Ikväll hände det igen


Ikväll hände det igen. Det var under SVT2, nyheterna kl 2100, där den politiska reportern Margit Silberstein blev intervjuad inför Agendas partiledardebatt på söndag. Man spekulerade i vilka frågor som skulle bli de stora frågorna i debatten

Förutom svensk invandringspolitik i sig, så trodde Margit Silberstein att en fråga som skulle diskuteras var hur alla lågutbildade invandrare ska få jobb. Lusharpan noterar ännu en gång att det har skett en kraftig vindkantring i debatten.

Från att tidigare har varit ett land med stor arbetskraftsbrist, är vi nu ett land med stor arbetsbrist. Är det inte fantastiskt. Alltfler politiker frågar sig hur vi ska skapa tillräckligt många enkla jobb så att vi kan få alla okvalificerade invandrare i arbete.

Det är andra tongångar än för bara några månader sedan. Då var arbetskraftsbristen total och Sverige skulle efter den totala flyktingkatastrofen i höstas återgå till normal nivåer på sin invandring, dvs det som för andra länder är helt onormala nivåer.

Lusharpan hoppas att tillnyktringen fortsätter bland fler journalister och att det i förlängningen leder till att Sveriges fn restriktiva invandringspolitik fortsätter länge, mycket länge. Några tusen år eller så.

I övrigt tyckte Margit Silberstein att Jimmie Åkesson verkat lite vilsen på sistone. Lusharpan kan bara hålla med. Det är dags för SD-ledningen att visa lite stake.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


10 responses to “Ikväll hände det igen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: