Hatmedia jagar oliktänkande

HATMEDIA. Expressen och Aftonbladet skriver idag om att Marcus Birro har varit beredd att skriva för tidningen Samtiden som är helägt av Sverigedemokraterna. Dock kom Birro och Samtiden inte överens så det blev inget av med samarbetet, Birro har alltså inte tackat ja till SD-tidningen. Detta var för drygt ett år sedan. 

Birro_expressen

Expressen, där Birro tidigare arbetade som frilans, sparkade Birro för att han kopplade ihop islam med våld som alla sunt tänkande människor borde göra. Dessutom har han beskyllt media för att vara hycklare och det går inte för sig hos den ”fria” pressen. De vill ha yrkesförbud för oliktänkande.

Marcus Birro har erkänt att han har det svårt ekonomiskt och måste ha mat på bordet men det tycker tydligen inte hatmedierna. De vill inte ge honom arbete och någon annanstans ska han tydligen inte söka sig.

-Pettersson inser att så går det till i hatmedias Sverige, det går bra att jaga oliktänkande och kritisera dem som försöker beskriva en annan sanning än PK:s…

Är det ingen som kan erbjuda Marcus Birro några uppdrag? Läs gärna Birros blogg HÄR.

Läs Birros Facebook HÄR och HÄR. 

Tidigare om Marcus Birro på Petterssons HÄR.

16 thoughts on “Hatmedia jagar oliktänkande

  1. Det bästa sättet att stödja Birro, är att uppmana folk i din närhet, att sluta upp med att köpa tidningar eller betaltjänster från AB och Expressen

  2. Man kan med rätta ställa sig frågan om de få läsare som är kvar är beredda att betala pengar för att läsa pseudonyheter, typ om vilken tidning MB tänker skriva för.

  3. Birro är en fri människa. Han får skriva i vilket media han så önskar! Ingenting som den pinsamma PKpressen har något som helst att göra med!

  4. Aftonbladet blir bara värre och värre. Tänk om de skulle ägna lite tid åt att hårdgranska t.ex. EXPO. Finns nog en hel del lik i garderoberna där också.

    • Bertrand Russel har sagt mycket klokt.

      Apropå hur vår regering tycker, så har jag ett av Bertrands gamla och kända ordspråk här……

      ” Även om alla har samma åsikt kan alla ha fel.”

  5. Jag tror att tom gamla Pravda var hederligare än dessa hat och svinblaskor. Många gamlingar som köper denna smörja gör det av gammal vana och vet inte vilka onda krafter de stödjer.

  6. Tiden kommer att komma ikapp Thomas Mattsson. Då får han äta upp sitt sjuka förakt för demokratin.

    • Starka krafter bakom mörkläggningen av viktig samhällsinformation, bruntungorna på AFTONBLADET är en av dessa destruktiva krafter!

  7. I den pågående kampanjen så blir man lite fundersam på hur de fått fram uppgifterna? Det verkar vara någon form av dataintrång? Det är ganska olagligt?

Kommentera