Är Yasri Khan en muslimsk terrorist?

ISLAM. Yasri Khan som var påtänkt till Miljöpartiets högsta ledningen men nyligen tvingades avgå sedan han vägrat ta en kvinnlig reporter i hand har i intervjuer företrätt den islamistiska och separatistiska gerillagruppen PULO i Thailand. 

Det var 2013 som intervjun med Yasri Khan, före detta MP-politiker och ordförande för Svenska muslimer för fred och rättvisa, publicerades i den engelskspråkiga tidningen Bangkok Post. I artikeln presenteras han som “son till Samsudine Khan, ställföreträdande ordförande i Förenade organisationen för Patanis befrielse” (PULO).

En tidning i Thailand rapporterade redan 2013 att Yasri Khan är son till en välkänd terrorledare i Thailand – Samsudine Khan, som i sin tur är känd i Thailand för att vara ledaren för PULO – Patani United Liberation Organisation – vilket är en muslimsk terrororganisation som kämpar för att skapa en separat muslimsk stat i delar av nuvarande Thailand.

Organisationen är känd för bilbomber och andra terrorattacker i Thailand. Framför allt riktar PULO terrorattacker främst mot organisationer och individer med kopplingar till den Thailändska staten såsom skolor, lärare, statligt anställda, polis och militär.

PULO grundades 1968 och var under många år den aktivaste terrorgruppen i Thailand. Senare utökade PULO delar av sin verksamhet till Sverige genom att förlägga sitt “utrikesdepartement” här. PULO utökade även sin verksamhet till Syrien i samma veva. Om PULO:s verksamhet i Sverige har direkta kopplingar till Yasri Khan kan dock inte bekräftas i nuläget.

Terrorforskaren Magnus Ranstorp har uppmärksammat det på Twitter:

Yasri Khan visar förståelse för det våld i södra Thailand som vår Fjärran Östern redaktion skrivit om många gånger och menar han att de som deltar i det pågående upproret inte kan beordras lägga ned vapnen av separatiströrelsen civila och militära ledare innan de slutat diskrimineras av thailändska staten.

-Pettersson är inte specialist på förhållandena i södra Thailand men som vanligt är våldet med tusentals döda inte muslimernas fel. De ska bara ha det de har rätt till enligt Allah och får de inte det så är det våld eller DO som gäller. Jag föreslår att Yasri Khan åker till Thailand och diskuterar våldet med den thailändska polisen…

Sedan kan man naturligtvis undra varför Yasris föräldrar inte flydde till det muslimska grannlandet Malaysia i stället för till Sverige. Varför flyr inte muslimer till muslimska länder?

Tidigare om Yasri Khan

 

26 thoughts on “Är Yasri Khan en muslimsk terrorist?

  1. […] Sveriges Radio glömmer att nämna att de så kallade separatisterna är muslimer som slåss för självständighet från Thailand och har dödat tusentals människor i södra Thailand och av någon anledning har de specialiserat sig på att mörda lärare.  Läs HÄR. ”Separatisterna” i Thailand har för övrigt kopplingar till Sverige. Läs HÄR. […]

  2. Sverige har allt sedan sjuttiotalet handlingskraftigt agerat för att Sverige ska fungera som fristad och rekreationsplats för terrorister och desertörer som gått under täckmantel asylsökande flykting (Asylturist)!

    Risk finns att MP klassificeras som terrororganisation om de inte upphör vara naiva, aningslösa och enfaldiga! MP måste förstå att de är ett marginaliserat parti bestående av udda individer med en världs och samhällsfrånvänd ideologi! De inbillar sig på fullt allvar att det går att stoppa världen och börja om!

    Det är lika världs och samhällsfrånvänt som att tro att Sverige kan bli ett homogent väl sammanhållet samhälle! Tyvärr tidpunkten när Sverige hade chansen att återupprätta det svenska homogent sammanhållna samhället har passerats med råge, på grund av naiva, aningslösa, svagbegåvade och enfaldiga politiker alltsedan sjuttiotalet med några få undantag! Det enda vi etniskt svenska nu kan invänta är den tidpunkt när vi etniska svenskar är i minoritet i vårt eget fosterland!

    MP har ta mig fan överlevt sig själva och det är en bragd i sig! Nu när muslimerna lämnar MP i parti och minut så blir MP så marginaliserat att de antagligen går under riksdagsspärren på 4% redan i valet 2018!

    Självklart har MP gjort överenskommelser om brunkol, asylturisterna och alla andra viktiga politiska ärenden! Alltså mycket snack och djävligt lite verkstad. Det är det som kännetecknar hela miljöpartiet och deras sympatisörer!

  3. Själv resonerar jag som så här
    ”samtliga invandrare är terrorister tills dess att motsatsen är bevisad”
    Jag kallar det helgardering, jag lämnar inget åt slumpen och jag vänder ALDRIG ALDRIG en utlänning ryggen, och om man vill ha en chans att överleva i framtiden bör alla Svenskar följa samma goda exempel.

  4. Wikipedia: PULO is one of the active separatist movements calling for an independent Patani [in Thailand].
    Yasri Khans nästa projekt blir helt naturligt att arbeta för självständiga muslimska områden i Sverige.

  5. Jag visste inte att Thailändare är muslimer. Thailand betyder ju Leende Landet.

    • Thailand är ett Buddistiskt land.
      Thailändare/Buddister är vänligt sinnade människor.
      Thailändare/Buddister accepterar muslimer.
      Thailändare/Buddister lever i fred med muslimer.
      Spänningar och sammandrabbningar förekommer i
      sydligaste provinserna i Thailand.

      • Jag vill rätta dig på en punkt, Thailändare/Buddister lever i TRON om att dom lever i fred med muslimer.
        Det är en oerhörd skillnad, som vi alla vet som har facit så är det så att muslimer har ingen aning om vad fred är.

  6. Det här är ett skrämmande exempel på det man brukar kalla;
    ”Toppen av ett isberg”!

    Vad kan vi göra?

  7. De borde veta de invandrade att i Sverige ska det rent allmänt gälla konsensus i allt………nu är det en konsensusfråga …….när några börjar att vända bort från galenskaperna med okontrollerad invandring….ja då vänder majoriteten…….vi är snart där !

  8. SKRÄMMANDE information om MILJÖPARTIET men ingenting förvånar mig…..Miljöpartiet består av naiva, verklighetsfrånvända pratmaskiner helt borta i huvudet för den verklighet som gäller för Sveriges befolkning, SVT och hatmedia stödjer Miljöpartiet fullt ut, – SVT har sänt från deras kongress och det är en otrolig gratisreklam de fått. Detta 4% parti styr Sverige med Socialdemokraterna och de bestämmer i praktiken SVERIGES MASSINVANDRINGSPOLITIK….!
    Jag tycker Khan ska åka till Thailand, Bangkok och inställa sig hos polisen där och förklara sig! PULO är en oerhört aggressiv militant islamistisk rörelse skyldig till mord och terrorism! Thailand uppvisar en otrolig tolerans mot dessa terrorister som mördat och lemlästat många och grunden till hela problemet är islam. Denna IDEOLOGI borde förbjudas, det är ingenting annat än en våldsideologi som är en pest för varje samhälle de lyckas infiltrera. Det sägs att 80% av befolkningen i Pantani är ”muslimer”, nu är inte alla terrorister utan många är ”mjuka” ”muslimer” och thailändska staten borde sätta hårt mot hårt mot de som lemlästar och mördar oskyldiga med bomber.
    Sverige borde utvisa Yasri Khan och hans familj tillbaka till Thailand och där borde de ställas inför militärdomstol och ta sitt straff.
    Detta är sannolikt inte de farligaste islamisterna Sverige härbärgerar utan det är de muslimer/araber som kommit i 100.000 tals de senaste åren från bl.a. Syrien, där har vi de mest vansinniga förbrytarna beredda till massmord på oskyldiga svenskar.
    Det är dags att STÄNGA SVERIGES GRÄNS och utvisa kriminella från vårt land. Stoppar vi inte detta snart så kommer det inom några år att vara försent och bortom all kontroll. Är det värt detta ? Vi måste sätta ner bägge fötterna mot ”godhetsidioterna” inom politiken, det har gått för långt, snart kommer vi att få se blodiga attentat tack vare den vansinnigt slappa massinvandringen.

    • Märkligt muslimskt beteende inte ta kvinna i hand men det är inga problem att ta och klämma på andra kvinnliga attribut i sexuellt upphetsat tillstånd! Hahahahoaaaaahoha! Dessutom inga problem med getter när den sexuella upphetsningen gör sig påmind! Hahahahoaaaaahoha! Kan det bli värre? Knappast! Rena medeltiden!

    • Så jätte jätte roligt, jag vill inte heller skaka hand med ngn i ”feministpartiet”, 7- klövern, Jonas, Mona, Veronica o Maria, bara med Jimmie o andra i SD oavsett kön.

  9. Han hade ju alla förutsättningar att komma långt inom Mupp-Partiet. Att mupparna själva inte har en aaaning om vilka slemskallar de rekryterar, torde väl få den mest inbitne muppsupporten att lämna idioterna med en jävla fart….

    • Herrejisses…och dessa är med och styr Sverige!
      Ser ut som att MP är en flyktingförläggning.!

    • Det är nog inte miljön som lockat dem till detta i första hand naiva parti. De vill åt en existerande partistruktur att ha som bas? MP har identifierats som lättast att ta över mra våld, mindre miljö. Det är inte omöjligt att partiet begått självmord i o m acceptansen av ett stort antal personer med egna agendor.

      Viktigt att svenska partier lär sig känna igen dem här typen av engagemang och hanterar det så här vill vi inte ha det. Det är ju det här beteendet som gjort att de har icke-fungerande länder.

      Dags att mota Musse i grind.

    • Bra länk till mötet i Haninge, SVT mörkar och har inte sänt detta utan från deras kongress som framstår som mer städad, detta är jävligt dumma människor och de farligaste idioterna som vill förstöra Sverige och till och med ha amnesti för kriminella och helt fri invandring är DE STÄDADE DUMHUVUDENA!!

Kommentera