Lika här som där


Av en tidningsartikel i vår lokaltidning så framgår det att ambulanspersonal på Skaraborgs sjukhus har upplevt hot då de ryckt ut till asylboenden (har ni hört den förut). Rutiner har ändrats och personalen har utbildats. Den har ni aldrig hört förut, tex när det gäller Tensta Rinkeby och andra mångkulturella paradis.

Det handlar främst som boendena Ekeberg, Lundsbrunn och Bärnnebrona. Om Lusharpan minns rätt är det väl Bert Karlsssons skötebarn, och där förekom ju aldrig några problem (enligt Bert).

Lusharpan noterar att för att komma till rätta med problemen så har man ändrat rutinerna och utbildat personalen. Inte ett ord om att man på något sätt skulle ställa krav på den nyanlända adeln. Det hade förmodligen inte varit riktigt PK.

Som vanligt innehåller artikeln de vanliga snyftningarna om hur trångt dessa människor och att man minsann också har svenskar som tycker att ambulansen ska köra dem vart de vill.

Lusharpan tror inte att blåljuspersonalen kommer att komma till rätta med problemen så länge media hittar på ursäkter för de människor som hotar dem. Men kanske inte är riktigt PK att tänka så.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

 


7 responses to “Lika här som där

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: