Asylsökande hotade personal

INVANDRARVÅLD. En man i 30-årsåldern gick på lördagen till attack mot personalen på ett asylboende i Forshaga, Värmland. – Han hotade personalen till livet och kastade porslin på dem, säger Ronny Brattström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Polisen fick larmet om händelsen tidigt på lördagseftermiddagen. Polisen ryckte ut till platsen med en patrull och mannen i 30-årsåldern greps. Han misstänks nu för misshandel och olaga hot.– Vi har inte hunnit förhöra mannen än så jag vet inte hur han ställer sig till misstankarna, säger Brattström. Enligt polisen ska ingen person ha kommit till allvarlig skada.

9 thoughts on “Asylsökande hotade personal

  1. Ghandismen i Sverige kommer att döda folket. Vad är FACKET? Eller är de alltför busy med att undersöka och utesluta folk som skriver på Pettersson och Avpixlat?

    En jävla boot up the ass på den porslinkastande parasitjävlen så han flyger ut i Kattegatt, saknad av ingen. Och plus några miljoner på svenska statens skattekonto.

  2. Då torde asylsökandet vara över för denna halvapa och repatrieringen påbörjad.

  3. ”Svenskfödd forskare ska rädda oss från onda maskiner”.

    Så lyder rubriken på en artikel från SvD idag. Tyvärr gick den inte att läsa, då den var bakom betalvägg.

    Fast benämningen ”Svenskfödd” var ju intressant som etnisk benämning på forskaren.

    Sedan kan forskaren, den ”svenskfödda”, kanske rädda oss från onda människor också.

    http://www.svd.se/forskning-ska-radda-manskligheten-fran-ond-ai/om/varlden

  4. Det finns en hel del invandrade som vill ha in fler (de vill känna igen sig och vill känna gemenskap?) och miljöpartiet har välkomnat dem. De trycker på om fler som ska hjälpas men har förmodligen en diffus eller tydlig idé om vem som ska betala för det. I regeringsställning tycks det ha gått upp för partiets ledning att önskningar och idéer ska kunna finansieras och genomföras också. Stavas ansvar. Så det ser ut som om de invandrare som trott sig finna ett sätt att dränera landet på ekonomiska resurser via mp politik har huggit i sten när de själva möter berget verkligheten?
    Tror att många invandrare med inflödesiéer nu blir besvikna på en partiledning som påpekar att det inte finns parlamentariskt stöd för att Sveriges samlade skatter ska gå till socialbidrag och välfärd åt hela världen? Det är ju en knivig gåta som inte kräver stort mer beräkningsförmåga än att kunna se att 1×0 = 0 vilket också 1 000 000 000 x 0 är. Inget in inget ut. Om de så flyttar jorden runt så måste välgörenheten finansieras. De får söka stöd i rika länder som Saudiarabien i stället? Där finns också utrymme för att bedriva rasismanklagelser och utnyttja kränkningsprinciper i stor skala för de som specialiserat sig inom den genren.

  5. Miljöpartiet stannar på 4,1 procent i maj månads GP/Sifo. Det är exakt på
    marginalen hälften mot vad partiet hade för ett år sedan.

    Mandatperioden närmar sig halvtid – och regeringen har stöd av 30,6 procent av väljarna.

    Fakta: Sifo i maj
    S: 26,5 (–0,2)
    V: 7,9 (+0,7)
    MP: 4,1 (–1,9)
    M: 25,7 (–0,1)
    C: 6,3 (–1,0)
    L: 6,2 (+0,7)
    KD: 4,0 (–0,5)
    SD: 16,1 (+0,4)

    1 937 personer tillfrågades i mätningen som genomfördes den 2–12 maj.

    Förändringar från föregående mätning den 4–14 april är inom parentes.

    Alla förändringar utom den för Miljöpartiet ligger inom den statistiska felmarginalen.

    Källa: GP/Sifo

    http://www.gp.se/nyheter/sverige/svagt-st%C3%B6d-f%C3%B6r-regeringen-1.974961

  6. Låt MPs kongress som gapar högst om invällningen ta hand om skiten de ställt till med, det lär inte dröja länge förrän det goda avtagit, någon timme högst. De gör ju ändå ingen nytta i våra politiska forum, kommun, landsting, riksdag, regering.

Kommentera