13 thoughts on “Bananrepubliken

 1. VI går säkert mot samma öde som de stackars INDIANERNA.De sitter i RESERVAT!! P.G.A Invandringen!! DET ÄR DIT MAKTEN FÖR OSS!!!!! VAD GÖR VI?????????

 2. Grattis Sverige!
  Ni har just dragit en vinstlott och vunnit ytterligare ett lass pensionsräddare.
  Kan vi vänta oss annat än att Migrationsverket ordnar ett roligare boende? Kanske plåster på såren också, t.ex. medborgarskap på en vecka och fullständig rättslig immunitet.
  Det rör sig ju trots allt om svårt traumatiserade världsmedborgare.

  • Lite OT det är många i “eliten” som har lilarödnäsa många av de som kämpar för att sänka Sverige, blir det så när någon så gravt sviker sitt land ?
   Vi kan börja att lista de här.

 3. Om alla flyttar till Sverige så skulle det bli fred på jorden,inte finnas fattiga,sjuka eller svältande.Alla orättvisor försvinna.
  Hallenlulja inshalla alla akbar amen.
  (Desutom massor oskulder alla får knulla/våldta)

  • Om hela jorden gick med på att benämnas Sverige eller hela klotet blev ett enda land Sverige så skulle problemet med invandrare och flyktingar försvinna.(ironi). Då skulle alla redan vara svenskar.

 4. I bananrepubliken Sverige har ärkebiskopen samma slagord som IS-terroristerna. Senast hört vid Ekot i p4, kl 06.00: “Gud är större”. Jag tycker att hennes borde vara: “Gud bevare och skydda oss”.

  • Ärkebiskopen hör nog mer hemma i Saudiarabien än i Sverige. Frågan om vilken religion hon representerar är obesvarad men lutar åt……..?

   • Det har helt gått henne förbi, att ofärd råder i landet!

Kommentera