Expo får frågor om Mona Sahlin

GRANSKNING SVERIGE. Mona Sahlin har varit ordförande för socialdemokraternas illegala underrättelsetjänst Expo. Denna ljusskygga organisation tål inte granskning, vilket Granskning Sverige kunnat visa vid ett flertal tillfällen.

Mer om Expo

-Pettersson undrar hur Mona Sahlin har kunnat få hållas? Hon är en uppenbar säkerhetsrisk, har Säpo sovit?

Sahlin har hållit sig gömd sedan hon avgick, regeringen och oppositionen är lika tysta, trots att det gäller en politikerskandal nästan utan jämförelse. I klass med Geijer-affären på 1970-talet där landets justitieminister sprang hos horor och Palme blåljög det svenska folket rakt upp i ansiktet.

Fast nu verkar hororna vara män och skattebetalarna får ta räkningen.

Jag undrar vad som hade hänt om en SD-ledamot hade skrivit falska intyg på regeringens papper? Frågan är retorisk och ni behöver inte svara.

23 thoughts on “Expo får frågor om Mona Sahlin

 1. Geijer affärens omfattning är som ett hyss i jämförelse med Monas utsvävningar! Lennart behövde aldrig använda Regeringskansliets papper varken för att skriva intyg på eller torka sig på efter akten!

 2. http://www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-svt-borde-visa-terrorfilmen/

  varför visar inte SVT denna film…av den enkla anledningen att SVT indirekt sponsrar Hamas o Islamistiska potentater…87:an är ännu inte mogen att få veta sanningen, sanningen kommer 87:an ”till del” först den dag då det är försent…att SVT sponsrade även denna film, beror säkert på att arslet har ingen förbindelse med va hjärnan hade räknat ut?
  …exakt samma fega förhållningssätt som Sossestyret hade under II:a Världskriget…först i slutfasen på kriget fick Svenska allmänheten kläm på Nazisternas koncentrationsläger…den stora korkade massan av Svenskar är vana att negligera allt…på 40-talet dikterades allt av ”vår beredskap är god – Hanson”…idag av en Svetsare som är mer korkad dagen före än dagen efter!.,)

 3. Olof Palme startade sin karriär hos SÄPO och värvades av Tage Erlander som ”statssekreterare”. Mycket bra info i förre chefen för SÄPOS bok, ”Spionjägaren”, – Olof Frånstedt. Socialdemokraterna byggde upp en egen spionorganisation, – Informationsbyrån (IB) – ställd utanför statlig kontroll, och Sveriges Riksdag visste ingenting. De högsta Socialdemokraterna var involverade, Pierre Schorie(felstavat men ngt liknande), Anders Thunborg, och allt vad de hette/heter….många högt uppsatta politiker. De gick delvis Sovjetunionens ärenden, Palme ville ha ett gott samarbete med kommunisterna.
  IB skulle hålla kontroll på Sverige kommunister på den tiden och EXPO har nog i dag i huvudsak att rapportera om Sverigedemokraterna som de ser som ett hot ju starkare de blir. Det är diktaturfasoner de håller på med, de vill inte ta in att SD kommer att bli jämnstarka och kanske starka än S + Vänsterpartiet + MP…..

  • Möjligen en orsak till att Palme fick ryggskott på Sveavägen ? Skulle ju besöka Moskva några dagar senare !

 4. Fan vad Alexander Bengtsson är lik Josef Goebbels Hitlers propagandaminister både till sätt och utseende.

  • Blicken är liknande..Men Bengtsson förmodar jag har en klumphjärna,och Goebbels hade en sådan fot ! 🙂

 5. Det är ju kriminellt att vara torsk och köpa sex. Kan bli Hinseberg nästa om rättsväsendet mot förmodan gör sitt jobb.

 6. Har funderat på det med expo. Det fanns finns en parallell i IB(populärnamn Informationsbyrån med fler, dåvarande socialdemokratis nära förtrogna i underrättelsesammanhang) Palme var ju nära vän med chefen Birger Elmer samt var med och byggde upp IB, naturligtvis låg det nära till hands att dess budget klubbades utan större problem.

  Undrar vart expos pengar egentligen kommer ifrån?
  Det är betydande summor om alla i denna Sverigefientliga rörelse skall betalas lön, driftas, lokaler med mera.
  Om det skulle dras fram i ljuset, det skulle mest säkert uppdagas både en och fem oegentligheter. Kom ihåg vem som var ordförande tidigare: Mona ”Tobblan” Sahlin, själv…
  Här finns att gräva i för den seriöse journalisten. Om det finns någon kvar.

   • Snarare: Livvaktens kondom skyddar samhället från framtida kulturmarxister. Dock har nog Mona passerat klimakteriet för ett betydande antal år sedan iofs. Men man vet aldrig med Mona, hon förvånar titt som tätt.

 7. Hela den svenska mediavärlden består av kriminella amöbor. Expo hör till en av dom allra värsta, hela deras ledning är kriminell eller har en kriminell bakgrund! Klart då att dom skyddar ett kriminellt missfoster som Mona Salin.
  Fy fan vilket ruttet land Sverige har blivit!
  Janne

 8. Betr. Geijer-affären satt O Palme i en svår sits… Han som själv enl. ryktena besökte samma bordeller,kunde ju inte som statsminister annat än söka slingra sig,liksom hans senare älskarinna nu gjort ! 🙂
  Ja sossarna har gjort mycket PR för omoraliskt levene genom åren.
  Minns ni den som på en kongress sprang runt i hotellkorridoren,med organet i hand,för att söka upp en socialistisk kvinnlig delegat ?

Kommentera