Khan i nytt klavertramp


ISLAM. Yasri Khan, miljöpartisten som fick dra tillbaka sin kandidatur till partistyrelsen efter att han vägrat ta en kvinnlig reporter i hand, är i blåsväder på nytt.

På sin Facebooksida skriver han att personer som kritiserat honom – Amineh Kakabaveh (V), Gulan Avci (L), Nalin Pekgul (S), och hans partikamrat Jabar Amin (MP) – är ”kurder med kopplingar till PKK” som ”hatar oss [muslimer]”. Gemensamt för de utpekade är att de ifrågasatt huruvida Khan ställer sig bakom Miljöpartiets värderingar om feminism och kravet på att kvinnor och män ska behandlas lika. Det är talande att han istället för att bemöta kritiken i sak framhåller kritikernas etniska bakgrund. Vad PKK, en kurdisk, terrorklassad gerillarörelse som vill uppnå autonomi från Turkiet, skulle ha för intresse av att kritisera en svensk miljöpartist med konservativa värderingar är högst oklart.

Läs vidare på SVD av Linda Nordlund.

-Pettersson vill upplysa Yasri Khan om att 70-80 procent av kurderna är muslimer och skulle de då hata sig själva. Sedan kan man undra vem som föreslog Khan till en hög post i Miljöpartiet.

Gustav Fridolin har en kandidatexamen i Mellanösternkunskap. Han har alltså läst tre år heltid om just Mellanöstern. Är det något han förstår är det historia, religion och politik idag i just Mellanöstern. 2003 greps Gustav Fridolin av Israelerna sedan han demonstrerat för araberna, m.m. så jag undrar om islamism är problemet varför är Fridolin kvar som språkrör? Han borde göra som Yasri Khan…

Här ljuger Fridolin


17 responses to “Khan i nytt klavertramp

 • Argus

  ”Den största flyktingkatastrofen i Europa sedan andra världskriget”

  Det enda område i Europa där det pågår oroligheter är Ukraina. I den mån dessa slaver flyr är det inte till bidragen i Västeuropa utan till andra delar av Ukraina eller till Ryssland. Vad som pågår i resten av Europa är en veritabel flodvåg av välfärdsmigranter där knappt en av hundra har förutsättning att platsa i en modern demokrati med den utbildningsnivå som det kräver. Resten hamnar i utanförskap där det enda som produceras är avkomma som till slut, om inget görs, kommer att utgöra en majoritet av befolkningen. Den dagen kan vi stryka ”välfärd”, ”demokrati” och ”modernt” ur ordböckerna. Vid närmare eftertanke kan vi stryka ordböckerna också.

  Gilla

 • Pica pica

  Jag misstrodde Gustav Fridolin när han backade upp Kaplan, hans goda arbetskamrat sen 20 år. Sen låtsades han inte förstå vad Yasri Khan gjorde när han vägrade ta en kvinna i hand trots sina Mellanösternkunskaper.

  Han uppträder som en Besserwisser och kläcker ur sig utfästelser som han sen inte är kapabel att hålla. Om möjligt är han lika dålig som Åsa Romson men de är båda lika makthungriga och giriga.

  Gilla

 • malmobon

  En blind leder en blind.

  Gilla

 • Lofas

  Frigolit sitter kvar endast för att han är alla muhamedaners vän.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Eftersom Gustav Fridolin sitter kvar, än så länge. Så kanske det säger lite om hur hög nivån är på de miljöpartister som han har under sig.

  Naturligtvis skulle han klivit av som språkrör samtidigt med Åsa Romson. Han är faktiskt en ynkrygg och hycklare som inte kan inse detta själv.

  Om inte MP som parti, avsätter honom, så är de på god väg att ta död på sig själva som riksdagsparti.

  Gustav har väl gjort minst så många ”grodor” som Åsa. Minst sagt, kom ihåg det.

  Gilla

 • jgarn

  Släng ut aset, totalt oanvändbar i ett upplyst samhälle.

  Gilla

 • Dumstruten

  Undrar när Fridolin avgår självmant? Med honom som sugrör kommer partiet att fortsätta sjunka? Han hade behövt hjälp att förstå att han är rökt?

  Gilla

 • Involuntarium

  Frigolit borde förstå när det är dags att lämna festen! Avgå och ta dina islamistvänner med dig!

  Frigolit får passa sig så inte Miljöpartiet helt plötsligt på grund av sina kopplingar till Islam och PKK klassificeras som terrororganisation! Fast det är ju klart Sverige har ju allt sedan nittonhundra sjuttiotalet varit en fristad för diverse terrororganisationer och andra suspekta organisationer, de har ju till och med fått statsbidrag för att bedriva sina verksamheter!

  Gilla

 • Tony

  Barnrumpan Fridolin borde ställa upp i en debatt om Islam med
  förslagsvis Ingrid Carlqvist, hon hade sopat banan med denne valp!
  Eller Mona Walter, som levt i denna vrickade religion, hon kan
  säkert upplysa denne amatörpolitiker om hur Islam i verkligheten
  förgiftar folks hjärnor!

  Gilla

 • David Allon

  Gridiron is not lying, he just doesn’t know simple math

  Gilla

 • white lady

  Vill Fridolin ha ett kalifat och sharialagarna i Sverige? Det verkar så. Och hela MP är infiltrirerad av islamiser med Fridolins goda minne. Varför avsattes inte han på kongressen? Slutsats: alla miljöpartiser är islamister eller sympatisörer. Vad är det för folk som påverkar Sveriges framtid? Håret reser sig…

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Gustav Fridolin är en ANSVARSLÖS Miljöpartist och detta parti på c:a 6-7% bestämmer Sveriges extrema massinvandringspolitik, det är en skandal. Det är inte rätt, det är odemokratiskt men 87:an borde ges chansen i ett nyval att säga sitt….
  Denna skojarna i politik kanske sparkas vid Miljöpartiets kongress men det spelar inge roll, de är avslöjade, de är avklädda in på bara skinnet och fram träder en islamistisk sinnessjuk rörelse som hatmedia aldrig granskat, man har bara skrapat litet på ytan.
  Det är en TRAGEDI för Sverige med fåntrattar och fjantar som Gustav Fridolin och detta parti består av ANSVARSLÖSA PRATKVARNAR UTAN RYGGRAD.
  Hoppas de inte når 4% i nästa val, – ÅT HELVETET MED MP!!!

  Gillad av 1 person

 • Vadan och varthän?

  Det är många ormar som MP när vid sin barm.

  Gilla

 • Roger Wittlock

  Oh nej, Fridolin har ingen master. Han har endast 97 poäng och ingen C-uppsats. Så han kan kallas student.

  Och lärarhögskolan kom han visserligen in på men dök aldrig upp. Noll poäng.

  Gilla

 • Argus

  Bevisar bara att det inte räcker att vara född och uppvuxen inom landet så länge som man inte anammar en modernare kultur.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: