Statsministern skyller på Åkesson när han själv är ansvarig

INRIKES. Margareta Larsson, politisk vilde i riksdagen sedan hon förra året lämnade Sverigedemokraterna, har i intervjuer uppgett att hon anmält sin sidoverksamhet, en massagesalong, till riksdagen.

Margareta Larsson

Någon sådan anmälan har inte kommit inte kommit in och när hon konfronteras med uppgifterna säger Larsson att hon ”blandat ihop det” men att det hela nu rättats till. Det stämmer inte heller enligt riksdagens centralkansli har någon anmälan inte registrerats.

Larssons agerande har ifrågasatts den senaste tiden sedan det blivit känt att hon kvitterar ut fullt riksdagsarvode på 62 400 kronor i månaden trots att hon inte varit på arbetet sedan i september, då hon lämnade SD.

Statsminister Stefan Löfven är upprörd över avslöjandet att Margareta Larsson som tar ut fullt arvode utan att vara i riksdagen. Han fördömer agerandet – och kräver att Sverigedemokraterna agerar. – Är man vald till Sveriges riksdag så uppbär man ett ansvar och arvode för uppdraget, då ska man också fullgöra det. Allt annat är fel.

-Pettersson är förvånad över statsministerns upprördhet. Margareta Larsson utnyttjar idiotiska regler på samma sätt som mängder med socialdemokrater gjort under åren utan att herr Löfven reagerat eller blivit upprört och vad jag begriper kan Sverigedemokraterna inte ändra reglerna för enskilda riksdagsledamöter.

Enligt TT så anser Jimmie Åkesson att systemet är vansinnigt och det är långt ifrån nytt så det är ditt och dina företrädares ansvar Stefan så skyll inte på Jimmie Åkesson och SD. De är nya i riksdagen och har inte något med dessa regler att göra.

Stefan läs om ex-ledamöterna som skattebetalarna försörjer och ändra sedan reglerna eller håll käft och räcker inte det så påminn dig själv om den moraliska rötan i rörelsen

17 thoughts on “Statsministern skyller på Åkesson när han själv är ansvarig

  1. Hade hon inte avgått från SD? Har SD skyldighet att stå för hennes eventuella feltramp tills hon dör?
    Hon har mig veterligen ingenting med SD att göra så 7-klöverns inkompetenta och dumdristiga anhängare skall bara hålla käften och börja intressera sig för sådant som har betydelse för oss C:a en miljon Svenskar som finns kvar i det här landet.

  2. Snacka om att kasta sten i glashus, när Egen Berikarnas
    högsta bas spelar på indignationens strängar, han måste
    nog tro att medborgarna är lika korkade som han själv.
    Ett gott råd Stefan Löfven: Sopa rent fram för egen dörr
    först innan du gnäller över regler som ni inte bara utnyttjar
    stenhårt inom Sossepartiet utan som du själv varit med
    och skapat! HYCKLARE!

  3. Finns bara ett uttryck för beteendet ”white trash”! Klarar inte ens av att hålla reda på vad som anmälts eller inte anmälts, trots att hen uppbär någon typ av ”friherrinna bidrag” vilket i sig borde göra att ”något kommer hen väl ihåg”!

    Fy fan för införda system som är konstruerade för att överutnyttjas!

    Garanterar att om jag och några svenska nationalister satt direktiven i regeringens och riksdagens ersättningsystem så garanterar jag att det sett helt anorlunda ut! Hade aldrig blivit något annat än tidsbegränsad låg ersättning, i nivå med svensk A kassa!

  4. Innan dom fortsätter med sina påhopp på f.d. Sverigedemokrater så borde dom ta itu med alla dessa ”FÄSTINGAR” som invaderar Sverige.
    Jag kallar dom för fästingar för att ingen vill ha dom men dom finns där i miljontals ändå.

  5. Klart det är åt helvete att man kvittera ut idiotpensioner för ingenting, men svetsarn borde vara mer upprörd över Måna Muslims bedrägerier, men där kniper han sin annars glappande käft…

  6. Det finns ju så många bra skribenter här på Petterssons och det måste väl finnas nån vettig journalist som kan vara intresserad av att berätta om de andra 73 politikerna som också lyfter lön efter avslutat politikerarbete. Tänk om man kunde få Janne Josefsson att ta upp detta, ingen på Petterssons som har rätt kontakter ?

  7. Han är väl inte personligen ansvarig för att detta är möjligt, han hade nog ingen aning om detta, men hans politikerkompisar som suttit i decennier har ett tungt ansvar för alla orimliga förmåner som de tillskansat sig. SD är ju nykomlingar som ej är ansvariga men det kan väl inte den dumme svittsarn begripa.

    • Korrekt dessa regler fanns långt innan SD kom in i Sveriges Riksdag….De måste tro att folk är dumma i huvudet, det är främst Socialdemokraterna och Moderaterna som har ansvaret för att de inte sett till att rätta till de ORIMLIGA förmånerna….

    • Jag tror att det är så att han och bara han är ansvarig för ALLT som händer i Sverige, eftersom han är landets högste chef och därmed bär ansvar för regeringspolitiken oavsett inom vilket departement det är.

  8. Stefan Löven. RAPP I KÄFTEN ÄR DU!! MEN FÖRSTÅR DU VAD DET ÄR DU SÄGER?????

  9. Det är TRAGISKT att dessa politiskt korrekta med Aftonbladet och övrigt hatmedia trakasserar Margareta Larsson men typiskt dessa då de försöker att på alla sätt flytta fokus bort från det som verkligen skadar Sverige och som de har ansvar för: MASSINVANDRINGEN!!
    Svitsaren Stefan Löven och Socialdemokraterna kan lätt tillsätta en utredning om inte det är gjort och snabbt ändra reglerna och inte bara för riksdagsmän utan även för avgående statsråd som efter kort tid kan leva gott på pengar från staten.
    POLITIKERFRÄLSET kan ändra reglerna om de vill, men det vill de inte som de bedragare och parasiter de är!!

  10. Vår brottsliga regering får betyg………

    Finanspolitiska rådet ger regeringen hård kritik för sin ekonomiska politik.

    Man t.o.m. säger i punkt 7, jag citerar…” Sammantaget är detta ett brott mot det finanspolitiska ramverket”.

    Några punkter ur rapporten……

    3. Rådet noterar att det finns en betydande avvikelse mellan det finansiella sparandet och vad överskottsmålet kräver trots att ekonomin är på väg in i högkonjunktur. Avvikelsen kan enligt regeringens egna beräkningar endast till en mindre del förklaras av tillfälligt höga utgifter för asylinvandringen.

    4. Regeringen var tidigare tydlig med att en princip om att finansi-era alla reformer krona-för-krona gällde, vilket kunde ses som ett åtagande att stärka det strukturella sparandet i den takt som fullt finansierade reformer innebar. Rådet noterar att denna princip har övergivits. Det finns nu inga åtaganden för när och hur överskottsmålet ska nås.

    5. Regeringen är skyldig att vidta åtgärder för att klara utgiftstaket om det är hotat, men borde ha avstått från att använda bok-föringsmässiga åtgärder i slutet av 2015 för att öka sannolikheten att klara utgiftstaket 2016.

    6. Utgiftsutvecklingen är oroväckande inom flera områden. Det gäller inte bara kostnaden för asylinvandring. Sjukförsäkringens utgifter ökar snabbt. Utgifterna för assistansersättningen har ökat stadigt under en längre tid. Det finns ett flertal brister i sy-stemets konstruktion som är väl utredda och kända. Vi anser att det behövs en genomgripande reform av assistanssystemet i syfte att bromsa utgiftsutvecklingen.

    7. Regeringen har inte presenterat några skäl mot aktiva budgetför-stärkningar trots att det föreligger en avvikelse från överskotts-målet. Det finns inte heller något åtagande om att finansiera oförutsedda utgiftsökningar eller reformer. Sammantaget är detta ett brott mot det finanspolitiska ramverket.

    Läs hela sammanfattning här……….

    http://fpr.sv.internetborder.se/download/18.21a8337f154abc1a5dd28c12/1463336738698/Sammanfattning+2016.pdf

    Fakta: Finanspolitiska rådet är en myndighet som bildades den 1 augusti 2007. Rådet består av sex ledamöter och bistås av ett kansli med fem anställda. Rådets uppgift är att göra en oberoende granskning av regeringens finanspolitik.

  11. Statsterrorministern är en treåring i sandlådan och precis som alla andra rödskallar i Partiet plus grönskallade miljömarodörer och rosasketna femizister är han inte uppfostrad att ta ansvar för sina dumheter.

Kommentera