De invandrande stenkastarna verkar ha kul


INVANDRARVÅLD. De har kommit till Sverige för att söka skydd. Väl här utspelas scener som dessa – en allt vanligare syn runtom i landet. Medan de utländska tv-teamen åker i skytteltrafik till Sverige för att rapportera hem om monstret den politiska korrektheten skapat i norr, rycker svenska myndigheter på axlarna och polisen bjuder på kaffe.

stenkastning1

Sommaren har knappt börjat och våldet på de invandrartäta orterna har redan exploderat. Sedan i slutet av förra året sker redan systematiska överfall på unga flickor och kvinnor, såväl på gator och torg som i simhallar. Sommaren 2016 lär gå till historien av ett flertal mindre smickrande skäl.

stenkastning2

Bilderna är från Eskilstuna, en av många städer där polisen attackerats utan anledning under de senaste dagarna. Att döma av bilderna tycks stenkastarna ha riktigt kul.

Från Avpixlat

-Pettersson ser att Expressen också skriver om stenkastarna men det är inte så mycket att läsa. Inte ett ord om att det är invandrare och bilderna är pixlade…

stenkastare_expressen


43 responses to “De invandrande stenkastarna verkar ha kul

 • Steve

  Bilbrännare och stenkastare får kaffe och korv. Bilbyggare, raggare och vi alla andra justa människor som vill väl och upprätthålla vår enda och sista kultur, dvs bilkultur blir både rånade(Västerås), bötfällda av polis samt mobbade av polisen. Förr var det ett samarbete mellan bilburna människor och polis och kommun.
  Säg EN raggare som någonsin kastat en sten..eller bränt en bil….
  Nej, nu jävlar får polisen bjuda oss på kaffe och korv, så kan vi tillsammans agera mot ”nya” packet. Polisen kan göra ett bra jobb men måste sluta att trakassera oss entusiaster och istället lägga allt krut på att stoppa skitmänniskor som förstör. Rasist? Öhh, det är väl bilbrännare och stenkastare som är de sanna rasisterna som verkar provocera både oss svenskar och rättsväsende, brinner bilar och det kommer stenar flygande så är jag inte den som ställer mig på bilbrännarnas och stenkastarnas sida direkt.
  När vi var unga och ”missnöjda” med samhället så kanske vi på sin höjd trimmade moppen och sen burnade vi lite med amazonen, tog ett par pilsner, punkarna trädde nån säkerhetsnål i örat på sig själva….inte fan kunde någon tänka sig att elda bilar. Aldrig.
  Och skulle nån kasta nån sten på ambulans, brandkår o polis så skulle man ha blivit rejält uppläxad av både samhället och nån äldre.
  Respekt för polis, ambulans, brandkår och raggare, även bikers. Tillockmed punkare! Välkomna, join us.
  Punkt.
  Steve

  Gilla

 • Johan

  Om vi hade haft en seriös regering hade nu statsministern talat till folket i direktsändning, fördömt de handlingar som sker, erkänt att vi har stora problem och förklarat att vi aldrig kommer ge efter för en mobb som försöker rasera vårt samhälle, hembygd och värdegrund. Men tystnaden från Rosenbad är talande – därifrån finns inget stöd att vänta.

  Gilla

 • stenålderssagor

  så stenar muslimer kvinnor !

  Återigen bevisas att en 1600 år gammal sagobok är ett dåligt rättesnöre år 2016.

  De här snubbarna och pappan verkar inte tillhöra den intellektuella eliten direkt.

  Gilla

 • TonyMalmqvist

  Efter det att jag och några till för ett litet tag sen var på god väg att bli nedmejade av en bil fullastad av okänd nationalitet, så efter den kvällen vände det, dom må bara ge mig rätt tillfälle de små asen! Jag har fått nog! Det är dags nu att lämna tangentbordet och skrida till handling, allt annat är att betrakta som inte något annat än ren och skär feghet i sin mest usla skam.

  Gilla

 • Janne

  Nätpistol fungerar nog inte i Sverige, eller Sverige och Sverige, numera den islamska råttstaten Sverige! Här kommer våldsverkarna inte en och en utan i skränande flockar på 15-20 grobianer i stöten för att råna eller våldta en ensam svensk flicka eller pensionär.
  Jag skulle nog rekommendera bly för dessa ”nysvenska” förhållanden.
  Janne

  Gilla

 • Lofas

  Bättre dom kastar sten på politikerna som bjöd hit dom då!

  Gilla

 • Ateisten

  Verkanseld direkt och att spara på varningsskottet bör ses som ekonomiskt.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Flatheten hos svenska myndigheter och politiker går igen, ingen reagerar och inget händer, minns Palmemordet, Estoniakatastrofen och Tsunamikatastrofen och nu konsekvenserna av migrationshaveriet. Nu är det allvar på riktigt och nu måste nya åtgärder och riktlinjer plockas fram. Tyvärr har vi sparat bort nästan allt vad vi har av polismakt och försvar, men vi får använda det som finns och sätta hårt mot hårt mot slöddret inklusive användning av skarpa vapen .Upprättande av jourdomstolar för straff omgående och omgående utvisning av icke svenska medborgare

  Gilla

 • fete

  När svensson åker utan bälte blir det böter när sonen trimmat moppen får han vänta på körkortet när raggaren slänger en ölburk blir det böter VARFÖR LÅTER SNUTARNA DESSA JÄVLA SVIN GÖRA SOM DOM VILL DET ÄR VÄL FÖR ATT DOM INTE HETER NISSE ELLER SVEN FÖR DÅ FAN SKULLE BATONGERNA VINA O CELLERNA FYLLAS ….

  Gilla

  • Janne

   Och när svenska flickor blir våldtagna av muslimska gäng, då kommer polisen per omgående, men inte för att fånga brottslingarna utan för att skydda dom!
   Dårhuset Sverige i ett nötskal!
   Janne

   Gilla

  • Tobbe

   Feghet.De vet att svenskarna inte slår eller skjuter tillbaka. Än så länge.

   Gilla

   • Pica pica

    Kan någon förklara varför ingen pappa till någon av alla de minderåriga flickor som gruppvåldtagits de senaste åren inte har gett igen?
    Till råga på allt så får de inga straff trots att de förstör barns liv. Hade det hänt min dotter vet jag inte vad som hänt men jag lovar att de hade inte suttit i rätten och flinat….

    Gilla

 • Lena

  ”Att ha kul” verkar att vara det viktigaste i Sverige idag !

  Lite utanför ämnet, en bekant sedan lång tid tillbaka behövde för första gången besöka saltsjöbaden en plats som vi båda trodde var en idyll.
  Ingen av oss är från stockholmsområdet vilken förvåning att se, inte sverige utan afrika på väg till affären i denna idyll.
  Glädjande är att de boende har fått sin dröm uppfylld. Kom att tänka på ett klipp från denna ort, tänk vad godhet och ”öppna hjärtan” , ”humanitär stormakt” kan bidraga med, ni som fnyste på näsan åt de som ville väcka er nu kan ni vara nöjda allt har hörsammats som ni eftersträvade, alla av er är väl inte advokater eller ockuperade av migverket ? ( tveksamt ,det kanske ni är ?)

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Bra film, Svenska Motståndsrörelsen har rätt i sak MEN ideologiskt lutar de sig mot historiens största idiot Adolf Hitler….Bortsett från det så är allt de säger i filmen korrekt!
   Sverige har varit ett lugnt och fint land, den tiden är förbi, – det värsta har Sveriges befolkning framför sig…
   DOMEN BLIR HÅRD ÖVER DEM SOM RÖSTAT FRAM S+MP I FRAMTIDEN!

   Gilla

   • Lena

    Ricke :
    Eftersom jag inte har permanent bott i Sverige sedan 30 år så litar jag bara på förnuftet, vad och vilken politik som ligger bakom, är för mig strunt………..det enda viktiga är att landet inte faller in i ett totalt förfall.

    Gilla

   • Lena

    Känt är att ”när förnuftet sover då härjar monstren”,( fransisco de Goya 1746-1828.)

    Gilla

 • Pica pica

  Dessa som enligt Löfven flytt från krig och elände har äntligen visat oss sina rätta ansikten. Allt fler sätter nu ner foten och säger NEJ!

  Gilla

  • Niklas

   I den mån det är krig i deras länder förstår man varför.Deras förmåga till konflikthantering ligger på minus 99

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Är övertygad om att hade den stenkastande skrattande araben på bilden varit svensk då hade han varit anhållen och häktad idag för våldsamt upplopp bl.a.
  Varför griper de ingen ? Svar: ORDER FRÅN ELIASSON!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Bilden på den stenkastande araben/muslimen är ÖVERTYDLIG!!!!!!!!!!! så vad väntar polisen på ???????????? HÄMTA IN DEN HÄR GUBBEN OCH KLARA DE INTE DET FÅR DE SKICKA EN INSATSSTYRKA MED LITET MUSKLER!
   I ett normalt samhälle häktar man stenkastare för våldsamt upplopp!!!!!!!

   Gilla

 • ÅMÅL

  Funkar Nätpistol?

  Gilla

 • Björn

  Vad gör ansvariga politiker? Inte ett förbannat dugg! Man kan ju bara tänka sig hur det kommer att se ut i det här landet om några år.
  SVT och övrig media gör inte ett skit mer än lyssnar på EXPO och tidigare Mona Sahlin.
  Fast det skall sägas att Expressen har faktiskt börjat uppmärksamma problematiken mera på sistone.

  Gilla

 • ossie

  Polisen bjuder brottslingarna på kaffe, det måste väl vara nåt för världspressen. Måste ju vara unikt. F ö är ju dessa dumma blattar SDs bästa valarbetare.

  Gilla

 • Argus

  Förstår egentligen inte problemet. Vi har en adekvat utrustad poliskår som utsätts för livsfarligt våld mot tjänsteman. Jag är övertygad om att buset inför hotet av akut blyförgiftning viker ner sig.

  Ärliga politiker och tjänstemän, gränskontroll och gendarmeri. Nu!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   De borde ha adekvat utrustning, – elpistoler, längre batonger, vattenkanoner osv. och framförallt gripa stenkastare och bilbrännare, de borde plocka bort ledarna, hur svårt kan det vara?! ORDER FRÅN HÖGRE ORT….De har inte anhållit en enda gubbe, SKRÄMMANDE!

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  På bilden ser man en ”polis” med ett rejält brett arsel…..Ja,ja,ja….vi PÅTVINGAS mångfald, alla ska kunna bli poliser även UTAN DE GAMLA KRAVEN PÅ FYSISK STYRKA!!!
  På detta kommer något mångfalds-vurmarna inte fattat eftersom de TOTALVÄGRAR att se verkligheten sådan den är: ARABER/MUSLIMER respekterar bara koranen/sharia – Sveriges Rikes Lag kommer de aldrig att visa respekt för!
  Det är på grund av detta faktum som MILJÖPARTIETS och Socialdemokraterna massinvandringslinje och vidöppna gränser är ren och skär IDIOTI!!
  Hoppas ”regeringen” lever upp till löftet att skicka ut 80,000 av det importerade MUSLIMSKA AVSKUMMEN!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Märkligt att de inte gripit en enda stenkastare….Det är uppenbarligen order från högre ort att inte lagföra detta drägg för stenkastning och bilbränder!!

   Gilla

 • Lena

  Är det så här elegant som rättsväsendet ska ta emot ”skitstövlarna” de kriminella, ingick detta i ”all inclusive”, skärpning myndigheter annars utbryter det våldsam besvikelse.

  Gilla

 • eva

  Jag vrider mig i plågor över hur tillståndet i landet blivit! Nu kan alla PK-ister och sk godhjärtade ta och köra upp sina lovsånger över det multikulturella i ett visst ställe på kroppen.
  Och från överheten – tystnad!

  Gilla

 • Android77

  Det är elaka och otacksamma människor som kommit till Sverige. Det var dumt och dömt redan på förhand att det skulle bli så här. Sverige har blivit en enda stor djurpark.

  Gilla

 • Lena

  Mohammeds födelsedag, 5000 muslimer manifesterar i en liten engelsk stad med 30000 invånare.
  Nytt klipp se och häpna, förbaskade PK- etablissemang.

  Gilla

  • Pica pica

   Men ärligt talat – är varenda muslim hörselskadad? Kanske ett förvärvat handikapp för att de för ett förbannat oväsen överallt.

   Gilla

   • Dumstruten

    Det är något genetiskt?
    De skriker även när de går 1 dm från varandra. De hörs 1 km bort.

    Det borde forskas på detta. Deras hörselorgan förmår kanske bara uppfatta höga ljud? Det vore anledning nog för att de ska leva enskilt och så får de avgränsa sina skrik till sig själva?

    Varför forskas inte på detta? Vill inte vetenskapen ha klarhet i hur ”främlingarna” är konstruerade?

    Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   EN POLITISK MANIFESTATION,DESSA ÄR BEREDDA ATT MÖRDA OCH SLAKTA FÖR ATT INFÖRA KOANEN/SHARIA….!

   Gilla

 • angelicaplacet

  Dom ser ju verkligen ut att njuta av att få kasta sten.

  Har polisen gripit gärningsmännen?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Nu måste väl ändå PK-eliten reagerar och nej det hjälper inte med fler fritidsgårdar eller dialogpoliser. Det enda som slöddret förstår är hårdare och bestämda åtgärder exempelvis att använda skarpa vapen vid angrepp av stenkastande mobbar. Arrestera så många som möjligt och varje person som ej är svensk medborgare skall utvisas samma dag.

  Gilla

  • Bosse

   De här typerna har ju passerat å!dern för vistelse på ungdomsgård.
   De sitter nog istället och häckar i sina skattesubventionerade klubbar, där de röker hasch och spelar om pengar.
   Arbetar på den öppna marknaden är det nog få i det gänget som gör. Mellan fifflandet med skumraskaffärer och springet hos socialen, rökandet på klubben och gnällandet på svenska samhället så bevakar man sitt revir på samma sätt som folkilskna hundar. Inkräktare jagas bort medelst stenkastning skrik och skrän. Som inkräktare räknas alla, brevbäraren, tidningsbudet, räddningstjänsten och polisen.
   Vuxna människor? Nej bara till ålder, utvecklingen i huvudet har stannat vid fem år max.
   Man kan bara hoppas att det är rätt sorts skitstövlar som drabbas när inte ambulansen kan göra sitt jobb.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: