Zlatan lämnar Paris, han kom som en kung och lämnar som en legend


FOTBOLL. Zlatan Ibrahimovic lämnar PSG. ”Det blir min sista match på Parc des Princes i morgon. Jag kom hit som en kung och lämnar som en legend”, skriver han på Twitter.

-Pettersson säger att Zlatan är en otroligt bra fotbollsspelare men ödmjukhet är inte cykeltjuvens starka sida…

Zlatan sjunger ALLTID Sveriges nationalsång med samma entusiasm, här i en match mot Portugal på Råsunda inför 33000 åskådare. Vill ni inte se alla sex minuterna så spola till 4:30, varje match med samma entusiasm, det är stort…


30 responses to “Zlatan lämnar Paris, han kom som en kung och lämnar som en legend

 • mest bisarra hyllningar

  ”Det är de eller jag”?
  han menar Caroline Seger & Kosovare Asllani

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

  Fotboll i all ära men dessa fotbollsspelare berikar bara sig själva, – Ingemar Kamprad, IKEA har däremot gjort något stort för Sverige och INGVAR BRÅNEMARK – titanimplantatets upptäckare! Av en slump upptäckte INGVAR BRÅNEMARK, EN SVENSK osseointegrering, ett begrepp Ingvar Brånemark själv myntade, född 3/5-29 i Göteborg, död 20/12 i GTB….
  Tycker det är OERHÖRT STORT att en ETNISK SVENSK gjort denna GIGANTISKA upptäckt till gagn för människor över hela jorden!
  Cykeltjuven är kanske en bra fotbollsspelare men det är ett LAGSPEL, en spelare kan inte göra något utan medspelare, Nacka Skoglund står staty på söder, han störst tycker jag.
  MEN ÄNNU STÖRRE ÄR DE SOM SPELAR MED HJÄRNCELLERNA, SOM INGVAR BRÅNEMARK…..Gigantiskt att en svensk gjort denna upptäckt!

  Gilla

 • Lena

  O T:
  Och den här figuren vad kom han som och vad lämnar han som ?
  Vilken bedrövlig musik, kallas det för musik eller helt enkelt oljud?

  http://www.expressen.se/nyheter/har-slapper-lofven-loss-pa-dansgolvet/

  Gilla

  • Janne

   Löven har förmodligen blivit smittad av loppor från negeren som gallskriker, det verkar klia rejält! Men skit samma, ska har träffa obama så blir han väl smittad ändå.
   Janne

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

    Svetsaren tycker han blivit en STOR SVETSARE när han får krypa för Obama…..

    Gilla

 • Stenbock

  Förutom en del importerade misslyckade avsatta riksdagsledamöter(och
  politiker),finns det ju inte så många lyckosökare och blattar,som hat/hets-pressen kan använda i sin propaganda ! Stammar de dessutom liksom cykeltjyven från Rosengården,får ju deras sagor ett lyckligt slut…. 🙂

  Gilla

 • Tony

  Han lider i vart fall inte av ödmjukhet?

  Gilla

 • gangstablattarna

  OSSIE!

  Zlatan anser sig vara så mycket finare än alla andra.

  Gilla

 • Lofas

  Hade hellre valt den lojale lagspelaren Henne Larsson före Zlatan alla dagar i veckan.

  Gilla

 • Ståfräs

  Ett Minimikrav att få vara med och representera Sverige i ngt landslag borde vara att sjunga nationalsången! Mkt pinsamt och naturligtvis avsiktligt. Det är exakt så man som ”nationalhjälte” hjälper med integrationen, tackar, tackar. ca 80% PK fattar inget utan jublar.

  Gilla

 • Janne

  Han är lika osvensk som Jimmy Åkesson är Japan när han åker tunnelbana i Japan!
  zaltanen är en kombinerad fjant, gaphals, dumskalle och byfåne, inget annat! Att han sen är ful och ser ovanligt äcklig ut rår han naturligtvis inte för.
  Han bör betala alla sina skulder och för allt helvete han har förorsakat i Sverige och sedan lämna landet omedelbart.
  Janne

  Gilla

  • ossie

   Ditt hat är otäckt.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Löjligt att framhålla denna cykeltjuv som en stor man, de politiskt korrekta hyllar Zlatan eftersom de tycker att massinvandringen är så fantastiskt….Det finns EN ZLATAN från Rosengård och resten av befolkning i Rosengård är SKIT!!!
   Det bästa för Sverige och Sveriges befolkning vore om vi sluppit Rosengård…..! DET HAR COSTAT GRATIS! OM vi sluppit Rosengård och därmed Zlatan så hade det varit en GIGANTISK VINST FÖR SVERIGES BEFOLKNING!!!

   Gilla

 • ossie

  Zlatan hatet hos er här är pinsamt. Bygger på okunnighet och avundsjuka. Utan honom hade vi fått vara åskådare i EM:

  Gilla

 • Kom ihåg detta

  Zlatan kan starta 1000 fotbollsskolor för muslimer i Rosengård vad hjälper det SVERIGE?

  Gilla

 • Luntan

  Håller med om att han är otroligt skicklig på att sparka bollar i mål. Bra för honom i så fall, inte minst med tanke på vad han tjänar. Erinrar mig ett gammalt talesätt: Det man inte har i huvudet får(måste) man ha i benen…

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

  Den f.d. cykeltjuven är en duktig fotbollsspelare men når inte Nacka Skoglunds nivå, Sverige har massor med duktiga fotbollsspelare, tråkigt att så många vurmar för andra folkslag….
  Zlatan borde tala förstånd med muslimerna i Rosengård, att de skärper sig, att polisen griper de värsta rövarna, att det blir ett slut på skjutningar och framförallt STOPP PÅ MUSLIMIMPORTEN!
  Skryt är typiskt svenskt…..Cykeltjuven får skärpa sig!

  Gilla

 • malmobon

  Dags han börjar tänka på lägga dojorna på hyllan och göra något annat.
  Ex. avsluta sin karriär i MFF och starta upp fotbollsskola.
  Mycket Zlatan kunde gjort för att hjälpa till.
  Ni kan försöka lägga märke till vem som sjunger Du gamla, du fria då det är landskamp. Inte Zlatan och inga andra av de som är invandrare.
  Så mycket hjärta finns det.

  Gilla

  • Pettersson

   Zlatan har redan startat fotbollsskola i Rosengård.

   Zlatan Court är en fotbollsplan belägen i stadsdelen Rosengård i Malmö, tillägnad fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović.

   Fotbollsplanen invigdes den 8 oktober 2007 av Zlatan Ibrahimović och är belägen på den innergård vid Cronmans väg där han spelade fotboll under sin uppväxt. Fotbollsplanen är av typen five-a-side och dess underlag består av återvunna gymnastikskor. Planen är upplyst kvällstid. Utöver själva fotbollsplanen omfattar Zlatan Court även ett unikt bollplank.

   Vid ingången till anläggningen återfinns inskriptionen (Författad av Leo Dahlin): ”Här finns mitt hjärta. Här finns min historia. Här finns mitt spel. Ta det vidare. Zlatan”. Zlatan Ibrahimovićs fötter är förevigade i ett stjärnavtryck på marken vid planen tillsammans med hans autograf. En gyllene siluett av Zlatan Ibrahimović pryder planens mittcirkel.

   Anläggningens uppförande bekostades gemensamt av det kommunala bostadsbolaget MKB, skotillverkaren Nike och Zlatan Ibrahimović. Anläggningen är ritad och formgiven av design- och arkitektbyrån Supersuper

   Gilla

 • gangstablattarna

  Jag är så jävla trött på hela Zlatan-rövslickeriet.

  Mona Sahlin försökte upprepade gånger peka på Zlatan som någon slags bevis för att invandringspolitiken fungerar när hon debatterade (katastrofalt)med Åkesson.
  Frågan är om invandringsförespråkarna är cyniska eller om man faktiskt tror att en enstaka fotbollspelare bevisar något.
  Det är lätt att tro det första men efter att ha sett Guilou peka på sina invandrargrannar i Östermalm som ett liknande bevis börjar man förstås fundera på om invandringsförespråkarna helt enkelt är är för dumma för att förstå elementär statistik.

  Mr Universum titeln i Zlatanskt k*ksugeri till tv4s Patrick Ekwall.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Lovprisningarna skrev Zlatan om sig själv!

  Självförgudning!

  Gilla

 • Janne

  Hans karriär i Sverige är som välkänd tjuv/brottsling och vandal och jag hoppas att denne ovanligt motbjudande slemmiga muslim lämnar vårt land omgående och för tid och evighet!
  Janne

  Gilla

  • ossie

   Zlatan är mig veterligen inte muslim. Han har inte gjort en massa vidriga uttalanden om SD som massor av Svenska kändisar gör regelbundet. Han är en stor fotbollsspelare född i Sverige Sluta med att snacka skit om honom bara för att han har utländskt påbrå.

   Gilla

 • Är Zlatan zigenare?

  Citat:Arrigo Sacchi Milans gamla demontränare

  ”Forte con i deboli e debole con i forti”
  ”Stark mot de svaga och svag mot de starka.—”

  Gilla

 • guldkalven

  han är bra på att håna journalister i live-sändning m m. mycket skoj.

  den genomsnittlige svenske journalisten kan man däremot lyfta upp i kragen och släppa ned i toaletten.

  Zlatans bojkott av diverse journalister har inte gjort saken bättre, för nu måste de smöra ännu mer så de inte förargar den ”store”. Zlatan är en diva ut i fingerspetsarna fast med blatteattiyd och det gör våra svenska journalister rätt så nervösa, då de är mer vana att få styra och ställa själva.

  Björn Ranelid recenserade i Sportnytt Zlatan Ibrahimovics nyutgivna bok 11 november 2011
  ”Tänk vad du har gjort för första generationens, andra generationens och tredje generationens invandrare, det är där kraften finns i boken.”

  Gilla

 • Tamaulipas

  Jag är inte förtjust i Zlatan som person; en egotrippad ghetto-blatte.

  Gilla

 • mest bisarra hyllningar

  Zlatan=fjant

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: