Iran ändrar lag för att underlätta pedofili


Kunde den ”perfekte pedofeten” göka Aisa när hon var nio år ,så ser i hans efterföljd inte lagstiftarna i Iran något fel med att en muhammedansk man får gifta sig med sim trettonåriga adoptivdotter.


5 responses to “Iran ändrar lag för att underlätta pedofili

 • Emil

  Fy fan vilken vidrig bakåtsträvande kultur/religion. Tragiskt.

  Gilla

 • ÅMÅL

  KARTA: VAD HÄNDER OM DU LÄMNAR ISLAM + ÖVERTYGAR NÅGON ANNAN ATT LÄMNA ISLAM?

  Gilla

 • mari svensson

  Visserligen var Woody Allens adoptivdotter, Soon-Yi Previn 21 år när deras ”affär” upptäcktes.men dotter som dotter. Det var länge sedan jag slutade titta på WA filmer. Han äcklar mig verkligen.Att Iran möjliggör och tillåter barnäktenskap borde föra tillbaka sanktioner mot dem tills de lär sig respektera andra. Noll respekt för kvinnan eller barnen bara mannen, mannen får sitt lystmäte så………Detta är också äcklande…..vi fattar inte…….

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

  SATAN i arbete….-de följer en ideologi från år 600, då Muhammed levde i Medina, det är mer än 1400 år sedan….Tänk om vi gick tillbaka 1400 år i Sverige och återupptog Asatron…..
  I Sverige har vi aldrig sysslat med kusin och syskonäktenskap eller satt på 6 åriga flickor….inte ens under den tid vi trodde på Tor och Oden! Det är trist att vi tillåter denna totalitära våldsideologi och att vi inte stoppar upp invällningen av araber/muslimer till vårt land.
  I Iran avrättar man människor mitt i city i Theran….-denna MUSLIMSKA regim saknar all mänsklig värdighet!
  En stat som har lagar som tillåter månggifte och äktenskap med barn borde sättas under mycket hårda sanktioner!
  Oavsett vad de håller på med där ska Sverige INTE släppa in människor från Iran i vårt land!

  Gilla

 • Luntan

  Vad är FN till för? Har inte FN bestämmelser om mänskliga rättigheter? Varför tillåts länder som tillåter pedofili att öht finnas företrädda i FN? Eller vad är UNHCR m.fl. påhittade organisationer till för? Ifall det rör sig om ”våra” oljeintressen så är det ju bara att åka dit och ta olja i utbyte mot teknik för sötvatten? Teknik finns ju för att avsalta och rena vatten med t.ex osmos?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: