Stäng

Kvinnlig polis knivskuren på Hässleholmen av invandrargäng

INVANDRARVÅLD. Dramatiska scener utspelar sig på Hässleholmen i Borås. Flera poliser har blivit attackerade av gäng – och en polis har blivit knivskuren. Polisen har dragit sina tjänstevapen. – Det går åt helvete, säger ett vittne.

En polispatrull var på plats på Hässleholmen sedan man fått larm om att ungdomar smällde raketer. Poliserna stannade kvar för att prata med boende i området. En mopedist kom åkande och när poliserna bestämde sig för att kontrollera personen dök en annan person upp med kniv och knivskar den ena polisen.

– Polisen är förd till sjukhus. Skadorna ska vara lindriga, säger Hans Lippens.

Ett vittne såg stora delar av händelsen och ger en väldigt dramatisk bild av händelseförloppet.

– Jag kom med bilen och det var en bilkö i höjd med Fjärdingskolan. Bilisterna tvingades stanna för att det var så otroligt mycket folk över hela vägen.

– Plötsligt ser jag på min högra sida hur det kommer en kille springandes mot en polis och hoppar upp och sparkar henne så fruktansvärt hårt i magen. Hon flyger bakåt men lyckas ta upp sin pepparsprej. Bredvid är ytterligare en kvinnlig polis och de sprejar killen.

Vittnet fortsätter: – Då kommer det ytterligare flera killar, ett gäng alltså, som rusar mot de här två kvinnliga poliserna. Då tänkte jag att det går åt helvete. Poliserna var i så stort underläge. Poliserna drog sina vapen och kort senare kommer väldigt många poliser till platsen.

Vittnet menar att händelsen var mycket skrämmande och otäck.

– Det var många som gick till angrepp mot de här ensamma poliserna. Det kändes fruktansvärt hemskt. De stormade poliserna. Det var kravallstämning. Bilderna från platsen säger i princip ingenting om känslan. När poliserna drog sina vapen då kände jag att det var dags att åka.

Hur mycket folk var det vid platsen?

– Väldigt, väldigt många. Det var dels gänget som attackerade poliserna och sedan ytterligare stora grupper. De rörde sig fram och tillbaka och var överallt.

Mer på Borås Tidning

-Pettersson säger att Hässleholmen är ett mångkulturellt paradis som älskas av PK eftersom de bygger fler och fler…

…det kan bli riktigt spännande med raketskjutningar i snustorra områden. Utan att känna till detaljerna så kan man anta att, det är inte fördomar utan erfarenhet, att några araber blev provocerade av att bi tillsagda av två kvinnliga poliser. Jag är absolut emot våld men när pöbeln sparkar poliser och använder kniv då tycker jag det skjuts för lite av polisen.

31 reaktioner på “Kvinnlig polis knivskuren på Hässleholmen av invandrargäng

 1. Ruth Magnusson Palme tog emot chilenare inte en massa muslimer. Chilenarna anpassade sig efter våra normer, så skyll inte på Palme, utan skyll på efterkommande politiker som Anni Lööf och Reinfeldt o Löven

  1. Det var Palme som startade röstimporten.
   Palme efterträdde Erlander och började tappa röster, därför var ett sätt att motverka rösttappet att importera vänsteranhängare.
   När Allende som var en socialist störtades i Chile 1973, medverkade Palme att alla som sympatiserade med Allende kunde åka till Sverige, sedan ändrades det till att gälla hela Latin Amerika och inte endast Chile.
   Från Vietnam flydde över 2 miljoner de så kallade båtflyktingarna som det blev en uppgörelse att välfärdsländer skulle ta emot.
   Exempelvis Canada tog emot 150.000, Australien 150.000, Frankrike 100.000, Tyskland 70.000 m.m.
   Sverige med Palmeregeringen tog emot 1200 flyktingar även mindre än Finland.
   De här flyktingarna flydde kommunismen i Vietnam och var därför inte välkommna till Sverige, de var inga framtida socialiströster,,många hade också varit egna företagare i Vietnam.
   Hela den här asylinvandringen som bedrivits är en röstimport och ingenting annat.
   Sannolikt är det Verkställande Utskottet som ligger bakom hela projektet.

 2. Sände man ut två kvinnliga poliser att styra upp en hoper araber med ordinär arabisk impulskontroll och ordinär arabisk misogyni!?

  Humor. Stor humor.

  Bara svenska myndigheter kan vara så genuint korkade.

  1. Nej, det är helt enkelt inte bra.
   Det säger jag inte för att de är kvinnor, jag säger det därför att verkligheten inte stämmer med de fantasier om jämställdhet som det tröskas om varendaste dag.
   De män som nu arbetar som poliser, de är lika mycket inkörda i att det ska vara en blandad arbetsplats. Jag säger som jag tycker, kommer det två hästsvanstjejer i polisbil: De ger inte mig något intryck av respekt eller polisiär makt. Fia och Madde skapar inte, ger inte det intrycket.
   Ledsen, men så är det.
   Jag säger det inte med tanke för egen del utan jag tänker på vad som kan hända och det som verkligen skedde i går.

   Män skiljer sig från kvinnor då vi har en gräns för vad man kan tåla. Går det så långt som igår, då är den för mig överskriden: ”Ett steg till och du dör, din jävel!”

   Dags att tänka om i polisväsendet. Verkligen.

   1. Jag menar den gräns där våld blir acceptabelt, att den är lägre. Att inte ta en massa skit eller våld, själv utan att istället gå till motattack.
    Lite svårt att formulera rätt.

 3. Nu väntar vi med spänning på Dan Eliassons kommentar om att vi inte vet vilket trauma denna stackars knivskärare gått igenom. Det är riktigt mycket synd om denna person då polisen sannolikt råkade springa på kniven.

 4. Det blir värre och värre, detta dårarnas paradis som som skapats av PK-fascisterna. Nu kommer sommaren med gruppvåldsräkter och bilgrillning och även upplopp. Ett råd till polisen är att använda de skjutvapen de har lite oftare vid hotfulla situationer, det är den enda metoden som slöddret begriper.

 5. I Finland har polisen både stöd av kompetenta chefer och av media, de tar dessutom fram tjänstevapnet INNAN det urartar. Därför har Finland färre incidenter än Sverige där ”opinionen” sätter hinder för ett avskräckande användande av tjänstevapen. Med ”opinion” menas här vänsterliberala journalister.

  Den med utländsk härkomst som använder våld mot tjänsteman skulle utan dröjsmål förpassas tillbaka till den avskrädeshög som imiterar hemland oavsett status på medborgarskap.

 6. ”Hon flyger bakåt men lyckas ta upp sin pepparsprej. Bredvid är ytterligare en kvinnlig polis och de sprejar killen”

  Pepparspray…kan det vara möjligt, pepparspray när det är fråga om liv och död?
  En polis blir alltså sparkad i magen samt knivstucken i armhålan. Det innebär att personer är ute efter liv. Att bli stucken i armhålan kan definitivt ge allvarliga skador.
  Så här: I det läget drar man sitt vapen, blir man attackerad igen sätter man två skott i bröstet på ohyringen. Om vederbörande fortfarande står upp efter en sekund: Ett dödande skott i huvudet. Slut.

  Det låter drastiskt och är det också men svensk polis har ju släppt situationen i Sverige dithän!
  Att ta tjuren vid hornen och ta den konflikt som ligger och pyr under ytan, det är det enda raka.
  I slutändan är det vi vanliga svenskar som blir skadade, som får ta smällen…det har man tyvärr varit med om.

  Jag säger det rakt ut: Jag skäms djupt över vad vi låtit politiker göra med vårt Sverige.
  Jag skäms djupt över att vi inte är kapabla att ta itu med problemet, att vi är så tafatta.

  1. Det är politikernas och msm:s fel. Inte polisens.
   De styrande ser hellre att vanliga svenskar dör än att mena blir skadade.
   Var så säker, vi kommer själva få ta striden när inbördeskriget står för dörren.

 7. Nä polisen får skylla sig själv, dom springer regeringens ärenden ända in i döden, och om man som polis daltar med buset då får man också skörda det som blir därefter, för att markera missnöje så skulle samtliga polisen ha sagt upp sig för länge sedan, för att fortsätta så här hjälper ingen och absolut inte folket, och därför skiter jag i om poliserna överlever sina pass, dom har själva valt sina jobb, dock skall jag som skattebetalare ha det jag betalar för men som jag inte får.

  Det finns ett gammalt ordspråk som lyder så här:

  ”Om man gör som man alltid har gjort får man samma resultat som man alltid har fått”

 8. Borås. En förlorad stad.. TACK FÖR DET ALLA PK-GRISAR OCH BATIKHÖXOR!!

  SKÄMS PÅ ER ERA JÄVLAR!! Ni gillar det va? Berikande? Grisar…

 9. Om kommunpolitikerna i Borås inhandlar lite korv och skickar dialogpoliserna att grilla dem ordnar det nog upp sig. Vilken blatteligist kan motstå en hårt grillad chorizo med tillbehör?

 10. Beträffande denna händelse. Detta är en konsekvens av massinvandringen och att samhället tappat greppet för länge sedan i dessa områden. Bil-och skolbränder, stenkastning mot blåljuspersonal utan någon strategi och åtgärder.
  Därefter kommer garanterat terrorattentat eftersom detta är aggressiva muslimer utan respekt för vårt samhälle, de skiter i Sveriges Rikes Lag, de vill införa koranen och sharia.
  Dessa ”blattar” saknar helt respekt för Sverige och svensk polis och det är självförvållat. SVT och hatmedia tar inte upp detta, de vill vinkla det som de är vana och få politikernas godkännande, – ingenting ska störa linjen om att vi måste stödja massinvandringen.
  Rimligen får de tag i denna kille, någon kompis kommer att uppge hans namn, kanske finns han på film. Han får knappt ngt straff och politikerna har fyllt dessa områden med utanförskapsmänniskor utan egen förmåga och kapacitet…..
  SOCIALDEMOKRATERNA OCH MP har importerat dessa grupper och slussat in dem i Försäkringskassans bidragssystem…..De efterfrågas INTE av någon, absolut inte av någon arbetsgivare!

  1. Bara för ordningens skull. Reinfeldt o Alliansen är också landsförrädare.Utan att fråga har PK-sjuklövern och fulmedia totalsabbat vårt land. Bara så där … för att dom kan

 11. OT: Nu gör PK-fulmedia i SVT Aktuellt årets största reportage i anknytning till att vissa ordningsregler skulle följas i samband med Mello och Kungsan. Inget tiggeri,inget insamlande av tomburkar,…. sa reglerna.
  Lögnpressen och PK-fulmedia överträffar sig själva med alltid, med samma förutsägbarhet som en naturlag.

 12. Ytterligare riktigt bra reklam, snart börjar det nog gå in i folks huvud att det har gått åt helvete.

  1. Nej, kommer inte att hända, 87:an har kört ner huvudet i sanden och vägrar vakna!

 13. Ingenting i SVT om detta, men SVT attackerar festivalsarrangörerna för att de har regler mot slödder och avskum i festivalområdet – SVT är mycket kritisk mot att rånare, tjuvar och burkplockare och antastare INTE är välkomna!
  Zigenarnas chef är upprörd och får mycket tid i SVT! SVT är onekligen politisk och styrda av politikernas massinvandringslinje. Det är ett avgrundsdjup mellan verkligheten och politikernas och SVT:s massinvandringslinje.
  En polis blir nästan mördad av en somalier (”kaosblatte”/muslim) – INGENTING I SVT….SVT tar bara upp och vinklar det som stödjer massinvandringen.

  1. Hässleholm har många pensions-räddare enligt Stefan Löven och Miljöpartiet….Händelsen är ett resultat av massinvandringen och ändå fyller de på med 100.000-tals araber/muslimer som ska bo i baracker….-DE ÄR ANSVARSLÖSA OCH GALNA!

   1. Svenne….De avvisade tiggare och kända tjuvar, det kallar SVT ”rasism” och diskriminering….

  2. SVT är ju en kommunistisk propaganda kanal lett av spöket Stjärne och Helin. Säg upp licens vägra finansiera detta elände.

 14. Dags att skicka blattejävlarna till sina ökenländer. Stöddiga i grupp, fega skurar allena.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: