Dagens Engelska läsövning


A few minutes before the church services started, the congregation was sitting in their pews and talking.
Suddenly, Satan appeared at the front of the church.
Everyone started screaming and running for the front entrance, trampling each other in a frantic effort to get away from evil incarnate.
Soon the church was empty except for Bill Clinton who sat calmly in his pew without moving, seemingly oblivious to the fact that God’s ultimate enemy was in his presence.
Satan walked up to Bill and said, ”Do you know who I am?”
Clinton replied, ”Yep, sure do.”
”Aren’t you afraid of me?” Satan asked.
”Nope, sure ain’t.” said the calm as a clam
”Yep,” was the calm reply.
”And you are still not afraid?” asked Satan.
”Nope,” said Bill.

More than a little perturbed, Satan asked, ”Why aren’t you afraid of me?”

”I’ve Been married to your sister for over 30 years.”

2 responses to “Dagens Engelska läsövning

 • Mary Agnes

  Now that was quite funny.

  Efter flera nätter med de mest vansinniga och skräckinjagande oväder man i Sverige inte kan föreställa sig, är det svårt att sova. The whiskey ain’t working anymore, som country poetry säger. Jag hade glömt att oväder verkligen är o-väder med hagel stora som golfbollar, med tornado-larmen tjutande och sitta hopkurad tätt med en främmande grannkvinna och en flaska hembryggt vin i källaren.

  Allt fler folk, politiker och affärsmän här i USA ställer upp bakom Donald J. Trump. Den senaste kommentaren från en inflytelserik person var ”The alternative to Trump is….. a nightmare.” Ungefär som hemma i Sverige – oavsett vad man anser om SD, så är alternativet…. en jävla mardröm. I Sverige säger man att Trump hatar invandrare. Som man säger om Åkesson…. men en poll igår visar att Trump har 55 av hispanica vote, mot 45 % för Crooked Hillary. Som i Sverige – om folk bara visste hur många invandrare som står bakom SD, skulle de tänka annorlunda.

  Jag läser i lokalbladet Fläskingborgs Tageblatt att bosnisk (!) polis fångat in två blattar som knivmördade en annan blatte i Helsingborg i måndags. Jag har aldrig varit i Balkan, men det verkar som om polisen funkar. Kanske kan man i Sverige outsourca polisen – man outsourcar ju Färdtjänst till Somalia i Skåne.

  Jag läser att politik och PK styr Eurovision Song Contest, som borde byta namn till Eurovision Political Insult Contest, där alla nu tävlar i vem som best kan begrava en provokation och hån i en hip-hop-song.

  Följ Donald Trump på twitter; hans tweets är faktiskt ganska roliga att läsa. Han säger som det är med en pojkaktig uppriktighet som SD borde ta efter. jag har aldrig haft mycket till övers för folk som Donald och hans storkapital och de kostymklädda unga männen på Wall Street, men, w-t-f, alternativet Crooked Hillary är en mardröm.

  https://twitter.com/realDonaldTrump

  Gilla

 • jgarn

  Tänk er en försmådd kvinna med fingret på knappen för världens farligaste kärnvapenmakt. Vi får hoppas att Hillary aldrig når makten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: