Det är skillnad på länder och villigheten att försvara landet

NATIONALISM. Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan.

Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund…så skrev Vilhelm Moberg 1941, läs fortsättningen HÄR.

En av de fundamentala förutsättningarna för självständighet är villigheten att försvara den, men det utkräver även ett smärtfullt pris – våra fallna söner och döttrar, bröder och systrar. Vi är skyldiga dem allt, det är premiärminister Netanyahus hälsning på Israels 68:e Självständighetsdag. Hela talet HÄR.

  • Vad är det som hänt och var ligger skillnaden?
  • Varför vill vi inte försvara det som gjort vårt land så bra?
  • Varför vill dagens politiker, journalister och andra tyckare ersätta det svenska med något som kallas mångkultur och inte fungerar bra någonstans i världen?
  • Varför har det blivit fult att vara konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

 

 

6 thoughts on “Det är skillnad på länder och villigheten att försvara landet

  1. Skillnad är ju att det är juden som gjort att Sverige ser ut som det gör de är bakom Bolsjevismen, Feminismen, Xenofili(Rasblandnings) propagandan och massinvasionen. Pissrahell har ingen rätt att existera Satanyahho är en massmördare. Så det går inte att jämföra de mot Svenskar eftersom Sverige är svenskarnas land medans Palestina inte är deras och dessutom så har de som mål att förslava världen och det har inte Svenskar.

  2. Det verkar som ingen jävel begriper vad detta vansinne går ut på, men likt förbannat måste någon iscensatt skiten. Att tjattra om humanism och allas lika värde bla.bla…är bara dårars svammel. Vid detta laget måste väl den mest korkade politiker samt idiotmyndighet insett att det gått åt helvete med den så kallade ”godheten”….

    • Ja varje en av dom 87 % som röstat fram denna ordning
      skulle påminnas om detta varje dag dom slår upp ögonen,
      Varningssignalerna har ljudit i flera år, men man lever i någon
      slags lyckobubbla och tror att allt kommer att bli som det
      alltid varit även när Medeltiden har tagit över landet?
      Men uppvaknandet kommer att bli groteskt!

    • Visst måste det vara så. Inga tillfälligheter det som sker. 7-klövern vill inte oss väl. Och 7-klövern styrs från Bryssel,som styrs av FN. Och hur ser mandatfördelningen ut i FN? Men vi far allt fler länder i EU som visar patriotism för sitt land och patriotismen måste komma från folket, 7-klövern kommer inte lägga två strån i kors för att hjälpa till, snarare stjälpa. Trots det måste en vändpunkt komma nu, inte om ett eller två år.

Kommentera