Premiärminister förkastar det mångkulturella samhället

INVANDRING. I ett tal på fredagen konstaterade den nederländske premiärministern Mark Rutte att föreställningen om att olika kulturer kan leva sida vid sida är naiv.

Talet hölls vid Ruttes partis kongress och ska ses i ljuset av att de förlorat många väljare till invandrings- och islamkritiske Geert Wilders, som i sin tur inte sällan tar tillfället i akt att kritisera Rutte.

“I praktiken förespråkar han därmed i stället assimilering av nya invånare, där de anpassar sig till landets värderingar”, skriver Tobbes Medieblogg som också översatt klippet nedan.

-Pettersson vet att Sverige normalt följer FN:s konventioner som en lydig och tam bandhund med ett undantag. Varför följer inte Sverige FN:s flyktingkonvention och assimilerar invandrarna? Det är det näst bästa efter stängda gränser och repatriering.

Lyssnar du Stefan?

8 thoughts on “Premiärminister förkastar det mångkulturella samhället

  1. Mark Rutte skillnaden är sannningen!! Han förmedlar sannningen det vi alla ser och känner helt fantastiskt att han inte blir censurerad av PK pressen. Det behövs fler av den sortens uttalande tack!!

    Assimilering eller lands förvisning
    Absolut inga uppehållstillstånd till de som inte önskar att assimileras!!.

    .

  2. Bodde i UK när abu hamza härjade som värst på bbc, en av de mest vidriga typer som tänkas kan. Bodde sedan i nederländerna när förföljelsen av geert wilders på public service kanalerna härjade som värst, massmedia…….är …. i allra högsta grad……….MEDSKYLDIGA !
    Skäms och påbörja er kanossavandring, tills era knän blöder !
    Skäms tillsammans med alla de hjärntvättade som röstade, för det som ni iscensatte utifrån en vänsterideologi !

  3. Avskrapet från Mena är överhuvudtaget inte kompatibelt med de västerländska värderingarna och samhället.

  4. Kappvändarna bevisar bara att de är totalt odugliga i alla sammanhang. Samma skithögar här som där…

Kommentera