Pia och Oscar karaktärsmördar föräldrar i Vellinge

Minns ni Oscar Schau, han som brukar stå på balkonger och göra Hitlerhälsning….han som hotar och gör intrång hos SD-politiker, denna pubertala person sitter som journalistpraktikant på Sydvenskan och han är full igång med sitt smustiga ”arbete”, denna gång ingår det i hans projekt att smutsa ner oroliga Vellingeföräldrar.

Den skånska kommunen är bland de sista att bli som alla andra dysfunktionella kommuner, vellingeföräldrarnas ”brott” är att dom värnar sina barn, de vill inte se sina lågstadiebarn fara illa på sin skola bland ensamkommande utomeuropeiska 18-ringar och äldre. Vellingeföräldrarna vill inta att deras samhälle ska bli som Malmö, Oschar Schau tillsammans med sydsvenskans ansvariga utgivare Pia Rehnquist gör allt i sin makt för att karaktärsmörda en hel föräldragrupp.

Sydsvenskans praktikant som dom lånat från hatbloggen Irm och socialdemokraternas stiftelse Expo, han Oscar Schau klipper, klistrar och gör hembesök, jag personligen tackar ”Granskning Sverige” för att ni finns, TACK. Tack vare att alternativa granskare och alternativa bloggare blir fler och fler finns det hopp, den skattefinansierade hatmedian granskas av oss som inte alls önskar leva i ett modernt stasi.

Lyssna på ”Granskning Sverige”, vid 12:30 i programmet nämns en händelse som jag har starka minnen från.

17 thoughts on “Pia och Oscar karaktärsmördar föräldrar i Vellinge

 1. Värdegrund betyder bara: Jag gillar inte din ÅSIKT!
  Därför får du inte leka med oss i sandlådan!

 2. Makten skall utgå från folket…., kommunalt självstyre. 1:a kapitlet i grundlagen gäller härmed inte.

 3. Nu får vi skärpa oss och visa vad vi tycker…
  Läste just om en ”undersökning” som hat/hets-pressen,låtit något korrekt institut genomföra.(Troligen samma som undersöker zigenarregistret)
  Här vill man förleda och trösta sin sista läsare med följande,för dem tydligen viktiga information.I mätningen ingick förstås inte landets bästa blogg, Pettersons:
  Från Bonnierblaskan HD:
  http://www.hd.se/2016-06-10/hatsajter-tappar-i-sociala-medier
  Vi kan dock vara tacksamma att fria sidorna inte tappar tillnärmelsevis så många läsare som svenska propagandaorganen,och andra övervakade STATS-MEDIA… 🙂

  • Att så många delade artiklar från Avpixlat m.fl. i november 2015 berodde på den extremt farliga invällar-situationen då. När det lugnat ned sig blir det en naturlig nedgång.

  • Har nu upptäckt att de som betalar denna snedpropaganda är LO !!
   Detta avslöjar X-pressen,och vi kan därför utgår från,att det hela är styrt från högsta ort.En kampanj som genomföres i samarbete med TT. Samma nyhet i alla hat/hets-organ över Absurdistan samtidigt !
   Sommartorkan i gammelmedia har inletts tidigt i år.

 4. Hur många representanter i ljugmedia och Expo har barn och barnbarn i MENA-dominerade områden???
  Hatmedia och Expo som suger ut pengar från allmänna arvsfonden
  gör att man vill berätta för folk att de ska skriva på ALLT annat än allmänna arvsfonden.
  I Södertälje vill inte Enhörnaborna att deras barn går i Ronnaskolan.
  (Det finns 2 stackars svenska barn)

  Men Enhörnakören har lanserat sig att de sjunger mot rasism.
  skriver de i ländstidningen.

 5. ”Värdegrund, ansvar och utmaningar”, det är på tiden att vi hederliga som dessutom betalar era löner tar tag i detta, kan bli en ”utmaning” att hitta ”värdegrunden” hos er som tar ”ansvar” för våra skattepengar.
  Ett utmärkt program från ”granskning sverige” återigen.

  Vi kan ses i kommunala folkomröstningar!
  ”Har ni rent mjöl i påsen” så är det väl en god idé, inte sant ?
  (Tycker inte att det är nödvändigt att blanda in ”nybörn”.)

 6. Granskning Sverige är ett mycket bra media,när det gäller att söka finna sanningar.Det tråkiga är,att när man lyssnat till deras program är man så fly förbannad,över alla de dårar/idioter som lyckats mygla sig fram till en ställning,som besserwisser bland allt och alla.Sådana som kallar sig politiker,och använder samma klyscha och på ett språk som är verklighetsfrämmande. Ja nästan oförståeligt för en jordnära.
  I kväll gjorde mig den s.k. chefredaktörn på vänsterextrema hat/hets-organet SDS illamående.Måtte den,och hela Bonnierkoncernen gå i graven snarast !

 7. Oscar Schau kämpar med en trasig DNA-steg. Det är inte något som går att laga.

Kommentera