Vänsterextrema Expo ber polisen om hjälp


Av Roger Sahlström, Avpixlat

Vänsterextrema Expo har under en tid registrerat deltagarna på medborgarinitiativet Folkets Demonstration. Syftet är att smutskasta de som demonstrerar och skrämma nya deltagare från att komma till manifestationerna. Svenska medier använder ofta Expo som källa till sina artiklar. Få inom media vet vilka Expo samarbetar med och vilka extremistiska och militanta rörelser som är knuta till organisationen.

Expo är rädda för att själva bli granskade och vägrar att svara på frågor från journalister. När medarbetare på Expo ställs inför frågor tystnar dom, springer därifrån eller påstår att personerna som undersöker organisationen är högerextremister, rasister eller fascister.

Till skillnad från vanligt folk som utsätts för Expos granskningar kan de inte hämta polisen för att flytta undan en frågvis journalist. Avpixlat kan nu visa exakt hur rädda den vänsterextrema organisationen är för en granskning och använder polisen till sin hjälp för att få undan en journalist.

Det är oroväckande att Expo är inne på avspärrat område där arrangörerna bakom Folkets Demonstration inte får ha en anlitad journalist fredad. Att Expo har den här makten visar både på deras makt och rädsla.

Roger Sahlström

Läs gärna mer om Expo HÄR.


23 responses to “Vänsterextrema Expo ber polisen om hjälp

 • Morningstar (@Rayne_Stormcrow)

  En fullt legitim orsak att aldrig gå på demonstration omaskerad. Antingen det eller aldrig delta på någon demonstration. Hellre blir jag då kallad för skrivbordskrigare.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Måste ses………….apropå stollarna som finns både i Expo och på andra arenor.

  Pelle ”Fi” Karlsson får det ”jobbigt” med ”nysvenskarna” i väntrummet till läkarmottagningen.

  Gilla

 • Involuntarium

  Att ha kommunistiska sympatier när man är under tjugofem är en fullt normal företeelse! Men att fortfarande ha kommunist sympatier efter att pannloben är färdigutvecklad och individen klarar av att förstå sambandet mellan handling och konsekvens, tyder på att individen har stannat i sin mentala utveckling! Individen kommer antagligen aldrig kunna förstå sambanden mellan handling och konsekvens, bland annat! Individen klarar heller inte att ändra sitt torftiga liv, eftersom individen inbillar sig att det är alla andras fel att individen inte lyckats bli ekonomisktoberoende! Det är i den här gruppen EXPO rekryterar sina ynkliga anhängare!

  Det finns någon enstaka svensk miljardär som anser sig vara kommunist! En mycket märklig företeelse men på något sätt ändå ideologiskt acceptabelt, beroende på individens livstil och levnadssätt och trots att individen aldrig har eller kommer ha en tanke på att ge bort något av förmögenheten gratis! Antagligen har individen ett behov av att betraktas som human och empatisk!

  Gilla

  • Argus

   Eller som den första dokumenterade tesen: ”N’être pas républicain à vingt ans est preuve d’un manque de cœur; l’être après trente ans est preuve d’un manque de tête.” (François Guizot) Redan på 1800-talet visste de.

   Gilla

   • Involuntarium

    Francois Guizot 1800 tals tes stämmer till ett hundra procent!

    Redan då förstod allmogen!

    Gilla

 • Mary Agnes

  Den palestinska islamist-kommunistiska underrättelsetjänsten härjar tydligen fritt i Sverige, numera sanktionerad och med aktivt stöd av svensk polis.

  Ser fram emot valet i November. Världen kommer att förändras och om inte så kommer det att märkas på konsumtionen av benzo hos Europas vänster- och pissliberala journalistkår – man kommer att kunna mäta det i avloppsvattnet på Södermalm. Crooked Hillary is toast. Hur många ”jag skäms över att jag är amerikan”-reportage kommer inte att publiceras med medverkande av aktiva Hillary-supporters, maskerade till ”vanliga amerikaner”. Det enda jag hör här är hur mycket Donald har växt i anseende, även om de flesta här från början supported den i Canada födde Ted Cruz

  ”A Trump presidency means a safer Israel”
  ——————————————————

  http://blogs.timesofisrael.com/a-trump-presidency-means-a-safer-israel/

  Gilla

 • Synonymen

  Jordgubbsfuskare får se upp

  ”Om misstanke om jordgubbsfusk finns skickas bären på analys i laboratorium där de kan jämföras med svenska ”gubbar”. På det sättet går det att se ifall de är odlade i Sverige eller inte.”

  Alla muslimer som bränner bilar, våldtar svenskor, rånar och ställer till med upplopp.

  När ska de få se upp?

  http://www.svd.se/jordgubbsfuskare-far-se-upp/om/sverige

  Gilla

 • Tony

  Så är det återigen konstaterat att ju högre upp i hiearkin
  man befinner sig, så kan man bete sig hur fan som helst,
  här gäller inga straffskalor som för vanliga dödliga, detta
  med tanke på att Margot Wallström slipper ifrån straff
  för att trängt sig före i Bostadsköerna? Äcklad!

  Gilla

 • ÅMÅL

  Mathias Wåg (Researchgruppen) i tweet till IRM:

  ”Vi är Sveriges Stasi. Lite fetare”.

  Gilla

 • Mr S

  Tycker det är jävligt obehagligt. Var förbi demon i vintras på Norrmalmstorg. Tog ett tag att fatta hur jag skulle komm förbi en mur av poliser/staket för att ens komma in på området. Väl där inne kändes det obehagligt med allt skrik o fotograferande så jag gick ut igen.

  Drog en fråga till polisen om varför de inte ingriper mot motdemonstranterna. Det är ju ett lagbrott.

  Gilla

 • Synonymen

  Lyssna på Pernille Vermund från Nye Borgerlige. Fundera sedan på vad Jimmie ”världens räddaste man” Åkeson håller på med.

  Gilla

  • Lena

   Strålande klarspråk från en ung dansk kvinna !
   Funderar över varför danmark har klart tänkande danska kvinnor och sverige i motsats bara pinsamma svenska fjollor, underligt, dock grattis danskar.

   Gilla

   • Mike E

    De är för att man har yttrandefrihet i Danmark. I Sverige tystar den svenska journalistpöbeln de intelligenta människorna.
    Och journalisterna i Danmark har inte ”tagit inte makten”. SVTs och SRs öppna röd-gröna aktivism och Islamofili hade t.ex. aldrig accepterats i Danmark. Eller i något annat europeiskt land.
    De ”tunga” journalisterna i Danmark är dessutom mycket intelligentare och har mycket högre utbildning är de svenska.

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

    Lena….Danmark har upplevt nazismen, de var ockuperade av Hitler och de är inte HYCKLARE på det sätt som de svenska fjollorna….Vänsternazister bestämmer inte över dansk media som de gör över svensk media, med andra ord har de en sundare demokrati….
    De ställer högre krav på livskvalitet än att jobba, äta, skita, sova och ser nog klarare vilken skit detta leder till!

    Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

   MODIGT, hjältemodigt av Pernille att ställa upp och säga ifrån! Danmark har samma problem som Sverige men våra problem är betydligt värre, kommer att visa sig framöver med ökade kostnader och gigantisk kriminallitet.
   Först får man allt sopa rent framför egen dörr, ta hand om sin egen befolkning, därefter kan man hjälpa men det ska göras på plats genom UNHCR och inte genom att importera skiten. Man kan hjälpa 10 gånger mer skit på plats för samma pengar och vi skulle slippa få våra länder förstörda!
   Nu måste jag snart ta en GT för att koppla av detta….

   Gilla

 • Johan

  Är det vad de gör lagligt?

  Gilla

 • Synonymen

  Vid nästa demonstration bör man i förväg uppmana att ta alla tar med sig kameror.

  Sedan på uppmaning marscherar alla demonstranter mot fascisterna i Expo och fotograferar. Därefter översvämmar man internet med deras fula plyten och kompletterar med personlig info.

  Öga för öga ….

  Gilla

 • Eva-Marie

  Expos och våldsvänsterns åsiktsregister anses av polis, politiker och åklagare som ”inget allmänintresse”. Gör ett försök och anmäl om du är med i register, inget händer mer än att du än en gång får reda på hur ruttet det är i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: