18 thoughts on “?

  • Lenas bild har fått upp mina ögon. När jag var ung skulle avsluta studierna i Stockholm hände det någon gång att man mötte en mörk man i det dagliga livet. Jag kommer ihåg att jag tyckte de var spännande och stiliga, lite exotiska.

   När jag ser bilden ovan så är känslan den omvända. Åren har gått och istället för nyfikenhet har man fått erfarenhet.

  • Anledningen till att det finns ljusa vildar är för att vildarna rövade bort vita kvinnor i islams namn för att deras avkomma skulle få ljusare hy.

  • Djävla slödder.

   När de efter en veckas tid i ”Det nya landet” är varma i kläderna startar kriget mot svenskarna och våldtäkterna mot svenskorna.

   Mellan våldtäkterna hinner dessa muslimer med att råna någon pensionär eller bränna någon polisbil också.

   Allt för det höga nöjets skull.

   Fängsla ALLA muslimer och skicka hem dem till det helvete de kallar hemland. Jag vill INTE se fler aggressiva negrer eller muslimer i grupp längre.

   Jag vill att ASEN skall försvinna.

 1. Nyktra politiker, hoppas kan man alltid. Det som behövs är nykter polis och militär så dessa träffar rätt.

 2. Det krävs att utländska tv-team reser till Sverige från Norge och Australien och visa hur illa ställt det är, för att svensk media ens ska ta upp frågan. Varför har SVT inte uppmärksammat den här utvecklingen tidigare?

  Varför drar man n på internationellt bistånd för att ett fåtal ska få mat och husrum här? Hur många fattiga finns det inte i världen?

 3. Lästips.

  STOCKHOLMSSNUTENS SANNINGAR 1

  Skicka ut den vidriga haggan annie lööf till dessa muslimska krigshärdar. Hederliga och fungerande svenskar skall inte behöva utsättas för denna muslimska våldsterror.

  I SVT står denna APA och skall framstå som ”handlingskraftig”. Hon är en sorglig inkompetent överbetald psykopatisk NOLLA.

  http://iotakt.se/blogg/stockholmssnutens-sanningar-1/

 4. Sverige är ett mycket sjukt land.

  Sunt förnuft och rättskänsla kallas idag rasism och anarki är idag ett samlingsbegrepp för ansvar och solidaritet. Jag hoppas at dessa av naturen skapade storförrädare får sin dom. Rättvisan och sanningen segrar till slut alltid. Facit som kommer lär bli omfattande.

 5. Läste på Avpixlat om en stackars hyresgäst i Krokom.Jag har under en längre tid känt mig helt vanmäktig och utmattad, utan att riktigt förstå varför. Nu vet jag. Hyresgästen har diagnosen: ”Asyldepression”, vilket underbart begrepp.

 6. Utvisa hela familjer till dessa as,dom har förbrukat sin rätt att vara här,annars får upproret ta hand om dom och de skyldiga.

 7. reflekterade just över hur otroligt värdelösa muslimer är och hur de förökar sig som flugor.

 8. Det vore ganska enkelt att få slut på denna terrorism om de styrande bara hade modet och viljan.
  När någon åker fast för stenkastning en gång varning, två ggr blir straffet förlust av eventuellt medborgarskap och utvisning på livstid.

 9. Berätta mer!

  På vilket sätt ska asylturisterna tidigare hitkommna och de nu hitkommna och de som väller in just nu ta ansvar? Ingen har svaret på den frågan, eftersom asylturisterna frivilligt ska integreras i det svenska samhället!

  Det ställs inte ett enda krav, utan integration sker på asylturistens frivilliga basis! Det ställs inte ens krav på att asylturisten ska försörja sig själv! Redan från början, just när asylturisten anländer delas boende, mat och livetsnödtorft ut i obegränsad omfattning, dessutom får asylturisterna omgående, utan kostnad tillgång till hela den svenska välfärden! De får bidrag på bidrag och åter bidrag för än det ena och än det andra! De får barnbidrag retroaktivt och när de tar hit sina åldriga anhöriga som inte är berättigade till garantipension så blir det återigen bidrag i form av äldreförsörjningsstöd och bostadstillägg!

  Inte konstigt att det ser ut som det gör, mångkultur fungerar inte, utan det enda fungerande är att redan från början hantera inkomna asylärenden på rätt sätt!

  Asylturister sätts i inhägnade läger, bevakade med tungtbeväpnad vaktstyrka! Det ska inte finnas den minsta lilla möjlighet att beträda svensk mark innan asylturisten fått sin sak kontrollerad och prövad! Vid avslag direkt avvisning! Sverige kan inte ha uppemot etthundratusen asylturister med fritt tillträde till det svenska civil samhället!

  Det här är det absolut mest humana sättet att ta emot asylturister på!

  • Släpp inte en enda djävul till över Öresundsbron heller! All missriktad humanism skall avskaffas. Därefter skall repatrieringen börja.

 10. Dessa glin svär och kastar sten på poliserna för att de stör dem? Såg att en libanes gett råd, starta längst upp i husen och rensa ända ner. Är förövarna minderåriga så ta med dem hem till föräldrarna och förklara lagen. Likaså att de själva får disciplinera sina barn men tills de är myndiga så ansvarar föräldrarna för att betala deras skulder. Då kanske de slutar elda upp bilar.

Kommentera