Modet vacklar -Englands Ja-sida leder

Enligt den senaste undersökningen leder Ja,  till EU-sidan med 44% över Nej,till EU´s 40%.  Osäkra 14% enligt The Guardian. Tyvärr ingår David Cameron i Ja sidan.

Hoppet står till att Engelsmännen tar sitt förnuft till fånga. Fortfarande finns det tid att ändra sig innan den 23 juni. Att undersökningar går upp och ned det vet  vi sedan   gammalt men detta är en undersökning som jag vill skall luta åt NEJ.

Undersökningen om att 12 miljoner Turkar kan tänka sig att flytta till Stor Britannien om de kommer med i EU borde räcka för Engelsmännen att fly EU. Hoppas att denna undersökning har nått ut till massorna. Om Stor Britannien väljer att gå ur EU tror jag att det blir öppningsporten för övriga länder att följa efter. Det har skrivits om detta tidigare men kan inte nog tryckas på – EU blir vårt fördärv.  Om EU skall bestämma över oss och vår kulturarv och våra naturlagar? Vad händer då? Vad händer nu? Nu när EU medborgare tror att allemansrätten betyder ”Ta vad du vill ha och skit på resten”.

Enskilda vägar, fiskekort, enskilda tomter, grannens gräsmatta och bärbuskar, cyklar utanför affären, kapa buskar i parken till att fläta korgar, tag en ridtur på hästen i hagen, slakta bondens får och mjölka hans kor – Allemansrätt. Inte att förglömma – lämna kvar så mycket skräp och avträde du kan, ju bättre är det – Allemansrätt. Flytta in i sommarstugor som står tomma – Allemansrätt = besittningsrätt.

Dessa människor har ingen aning om hur man lever i ett civiliserat samhälle. dessa människor kan vi endast hålla borta om vi väljer att lämna EU. Den okontrollerade invandringen hade endast kunnat stoppas om vi inte varit med i EU.  Se på Norge, se på Norge och lär.  Eget land med egna lagar som ingen annan bestämt. Detta kan vi också ha men bara om vi väljer bort EU.

Som sagt så sjönk modet när man fick se siffrorna i ”The Guardian” men ju mer man skriver och tänker på det så stiger hoppet igen. Ingen kan väl vara så dum att de inte förstår hur ”rätt jag har”- eller???

17 thoughts on “Modet vacklar -Englands Ja-sida leder

  1. Den här nyheten har ju Walid Shoebat skrivit inte SUN. Han är ju en tidigare extremist, som har hoppat av till Israel men numera bor i USA. Vem han är finns att läsa på artikeln om Barack Husseini Obamas släkt i Kenya och deras förehavanden.
    Där finns en biografi För Walid Shoebat på sidan IV vilken är den sista sidan

    Jag lägger in länk med sökord på Petterssons till Walid Shoebat så får ni själva tycka till, men han är ju numera med oss.

    • Sök på Petterssons på Walid Shoebat så kommer först en artikel, därefter en som Shoebat skrivit om kuno , därefter kommer det han skrivit om Obamas släkt och deras förehavanden som Wahhabiter, där syns längst ned en bild på Shoebat med en länk till hans biografi. Han är ingen engelsk skandaljournalist.

    • Göran A:
      Detta var ju bara ”ett exempel Göran” på sensationspressen.
      Kunde nämnt ett otal andra ….Lätt tillgängliga nyheter,köper ju folk fortfarande gärna, p.g.a. av deras stora svarta rubriker !
      Men nyheter som jag beskrivit nedan,hittar du knappast i dessa västliga skitblaskorna….

      • Visst men Walid Shoebat är en fristående skribent som har sina rötter i Palestina. Läs det han skriver angående flight 804 och som antagligen Lena uppmärksammat. Det är inget som förminskar din teori.

    • Hade jag från början inte varit skeptisk till brittiska nyhetskällor,hade jag kanske t.o.m. trott på detta ! 🙂

      • Enbart sina egna,som man tillägnar sig genom att läsa olika länders pressmeddelande… Redan för 50/60 år sedan insåg jag att engelska SUN var lika dålig,som tyska BILD ! Det finns ju fler exempel på närmre håll…..

      • Stenbock det är helt omöjligt att skriva emot det påståendet.
        Fy för tusan vad bedrövliga de ryggradslösa är, förakt !

      • Ska ge dig ett typexempel på en nyhet som förtiges…Det malaysiska planet som sköts ned över Ukraina,där 298 personer miste livet…
        Olika försäkringsbolag har satt ut premiär till dem,som kan lämna upplysningar om vilka som låg bakom nedskjutningen. Ett privatdetektiveri i Bayern nappade på de 30 milj Euro som erbjöds.Som bekant kan money få folk med kännedom att tala. Så skedde även i detta fall och det stod klart vilket land som låg bakom.Nu gällde det att finna ut vem som gett ordern.Ytterligare 17 milj. Euro utlovades för namnen på ordergivaren.
        Än en gång lyckades detta och dokument finns nu i säkerts förvar i Schweiziskt bankfack.För en tid sedan besöktes en av de detektiver som varit engagerade i frågan i sitt hem.In rusade bl.a. 14 kravallutrustade poliser för att göra en husundersökning.Mannen var själv inte hemma,och man höll på att skrämma livet av hans hustru och hund.
        Denna trupp var utsända av tyska säkerhetsmyndigheter.Om jag läser rätt mellan raderna,vad som står i dessa dokument är inte Putin den skyldige !!
        Eller varför tror ni att det aldrig framkommit från holländsk sida (där man byggt samman vrakdelarna) vem som avlossade raketen ?
        Men av västlig politisk synpunkt,är det ju olämpligt att öppet ange Ukraina,och dess ledare för dådet.

      • Ursäkta att min kommentar blev lång…Hoppas att några skall få upp ögonen för,hur politiserad vår västliga press är i grunden.

      • Stenbock :
        Tack för en hisnande kommentar, det svindlar.
        SKRÄMMANDE !

      • @ Stenbock

        Var kan man läsa om nedskjutningen av det holländska planet i Ukraina?

        Tackar i förväg!

Kommentera