Det finns en massa konstiga språk…….


Nu har jag fått förklarat för mig vem och vilka som är rasister, det är invandrareMalmö som är rasister.

En ung man vill bort från Malmö för här har blivit som han säger ”farligt att vara, folk pratar en massa konstiga språk, är alldeles yra, går maskerade och rånar folk, har vapen, Hermodsdal, Nydala, Gullviksborg är riktiga getton…hela Sverige är fördärvat och många invandrare drar alla svenskar över en kam, svenskar är inte värda något, inte värda ens smutsen under fötterna på en utlänning”. ”Har du sprej Eva-Marie?”

Det bara kom, det bubblade ur honom, killen som från ett mycket varmare land själv kom till mitt nordliga land för endast tio år sedan, det var mycket tryggare förr. Killen informerade mig om så mycket rasism han får höra från invandrare, rasism mot mig och mina landsmän, detta är inget nytt under solen det har jag vetat länge.

Ett bra tag nu har jag tillsammans med andra aktörer inom den alternativa median redan skrivit om detta vid flertal tillfällen i inlägg efter inlägg. Vi alternativa bloggskribenter som skrivit om den sida av myntet som den skattefinansierade hatmedian undanhåller sina allt färre läsare, vi har släpats i smutsen.

Vi som på ett eller annat sätt orättfärdigt har fått bära hundhuvudet, eller kalla det för att skjuta budbäraren, vi fortsätter i vår intention om att fler ska se att kejsaren är naken, ladorna är tomma på riktigt och att de nya folk som ingår i det stora folkutbytet inte ens en gång trivs med den förda galna extrema invandringspolitiken. ”Sverige var mycket tryggare förr, för tio år sedan då jag kom hit”

När unga invandrade män vill bort från det svenska kapsejsade uppätna smörgåsbordet, hur mår då våra egna söner, och döttrar. En del av dem vill leva globalt utan gränser, medan andra vill värna nationens överlevnad, när det kommer till kritan finns det det som förenar personer med dessa två motstridiga svenska åsikter …..det är att individer ur båda läger låser sin egen dörr, den egna personliga gränsen går vid det egna hemmet. Logik är enkelt och logiskt för en del……….


7 responses to “Det finns en massa konstiga språk…….

 • Hans Vildegren

  Allt är total katastrof, och en skymf mot det egna folket. Vilka ledare gör så, annat än dagens västerländska vänsterpack, som ju styr oss. Men vi ska väl vara glada antar jag, för tyskland och europa har fått en ny fyhrer. Angela Merkel. Att inte tyskland lärt sig, vad sånt leder till. Vi ser ju resultatet av hennes despotiskt förda politik idag. Men hennes följare i europa tycks ha hakkors i ögonen, som fördunklar deras syn.

  Gilla

  • Stenbock

   Nja,tror förr att de har cirkel och skära i sina ögon ! Merkel är mer vänstervriden än hela Kalle Anka-regimen i Absurdistan…
   Idèn med hennes och EU`s politik,är ju att alla skall vara lika fattiga.

   Gilla

   • Hans Vildegren

    Hon vill främja de europeiska folkens totala utrotning, genom sin politik. Är inte det sant fyhrerskap så säg. Finns ingen som drivit flyktinginvandringsfrågan så hårt som hon över hela europa. Så nog gör hon skäl som fyhrer alltid. Men en nutida fyhrer, såklart. Det är inte judar det gäller idag, utan europeer. Och på ett annat sätt idagens fjärde rike, än det dåtida tredje, även om resultatet blir detsamma i slutändan.

    Gilla

 • Blodsven

  Vänsterslödder, miljömuppar, korrumperade politikersvin, fulmedia och den skadliga feminizmen har mycket att stå till svars för…

  Gilla

 • Ut

  Det är ju inte bara i Sverige migranterna hatar befolkningen,det gör dom i alla europeiska länder.Hatar alla en eller hatar en alla.

  Gilla

  • jgarn

   Dom hatar därför de inser hur lågt stående de själva och deras länder är när de ser välståndet i västvärlden. Vi har byggt upp muslimerna har raserat.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: