Reinfeldt på export

Håll i hatten Europa, nu kommer Reinfeldt.

Fredrik Reinfeldt har på eget initiativ skapat en skrift som ska spridas i EU och omfattar den arbetslinje Reinfeldt själv drev under sina olycksaliga år som svensk statsminister.

Med skriften vill Reinfeldt skapa en ram för hur fler jobb ska skapas i Europa. Vid sin sida har han haft Eva Uddén Sonnegård, f.d. statssekreterare i arbetsmarknadsdepartementet.

Reinfeldt som tar ut 156 000 i månaden i avgångsvederlag och tjänar miljoner på sina föreläsningar via egna bolaget Fredrik Reinfeldt AB, vill att européer ska kunna jobba upp till 75-årsåldern. Detta inkluderar också de kvinnor och män som sliter för låga löner på tunga, stressiga jobb och alltså inte bara personer som Reinfeldt som får hög pension samtidigt som de tjänar miljoner på att glassa runt i världen, bor på flotta hotell och äter gratismiddagar med andra individer som ser ned på vanligt folk.

Reinfeldt har i tolv punkter lämnat förslag i skriften som lanseras i Bryssel under dagen. Bl.a. innehåller skriften följande:

 • Skattelättnader och statliga lönesubventioner. Som exempel tar han upp jobbskatteavdraget och sänkningen av arbetsgivaravgiften för ungdomar.
 • Fler ska jobba länge upp i åldrarna och detta syftar på att man inte pensionera bort arbetslöshet och utanförskap. Givetvis ska det vara frivilligt, men Reinfeldt. Vilka klyftor ser vi då i pensionssystemet mellan de som orkar och de som inte orkar jobba så länge?
 • Europa ska öppna sina hjärtan för flyktingar och invandrare. Detta av ekonomiska skäl, enligt den tunnhårige. Åter använder Reinfeldt sin människosyn om att flyktingar ska rädda Europas ekonomi och vill med det säga att det är bra för Europa att människor fly. Snacka om människosyn Fredrik!!!
 • Reinfeldt är också beredd att kämpa för sin invandringspositiva syn i Europa, precis som han gör i Sverige.

Det Sverige känner av idag och kommer att känna av än mer framöver, är just Reinfeldts högst personliga invandringspolitik. Det är den som försatt Sverige i parterr (brottningsterm), som skapat alla de problem vi nu ser och som kommer att förändra landet på ett högst märkbart sätt. Om övriga Europa köper detta, eller om de kastar Reinfeldts skrift i soptunnan återstår att se. Det vi vet är att övriga Europa ser med fasa på det som sker i vårt älskade land…

Glöm heller inte bort att Alliansen under Fredrik Reinfeldt införde så generösa bidrag för nyanlända att de aldrig mer behöver anstränga sig, så denna arbetslinje han tjattrar om, gäller förmodligen inte kvinnor i heltäckande, män i fula skägg och de ligister som flytt sina hemländer för att ställa till med jävelskap i vår del av världen.

Här är samtliga punkter på Reinfeldts lista:

 1. Synliggör utanförskapet.
 2. Det måste löna sig att arbeta.
 3. Strama åt ersättningssystemen.
 4. Stärk arbetskraften.
 5. Alla jobb behövs.
 6. Förläng arbetslivet.
 7. Uppmuntra äldre att fortsätta arbeta.
 8. Omställning.
 9. Arbetskraftsinvandring.
 10. Arbete för asylsökande och anhöringinvandrare.
 11. Utbildning för arbete.
 12. En andra chans.

DN

27 thoughts on “Reinfeldt på export

 1. Finns nog inga ord som kan beskriva hur jag föraktar denna vidriga sionistiska folkmördare!

 2. Reinfeldt ska definitivt på export. Fast inte till EU.

  Utan jag föreslår Afrikas horn eller Afghanistan. Finns även fler alternativ för “M-psykopaten”

  Om han fortsättningsvis insisterar på att förtala Europeiska arbetare så ska anmälas för förtal och kränkning.

  En av Sveriges svåraste frågor i dagsläget. Är den att ranka vem som är den sämste statsministern, som Sverige har haft, genom tiderna.

  Reinfeldt eller Löfven?

 3. Där kan läggas till en 13 e punkt som avser dra in all ersättning
  för Landsförrädare av hans kaliber, landet har lidit oersättlig
  skada av hans idiotpolitik, som nu fullbordas av ett annat
  dårhusjon!

 4. Fredrik Reinfeldt är en landsförrädare och kommer att dömas hårt när domens dag kommer. Det kanske redan nu skall planeras för nya fängelser när alla dömda landsförrädare skall sitta livet ut på anstalt.

 5. Reinfeldt är inte rädd om livhanken. I bl.a Östeuropa är man inte lika flata som här.

 6. Det var en gång en gammal gubbe, nya-moderateras partiordförande i en liten Norrbottenort. Gubben var – och fortfarande är – en samvetslös hycklande hönspelle som sysslade med politik och kyrkoaktiviteter bara för pengarnas skull. Han närvarade varje möte för att inte gå misste en tusenlapp (i fall av frånvaro) och förklarade för alla sin gränslösa beundran för Reinfeldt som var hans idol ! Även idag minns han med stolthet och berättar med dregel i munvrån hur Vattenskallen Freddy tittat på honom med ett par bruna sammetsögon som såg ända ned i hans mörka senila själen. Människokärleken gjorde till slut så att gubben fick ett par barnbarn vars blod är en tunn blandning av jugoslav, muslim och … lite svenskt – men det heter att barnen (födda i Sverige) är 100% svenskar
  Ursäkta, jag måste gå, är spyfärdig igen …..

  • Mimi N.
   Det får mig att tänka på, “det var en gång en gube som bodde i en lådda med sina drängar bådda”.

  • En bild säger mer än tusen ord,stämmer till 100 % här.
   Ruinfeldt tjänar världsregeringen det blir mer och mer tydligt och uppenbart.Samma sak gör de andra sjuklöverpartierna,med svenskfientliga Löfvenregimen i spetsen.Enpartista med statsministerdiktator är vad Sverige är.

 7. Inte fel att arbeta men det är inte meningen att någon ska arbeta till sista andetaget!

  Reinfeldt tycks inte förstå vissa grundläggande principer för ett gott arbetsliv!

  i Sverige har vi pensionssystem precis som i de allra flesta länder på jorden!

  Det är många svenskar som efter ett helt livs slit med tunga och enahanda arbetsuppgifter ser framemot sin pensionering! De har arbetat i de flesta fall fulltid i minst fyrtio år! Därefter inträder den sista sträckan av livet! Den som kallas ålderdom!

  Det finns arbetstagargruppen som i sitt arbetsliv varit utsatta för arbetsmoment som varit tunga, monotona, kemiska, rökiga, bullriga, stressiga med mera! Arbetsuppgifter som slitit på hälsan både fysiskt och psykiskt! Delar av arbetskraften har förbrukat sin kropp, hälsa och själ i förtid på att arbeta mycket och hårt!

  Det här är sådant som äggskallen aldrig ens varit i närheten av, äggskallen har aldrig i hela sitt liv gjort ett dagsverke med tungalyft, monotona ensidiga rörelser eller där varje andetag utgjort en potentiell cancerrisk!

  Äggskallen skulle aldrig klarat ens två timmar i något hårt ansträngande arbete! Äggskallen skulle i det läget varken fundera på arbetslinjen eller förändrade pensionsåldrar! Äggskallen skulle nog om ingen annan utväg fanns tagit livet av sig!

  Äggskallen förstår inte att kroppen och psyket är i de flesta individers fall förbrukat! Äggskallen vet inte hur utslitna knän, höfter, ryggar och utbrända hjärnor känns!

  Äggskallen förstår inte skillnaden på arbete och arbete! Äggskallen tror på fullt allvar att lösningen med minskad välfärd är att arbeta mer och längre! När lösningen i själva verket ligger närmare tillhands stoppa asylturistandet!

  Önskar att jag fick agera arbetsledare för äggskallen och hans gelikar en enda månad eller två vid arbetsuppgiften handgräva diken i myrmark, stenbrottsarbete, platt/stenläggning eller varför inte inom åldringsvården eller ett helt vanligt butiksarbete där varor placeras på hyllor i golv och över axelhöjd! De här arbetsuppgifterna får äggskallen garanterat på andra tankar, kommer aldrig mer fundera över varken arbetslinje eller pensionsåldrar!

  Sverige har som alla andra länder människor som är sina arbeten och arbetet är människan! De individer som älskar att arbeta och som kommer att göra det till sista andetaget! De finns och de är oftast individer med varierande arbetsuppgifter! En storgrupp av dessa individer är egna företagare eller anställda med stor frihet under ansvar!

  Tror att äggskallen och hens gelikar skulle må bra av att komma ut i verkligheten och träffa individer som förstört kroppen, psyket och hälsan i arbetet!

  • Mitt intryck är att han inte besitter något överskott av empati och solidarisk värdighet. Hans kalkyler mår bäst av att vi, efter att i 75 år gjort vårt, kollapsar. Blir billigast så. Behövs skatteunderlag för hans asylturister där 2/3 inte kommit i arbete efter flera år.

  • Att bita den hand som föder en har alltid visat sig ödesdigert, i alla tider. Det kommer antagligen även denna gång visa sig är min gissning.

 8. Blir tvungen att titta bort när jag se honom i tidningen. Att han har mage att inte skämmas utan dessutom försöka pracka på hela Europa sina idéer. Hoppas att han får lite mer motstånd än vad han är van vid. För min del får han gärna jobba till 75 och därutöver så länge hans arbete inte är farligt för omgivningen. Själv har jag avverkat bra många 80 tim veckor under mitt arbetsliv och han ska inte bestämma när jag slutar. Jag har för länge sedan i antal timmar och stress avverkat mitt arbetsliv för länge sedan och jobbar fortfarande. Och sköter staten sina finanser för medborgarnas bästa är det nog fler som känner solidaritet att arbeta in skattepengar än om staten missköter sitt åtagande.

 9. Ondskan har många ansikten…….Reinfeldt är bara ett av dem……Ett barn av Satan.

 10. OT? Är det inte dags att skippa larvet med det demokratiska system som grundar sig på att man röstar på olika partier? Att de inom partierna byter ut personer till likadana av “samma ull” leder inte till några förändringar. Dessutom är 4 år en alltför lång tid mellan valen. För(s)ämringar sker snabbt numera. Upprätta därför ett krismedvetande hos gemene man!

  Med den kris vi är inne i och som kommer att fördjupas: Inför beslutande folkomröstningar i stället för de grundläggande frågorna! Och då skall inte kriminella eller lata parasiter ha någon rösträtt! Förr i tiden kunde en kriminell – åtminstone i Finland – dömas förutom fängelse till att mista sitt medborgerliga förtroende d.v.s. blev fredlös, vilket konkret innebar, att allt samhällsstöd togs bort! Exempel; Blev han utsatt för misshandel brydde sig inte polisen om fallet! Jfr. med hur det är i Sverige i dag. – Det är ju de hederliga man nonchalerar medan de kriminella skall ursäktas och omhuldas!

  • Tre år mellan valen var mer lagom. Förfallet hann aldrig eskalera när det var så som nu för tiden. Det var bl.a svårare att omärkt få igenom grundlagsändringar på den tiden.

Kommentera