Mördarmuslimen ringde 911 innan dådet och svor trohet till IS


ISLAM. Omar Mateen, som utförde massmordet på en gayklubb i Orlando, ringde larmnumret 911 precis innan han inledde skjutningen, uppger poliskällor för CNN.

I samtalet ska han ha svurit trohet till terrorgruppen Islamiska staten. Enligt CNN ska Mateen också ha nämnt gärningsmännen bakom bombningen av Boston Maraton i samtalet.

Den kriminella muslimska mördargruppen IS har via sitt propagandaorgan Amaq tagit påsig dådet, rapporterar Reuters.

Mateen sköt ihjäl 50 människor innan han själv dödades av polis. Polisen utreder händelsen som ett terrorbrott och ska undersöka om gärningsmannen agerat ensam.

Magnus Ranstorp, terrorforskare vid Försvarshögkolan, säger att utredningen kan gå åt vilket håll som helst.
– Islamistisk extremism brukar rikta sitt våld mot enskilda individer i först hand. Det har inte skett så ofta att de angripit specifikt den här typen av hbtq-mål, säger Ranstorp till TT.

FBI har tidigare utredd Omar Mateen för eventuella islamistiska sympatier men inte hittat några bevis för detta.

-Pettersson vill bara meddela så det inte blir några missförstånd – islam har inget med islam att göra…

Efter varje terrordåd hörs det röster om att de muslimer som ligger bakom attackerna inte står för islam, utan att hotet kommer från en totalitär och fanatisk ideologi. Det är riktigt, men vad många inte förstår är att islam inte är en religion utan en totalitär och fanatisk ideologi, värre än kommunismen och nazismen. Det innebär inte att alla muslimer är skyldiga, det finns gott om kulturella och sekulära muslimer, men det är sällan de hörs.

I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Det finns ingen annan gud än GUD

Koranen Sura 5:33
De som kämpar mot Gud och Hans Sändebud och vars strävan det är att störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv skall utan förskoning dödas eller korsfästas eller få hand och fot på motsatta sidor avhuggna eller förvisas från sitt land. Denna förnedring skall de utstå i detta liv och i det kommande livet skall de få utstå ett outsägligt lidande.

-Pettersson läser detta på olika ställen om islam och ser att det är precis detta som kriminella muslimska mördargäng som Al-Qaida, ISIS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla de andra lever efter, de gör bara vad som står i koranen och det är islam som den oföränderliga koranen beskriver det.

Koranen 56:77-80
I Koranen säger Gud den Högste att han skall skydda den från alla ändringar, tillägg, strykningar och andra manipulationer. Gud lovar i Koranen att den skall förbli samma bok hela tiden. Gud säger att Han, som sände ner Koranen, också skall se till att bevara den. Gud utmanar människor och djävlar och hela skapelsen att komma med något liknande Koranen om de kan, Gud låter sina profeter göra underverk som överträffar sin samtids främsta begåvningar; annars vore de inga underverk. På Muhammads tid, var araberna mycket framstående vältalare. Koranen kom och berättade med ännu större vältalighet om skapelsen och livets uppkomst. Inom vetenskapen framkommer mycket nytt, som faktiskt redan står i Koranen. Alla människor kan hämta bevis från Koranen på att vetenskapen har rätt. Vetenskap som inte stämmer med Koranen saknar grund. Gud är den högste läraren och allt vi lär oss måste komma ifrån Gud.

270 miljoner har dödats av muslimer genom politisk islam. Islam började att döda otrogna redan från början under Muhammed på 600-talet. Det första århundradet av sin existens, var islam helt indränkt i blod. Dödandet minskade något när det islamiska imperiet slutligen nådde gränserna för sin expansion i under 700 och 800-talen. Efter att den inledande expansionen avtagit, tog morden inte slut, takten bara bromsade för det expansionistiska, imperialistiska, oprovocerade islams aggression som pågår än idag.

 

Nedan några siffror som är en grov uppskattning av dödandet av icke-muslimer i politiska handlingar från islam, det som kallas Jihad och pågår än idag.

Jihads tårar, 270 miljoner dödade av muslimer, i globalt Jihad, islamiska jihad, islamisk terrorism, judar, buddhister, hinduer, kristna, muslimer i Afrika, etnisk rensning, dödandet av otrogna, profeten Muhammed, Allah, Koranen, Mellanöstern och snart Europa…

KRISTNA – Antalet kristna martyrer genom Islam är 9 miljoner [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, Tabell 4-10]. million [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-10] .

En grov uppskattning av Rafael Moore i History of Asia Minor är att ytterligare 50 miljoner dog i krig genom jihad. Så räknar vi miljoner afrikanska kristna som dödades under 1900-talet har vi: 60 miljoner kristna

HINDUER – Koenard Elst i Negationism in India ger en uppskattning på 80 miljoner hinduer dödade i det totala jihad mot Indien. [Koenard Elst, förnekande i Indien, Voice of India, New Delhi, 2002, sid. 34.] Indien idag är bara hälften så stort som det antika Indien, på grund av jihad. Bergen i närheten av Indien kallas Hindu Kush, som betyder ”bålet av hinduer.” 80 miljoner hinduer

BUDDHISTER – Buddhister är inte lika inblandade i krig. Kom ihåg att i jihad var det endast kristna och judar som tilläts överleva som dhimmis (tjänare åt islam), alla andra måste konvertera eller dö.

Jihad dödade buddhister i Turkiet, Afghanistan, längs Sidenvägen, och i Indien. Summan är cirka 10 miljoner. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, tabell 4-1.] 10 miljoner buddhister

JUDAR – Märkligt nog fanns det inte tillräckligt med judar som dödades i jihad för att märkbart påverka summan av det Stora Utplånandet. Jihad i Arabien var 100 procent effektivt, men antalet var tusentals, inte miljoner. Efter det gav judarna efter och blev dhimmis (anställda och andra klassens medborgare) åt Islam och hade inte någon geografisk politisk makt.

Detta ger en grov uppskattning på 270 miljoner dödade av jihad.

Men det är lugnt, det har inget med islam att göra säger PK…det är bara enstaka fanatiker så sov lugnt…

Islam och dess självförsvarskrig


22 responses to “Mördarmuslimen ringde 911 innan dådet och svor trohet till IS

 • Involuntarium

  Svensk media har inte riktigt bestämt sig för om terrorattacken är ett terrorbrott eller ett hat brott!

  Hur fan kan man komma på tanken att fundera över om attacken var ett terror eller hat brott?

  På vilket sätt skulle det ena vara värre än det andra, är det ytterligare ett sätt för media att försöka förminska och förmildra mördandet och dödandet av människor genom att spekulera i terror eller hat!

  Hur förbannat korkad får man bli som förståsigpåare?

  Som jag ser det så försöker svensk media på något sätt förminska och förmildra brott genom att säga det hade ingenting med religionen islam att göra utan det var en enskild individs handlande! Den här individen hatade bögar och det var därför han mördade och dödade bögarna i deras egen klubblokal! Alltså enligt media var dådet en enskild galningsverk och ska inte sammankopplas med den våldsbejakande extremism religionen islam!

  Hur fan tänkte de nu?

  Attacken på bögarna i Orlando är och förblir en terroristhandling kopplad till den våldsbejakande extremist religionen islam oavsett vad media försöker med för trixande avseende klassificeringen av mördandet på bögarna i Orlando!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Mona Walters webb tv – ”Ramadan – pray for the Christian”. Att morden skedde under Ramadan är logiskt, lyssna och betänk!

  Gilla

 • Lena

  Jag tror mycket mer på en person som sedan 30 år säger i princip likadant i dag, den personen är D trump, för mig är det viktigt att inte hyckla, han hycklar då verkligen inte.

  Gilla

 • Malmöbo

  Det har skett minst 290 dödsskjutningar i usa sen förra året. De flesta gärningsmännen har varit kristna och heter micheal, chris, mm.
  Samtliga psykopater, denna psykopaten råkade heta Omar. Intget mer med det.
  Gå och lägg er!

  Gilla

 • Involuntarium

  Förståsigpåaren Ranstorp skriver i AB, det är inte säkert att det är ett IS attentat, de kanske vill rida på vågen! Ranstorp uppenbarligen en lika smart kille och förståsigpåare som Arnstad!

  I min värld spelar det ingen roll vad någon förståsigpåare försöker förmildra! Dådet är ett dåd oavsett!

  Det står fullt klart att pojk djäveln var islamist och det räcker ta mig fan som kvittens på att terrordådet hade med den våldsbejakande religionen att göra! Sen spelar det ingen större roll om dådet erkänns av IS eller inte!

  Det viktiga är att förstå att en muslim är en muslim och skillnaden mellan en moderat muslim och en extrem fanatisk muslim är hårfin!

  Gilla

 • Lena

  Några kommentarer från muslimer …………chockerande men inte förvånad.
  http://www.gspellchecker.com/2016/06/what-are-some-people-saying-about-the-orlando-shooting-in-arabic/

  Gilla

  • Stenbock

   Lena:
   Det var ju ett stort urval av medlidande och deltagande i sorgen !
   Alltså kan vi utgår från att det ikväll råder glädje bland muslimerna världen över !

   Gilla

  • Involuntarium

   Kommentarerna visar ju precis det islamisterna anser om i första hand HBTQ personer och i andrahand västerlänningar och då framförallt amerikaner!

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Våra politiker och politiskt korrekt media exempelvis ”Inte rasist men….” – de skriver att islam inte har någonting med islam att göra och att islam är ”a religion off Peace…”
   Fan trot!

   Gilla

 • ingvar

  SR ekot är ju i alla fall ärliga med att de censurerar
  De måste undanhålla vissa saker från folket
  Kommentarerna på twitter är ju inte nådiga

  Gilla

 • eugenecork

  2 flugor i samma smäll, för Donald Trumph

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Lyssnade för några dagar sedan på Mona Walter på YOUTUBE, hon kan islam, varför lyssnar inte journalister och politiker på denna intelligenta och kunniga kvinna ?
  Ja, vi som läser alternativmedia förstår varför….! Mona Walter är UPPENBARLIGEN INTELLIGENT OCH KAN ÄMNET, – LYSSNA PÅ MONA PÅ HENNES TV KANAL PÅ YOUTUBE!
  Återigen ett meningslöst terroristattentat på oskyldiga människor, ett meningslöst mördande, är någon förvånad att det är en man med afghanskt ursprung, en muslim ? Skulle inte tro det!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Funderar på tomten Joakim Lamotte (eller liknande namn)….-han kan börja med att lyssna på Mona Walter!
   Intressant men info om satanssektens ideologi och om profeten Muhammeds liv….Pedofetens sista ord var enligt Mona : ”Död åt kristna och judar…!”

   Gilla

 • Stenbock

  Min fråga efter att lyssnat till Obama på CNN,är vilket islamiskt land kommer nu USA att angripas ? Även om hans tal till folket,var hållet med helt ”korrekt ordval” som t.o.m. skulle kunna kommit från Absurdistan.
  Visserligen nämndes att hans föräldrar var invandrade afghaner,och att islamisten var 29 år gammal.
  Om det nu inte var ett planerat terrorangrepp,förstod jag inte riktigt vad han menade med,att man sökte medhjälpare och varnade befolkningen inför stora paraderna,vid bög/flata-dagen 19 juni !

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Vänstern har redan sin förklaring färdig att servera….

  Gilla

 • Android77

  Jag är så jävla trött på Islam. För 20 år sedan fanns inte skiten här. Nu har vi importerat dårarna hit. Vi har IS och sådant här i Sverige. Vad fan tänkte de på?

  Gilla

 • Involuntarium

  Och vad säger SVT text TV! Jo pappan säger det finns inget religiöst motiv till dådet! Pojk djäveln såg några gay personer kyssas och det klarade islamisten i pojk djäveln inte av, utan måste självklart ta till våld i religionen islams namn! Det enda rätta är att sätta pojk djävelns släkt på ett flygplan destination Afghanistan! Livstids inreseförbud för släkten i minst fem generationer framöver!

  När i helvete ska svensk statskontrollerad media rapportera fakta och inte ha med en massa hittepå berättelser!

  Var det inte fakta som det svenska public service företaget skulle förmedla och inte en massa skitsnack och fullständigt irrelevanta hittepåhistorier!

  När i helvete ska de lära sig?

  Sveriges media tror också att de kan påverka omröstningen Brexit, påverka genom att i media formulera meningar med innebörden att britterna är rädda och måste ha full kontroll, därför vill de inte vara med i EU!

  Ställer frågan vad är det för fel att vara rädd och vilja ha kontroll i det egna landet? Hur förbannat korkad får man vara som journalist? Rapportera och ha inte en massa förutfattade meningar som det inte finns ett enda belägg för!

  Svensk media verkar ha fått någon form av D. Trump skräck och tror att de kan styra pressident valet i USA genom att skriva allt negativt om Trump!

  Gilla

  • Johan Herrgård

   Skulle detta hända i Sverige så rycker bängen ut med termosar!” Vi kan ju snacka lite innan ni skjuter!” sa dialogpolisen.
   Varför är det ytterst svårt att benämna detta brott som både terrorism och hatbrott. Jo, om det är hatbrott implicerar man ju islam som hatiskt. Det är ju no no.

   Gilla

   • Involuntarium

    Helt rätt Johan Herrgård! Kling och Klang har blivit dialogpoliser utrustade med termos och kanske hembakta bullar! I termosen har de snutkaffe från en känd bensinkedja!

    Hahahahoaaaaahoha grannarna undrar om jag blivit galen, skrattet ekar i skymningen!

    Gillad av 1 person

 • malmobon

  Avnazifieringen började EFTER kriget. Lär vi inget. AVISLAMISERING SKALL BÖRJAS NU.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: