TV-tips


Lägg barnen tidigt ikväll, skippa den sena joggingturen, lägg tv-spelet åt sidan, undvik pajaskanalen TV4, låt favoritboken ligga tills i morgon och ägna några minuter åt kvällens Agenda med start 21:15 i Hanna Stjärnes SVT 2.

Ni kommer att förstå varför.

En liten ledtråd. 7-klövern är ansvariga för det ni kommer att se…


24 responses to “TV-tips

 • Galten

  Penibelt att se Ynkeman i sin förlägenhet upprepa samma återkommande mantra.

  Gilla

 • Grune

  Ynkligman står i Agenda och säger att det har aldrig funnits så många poliser i Sverige som nu och att det satsas mer pengar än någonsin på polisen. Då undrar man om det är orsaken till att det aldrig förekommit så många uppsägningar inom polisen som nu och tre fjärdedelar av poliskåren överväger att lämna polisjobbet.

  Gilla

 • graal1

  se programmet Britt cops där råder nolltollerans att mucka med polisen

  Gilla

 • Lars Bertil

  Har inte följt TV-tipset givet här. Såg istället den brittiska filmen ”Cider med Rosie” en underbar film efter en underbar bok av författaren Laurie Lee. Har läst fler av hans böcker. När jag ser filmer liknande dessa tänker jag ”kommer muslimerna att förstöra detta underbara landskap, har muslimerna producerat några likvärdiga filmer, hur mycket av världslitteraturen har muslimer skrivit och om de kommer till makten (får majoritet) vad kommer då att för alltid försvinna”?

  Gilla

 • Karl Gustaf

  dra åt heellvettee Lövfen ditt as, jag hatar dig mer och mer för varje dag.

  Gilla

 • P.O

  Nästan alla somalier i Sverige är arbetslösa.
  Det finns flera skäl till detta, men ett stort skäl är att väldigt många av dem är analfabeter(stora majoriteten av somalierna i Sverige analfabeter).

  Gilla

 • Räddsomfan

  Över min döda kropp att det kommer in en TV i mitt hem igen!.

  Gilla

 • Involuntarium

  Tror inte att polisens arbetsmetod är den rätta med dialog, dialog och fullständigt meningslös dialog! Det krävs handlingskraft, handlingskraft och åter kraftfull handlingskraft! Det går inte att flinande försöka bygga något förtroende med prat, prat och åter fullständigt värdelöst prat!

  Det är inte fina svenska arbetarpojkar och flickor som ägnar sig åt de här missriktade fritidsaktiviteterna med stenkastning och skadegörelse! Det är tidigare hitkommna, nu hitkommna och de nu invällande asylturisterna som anordnar stenkastar och skadegörelse aktiviteterna!

  Vi får inte glömma att stenkastar mentaliteten är ett inslag i de här individernas gener, religion och kultur!

  Ordningsmakten måste ha möjlighet till direkt ingripande med frihetsberövande omedelbart vid minsta tecken på uppkäftighet och ifrågasättande av polisens närvaro! Minst fyrtioåtta timmars frihetsberövande på vatten och bröd kommer garanterat att leda till minskat intresse för uppkäftighet i framtiden!

  Hela upplägget med uppkäftighet, skadegörelse och stenkastning har ett klart och tydligt syfte! Skyddande av droghandel, trafficking och andra kriminella aktiviteter som öppet förekommer i de svenska No Go zonerna!

  Sverige har haft organiserad brottslighet sedan urminnestider, trots att det har förnekats för att lugna den svenska allmogen! Nu ser vi hur den organiserade brottsligheten ändrar karaktär från homogent sammansatta grupper till mer löst sammansatta virtuella organisationer med löst sammansatta nätverk som snabbt förändras över tid!

  Ordningsmakten ligger på efterkälken och kommer med asylturismens omfattning aldrig att komma ikapp!

  Konstaterar krasst buset har övertaget och ordningsmakten står maktlös på grund av bristande resurser och ett relativt värdelöst begränsande regelverk i förhållandet till buset och dess omfattning!

  De här kriminella stenkastande och skadegörande individerna skrattar åt naiva, aningslösa och enfaldiga svenska politiker och myndigheter! De skrattar så tapeterna på väggarna rullar ihop sig!

  Gilla

  • Luntan

   Du nämner i ditt inlägg Organiserad Brottslighet. Till vilken kategori räknar Du de politiker som vanstyr Sverige i dag?

   Gilla

 • Pitbull

  Att erkänna somaliska identitetshandlingar är en ren och skär katastrof!

  Det finns inget land i världen som har sämre koll på vem som är vem, vilken smågangster som helst, från vilken underlig afrikansk provins som helst, kan gå in på valfri somalisk polisstation eller motsvarande och påstå att han heter Ahmed Ahmedsson och efter lämpligt ”smörjmedel” raskt få ett nytt, fint och fläckfritt somaliskt pass.
  Det är inte helt utan orsak somaliska pass underkänns i stora delar av världen, men det är ju tur att Sverige är så vaket att vi lägger beslag på alla dessa hedervärda arbetsmyror…

  Gilla

  • Involuntarium

   Det varnas för Nigeria brev och Somaliska ID handlingar är väl lika trovärdiga som Nigeria brev!

   Naiva, aningslösa fullständigt enfaldiga PK patraskfeminister som fattar beslut utan underlag, precis som vanligt!

   Gilla

 • Somalier är det väsrta skit

  MInns NI?
  de där somaliska föräldrarna i Malmö som åkte dit för att de misshandlade sina barn för några år sedan. jag har för mig att det handlade om åtta barn, men att sju av dem visade sig inte ens vara släkt med föräldrarna. De hade tagit sig an dem för att få bidrag.
  Slår dessutom vad om att dessa barnmisshandlande,bidragsparasiterande ”föräldrar” fick bo kvar i Sverige och leva gott på bidrag även i fortsättningen.

  Och med det här beskedet om okontrollerad anhöriginvandring skulle jag tro att mobiltelefonerna går varma i Mogadishu just nu

  Gilla

 • Android77

  Helt OT:

  Handla aldrig med e-handelsbolaget Klarna. Klarna har blivit så stora pga att nån däruppe vill ha ett e-handelsbolag som är konkurrenskraftig internationellt. Du som kund betalar det med dålig säkerhet. Din mail plus postnummer räcker för att få fram personuppgifterna. Klarna får lagra dina personuppgifter i 10 år (och kanske sälja dem vidare). Du behöver inte uppge dina andra mailadresser. Klarna rotar rätt på dem också (och lagrar dem i tio år). Du kan inte ändra mailadress själv utan det gör Klarna (om du ringer och ber snällt)

  Klarna är enklast av alla betalningsmedel på nätet (om du missar att betala så lär du märka det. Det är bra för deras business). Deras kontor är fyllt av snygga tjejer som liksom deras VD vill alla väl. För att jobba på Klarna behöver du inte kunna svenska (tydligen) osv osv.

  Gå inte på marknadsföringen av Klarna. Klarna är ett skitbolag som inte borde finnas. Såvida inte du vill skaffa försäkring mot ID-kapning? Efter denna sågning så kanske du vill gå ur Klarna? Jag försökte och det gick inget vidare. Gå med i nåt på nätet tar några sekunder men att gå ur kan vara helt omöjligt.

  Ber om ursäkt att detta blev helt OT och Pettersson får radera det om han vill. Skriver detta för att TV:n är avstängd sedan sju år tillbaka. SVT är inte min TV.

  Gilla

  • Pensionären

   När man handlar något på nätet och vill betala med faktura så vet man ju inte om det är Klarna eller något annat företag som fakturerar förrän man gjort köpet. Så hur undviker man Klarna?

   Gilla

   • Involuntarium

    Tyvärr vart enda större E-handelsbolag använder Klarna! Det finns då oftast bara tre sätt att betala och det med direkt koppling till banken är inte så vanligt ännu! De andra två är
    Postförskott eller ange kortnummer och cvv kod!

    Tror att risken för ID kapning är störst vid betalning med kortnummer och cvv kod!

    Med kortnummer och cvv kod kan vem som helst handla på nätet, viktigt att skydda sin cvv kod! Det innebär att aldrig någonsin låta någon annan än du själv sätta kortet i kortläsaren vid köp, gäller både vid köp i Sverige och utomlands!

    Gilla

   • Räddsomfan

    Jag gör så att jag enbart väljer att handla hos dom jag själv har godkänt tex Handelsbanken Finans numera Ecster.
    Jag vill även passa på att varna för Qliro som mer eller mindre är ett bluffbolag som skickar fakturor som dom känner för att tar ut hutlösa avgifter och skyhöga räntor.

    Gilla

   • Lena

    Om ni har anhöriga särskilt äldre se till att ni kollar upp deras fakturer, det är nu några år år sedan min mor blev påförd avgifter på sina apoteksräkningar, det visade sig att klarna låg bakom.

    Gilla

   • ericr45

    Helt OT men..
    Undviker Klarna..
    De jag handlar med har direkt bankkontakt.
    När köpet är klart kollar jag efter nån halvtimme vad som dragits och att det verkar ok..

    Gilla

 • Últimos momentos

  Grattis alla kommuner som kommer få ta emot dessa välutbildade välfärdsräddare .

  Hur kan dom ens påstår att muslimerna kan betraktas som arbetskraftsinvandring ?

  Har man ingen utbildning och man inte kan språket och dessutom har en helt annan kultur så är det bidrag som gäller för dom.

  Invandrarna kan ohotat leva på bidrag medan svenskarna kastas ut på gatan utan ett öre på fickan.

  Gilla

 • Últimos momentos

  Man blir bara trött och förbannad på de där dumma jävla idioterna som sitter och tror de gör någonting bra.

  Hur många tror att papperslösa muslimer,somalier kommer att hjälpa Sverige?

  Hur mycket klarar en nation av?
  När man redan är världens mänskliga soptipp så tror man ju att det bara kan bli bättre.
  Men tyvärr är det en negativ spiral.
  Sverige är på väg att bli helvetet på jorden.

  Citat:
  Tanken med FN:s flyktningkovention är att ge flyktingar en tillfällig fristad i akuta konflikter och katastrofer, i Sverige missbrukas konventionen som ett redskap för permanent migration.

  2008 var 76% av alla invandrare som kommit till Sverige under de fem senaste åren arbetslösa. SCB Integration–ett regionalt perspektiv

  Svensk är den som kan dömas för hets mot folkgrupp.

  Gilla

 • Mumien

  Jag ska titta på det, med risk för att jag blir så förbannad att jag får hjärnblödning.

  Liten parantes: Polisens senaste knep med kafferep i Klockartorpet i Norrköping verkar inte ha hjälpt mycket: http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/vaktare-attackerade-tvingades-lasa-in-sig-om4147966.aspx

  Gilla

 • Stefan SH (sarkastisk)

  Duuu, va f..n spelar det för roll vad som visas i en eller några kvällar i PK-SVT?
  Det är fortfarande 80% av folket tycker att de resterande 20% är rasister, fascister och inte skall beviljas inflytande i Svensk politik. Kommer en ”objektiv” Agenda att ändra på detta? Ha-ha-ha..
  De flesta svenskar är som fårskallar som låtit, och fortsätter att låta sitt (vårt) samhället sjunka dit det nu är.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: