar på Linn Svansbros nivå….! Ibland önskar man Adolf Hitler tillbaka, han skulle ha mycket jobb att göra….Här en annan dårskalle, – Svitsarens vice statsminister Åsa Romson, MILJÖPARTIET DÅRSKALLARNA!!
    https://youtu.be/iKz2FXMORaw

  6. Det var värst vad man har råd att köpa dyra saker genom att försörja sig på att skriva massa skit.

  7. Inget att fästa någon större uppmärksamhet vid. Bara en av de här noviserna som skriver mot bättre vetande.

  8. ”Damen” ifråga är en chef på Sveriges elevkårer. Dessa snyltare har en obehaglig vana att nästla sig in på ställen där kontrollen är obefintlig.

Kommentera