Islamister har infiltrerat asylboenden

ISLAM. Att radikala muslimer aktivt motverkar integration av individer med rötter i muslimska länder, och i synnerhet ensamkommande flyktingbarn, har däremot fått lite uppmärksamhet.

Denna problematik försöker Aftonbladet belysa med hjälp av berättelser från personer som jobbar med ensamkommande barn. Berättelserna kommer från tre personer som jobbar vid tre olika boenden i tre olika delar av landet.

Gemensamt är att det sägs finnas anställda vid de boendena, som bedriver islamistiskt missionsarbete bland barnen, främst pojkar. Vissa av pojkarna förses direkt efter ankomsten med adress- och kontaktuppgifter till moskéer och andra samlingsplatser för islamister. Syftet sägs vara att skyndsamt slussa in dessa pojkar i ”rätt” kanal innan de hinner bli ”försvenskade”.

Ännu allvarligare är de dolda och öppna försök från vissa anställda som verkar syfta till att hålla ensamkommande i kulturell, religiös och social karantän och isolera dem från det svenska samhället.
Det rör sig om allt från milda försök att få pojkarna att sitta och lyssna på eller läsa Koranen eller uträtta bön till inslag av övertalning, skuldbelägganden och mobbning för att få dem att praktisera islam.
Det jag fått höra är att islamistisk personal lägger sig i det mesta av pojkarnas liv och leverne. Det rör sig om kommentarer om hur pojkarna klär sig, kammar sig, vilka tv-program de tittar på, om och i så fall vilken musik de lyssnar på.

-Pettersson och andra har varnat för detta i åratal men då har Aftonbladet skrivit rasister, fascister och islamofober om oss. Välkomna i gänget Aftonbladet.

Läs mer på Aftonbladet

8 thoughts on “Islamister har infiltrerat asylboenden

 1. Dethär tycker jag inte om. Låt barn få bli försvenskad om dem vill dem bor åndå sverige det är bra för barnen at lära att känna svenska tradditionerna. Dethär accepterar jag inte. Dethär måste man sätta stopp på.

 2. Det är väl känt sedan länge att islamisterna har ett mycket effektivare mottagande av invällare än Migrationsverket resp myndigheterna. Så snart ett nytt asylboende öppnas och bebos, eller ett boende omsätts till nya, så anländer direkt en shariapatrull. De är besökande ”vänner”. Jo du!

  Sharia-patrullen fångar in muslimerna bland de boende, vilket de svårligen kan neka till, och överlämnar dem till den närmaste moskéen av ”rätt” sort. Dessutom instrueras de boende om vad som just nu krävs av dem för ”jihad”. T ex trakasserier av etniska svenska småflickor. Självklart skall de boende också enligt sharia ta hand om icke muslimska boende, så att de konverterar. Vid dessa hot, så kräver de självklart sin sharia-rätt till sex från otrognas kvinnor, småpojkar och flickor. Detta slutar förståss med våldtäkter eller i varje fall försök. I samband med sex-anfallen och konverteringskraven aå blir det förståss omfattande och återkommande slagsmål.

  Och i Sverige finns INGA hjälporganisationer som stöttar KRISTNA asylsökande, men däremot stöttar Kyrkan islamistiska invällare. Räkna med att kristna asylsökanden skulle vara mer lättintegrerade än de muslimska, så då MOTARBETAR svenska systemet sådana. Risken för utvisning är avsevärt högre för dem än för muslimer.

  För djävligt!

 3. Sover SÄPO? På order uppifrån? Vem betalar svenska staten för islamiseringen av Sverige? Vem, vilken stat?

 4. De ”nyttiga” idioterna i MP har förmodligen varit till god hjälp dessutom…

 5. Det märkliga är att de är inget utan oss.

  Vi betalar deras uppehälle här. Vi betalar dem för att utföra sitt religiösa skit.

Kommentera