Folkpartist gör Hitler-hälsning, slipper löpa gatlopp i hatmedia…

Från Eva-Maries Facebook

Idag i lokalradion kommer man under dagen att prata med expo, man kommer att prata om deras “kartläggning” om vad dom ser som en ökande nazistisk aktivitet i Skåne. I Kävlinge finns det tydligen någon som heilat, illa.

En av IRM:s skribenter gör Hitlerhäsning. När den "goda" sidan hyllar Hitler är det ett skämt - när Sverigedeokrater gör det får de löpa gatlopp och avgå... pressen
En av IRM:s skribenter gör Hitlerhäsning. När den “goda” sidan hyllar Hitler är det ett skämt – när Sverigedemokrater gör det får de löpa gatlopp och avgå…

Vad man antagligen inte kommer att belysa är……..låt mig presentera Oscar Schau, skribent på hatbloggen irm (inte rasist men) samt även skribent och engagerad i expo. Här ser man honom heila på balkong och skrika sig heil, han gillar det.

För ett år sedan fick jag ett hembesök av honom tillsammans med en av hans maskerade vänner. Denna Oscar har många strängar på sin lyra, han är även frånsett sitt hatbloggande, expoengagemang och hitlerhälsande en folkpartistisk malmöpolitiker. Förr var folkpartiet ett parti för israelvänner, nu är andra tider.

Sveriges Radio borde göra en koll på vad man kablar ut, vilka är trovärdiga och vilka är inte….eller har man en agenda och den är att ljuga oss rätt upp i ansiktet?

Eva-Marie, Malmö

PK-tolerans gäller inte alla

Pettersson kommer på ”Inte rasist men”  (jag är lite besviken på att det inte blev något av detta hot Henrik, förresten vet du att “Inte rasist men” har betydligt färre läsare än Petterssons trots att vi arbetar helt ideellt och ni är sponsrade av fackföreningsrörelsen med flera)

4 thoughts on “Folkpartist gör Hitler-hälsning, slipper löpa gatlopp i hatmedia…

  1. Sådana här tydliga bevis på diskriminering borde få “svenne banan” att vakna från sitt zombie-tillstånd!

Kommentera