Va Fan, Kan Vi Inte Göra Det Själva


Enligt våra mer eller mindre begåvade politiker så skall Sveriges kultur berikas.

Men när jag läser Svenska media där man  berättar om vilka kulturyttringar som vi fått in med den ohejdade invandringen från utomeuropeiska länder så undrar jag, kan vi inte kan fixa det själva?

Kasta sten på polis

Kan väl inte va så märkvärdigt att vi behöver importera slynglar för det?  Förr i tiden så hade man nått som hette ”kast med liten boll” på skolans idrottsdagar,  bara att låta eleverna öva med stenar, så inte behöver vi importera slynglar för det!

Elda upp bilar

Kan väl heller inte vara så svårt att vi behöver importera specialistkunskap för det? Bara att se till att ha med sig lite brännbar vätska o en ask tändstickor så kan man enkelt få fyr på en eller flera bilar, importerad specialkunskap torde vara obehövlig!

Sitta utanför affär och tigga

Alla fattigpensionärer skulle utan vidare kunna bemanna alla affärsingångar där det idag sitter zigenare och säger ”hej hej” det är bara å dra ned lite till på deras pensioner så kommer dom att bli tvungna att tigga, så inte fan behöver vi invandrade tiggare.

Kasta skräp från balkong

Det är så klart att vi kan göra det också själva, anses det som en så önskvärd kulturyttring att vi behöver importera nedskräpare så kan man väl i stället göra en tvärtom kampanj mot den gamla ”Håll Sverige rent” kampanjen! Vist fan kan vi göra det själva?

Kasta flicka från balkong

Säkert svårare för en Svensk, men vi har ju redan gott om invandrade ”svenskar” från ”hedersmordskulturen” så int fan behöver vi fler!

Knivskärning

Var inte en del av invandrarna från Finland som kom på 60 talet kända för att vara flinka med Morakniven? Kan dom inte lära sina söner? Inte skall vi behöva ta in utomeuropeiska invandrare för en sån enkel sak?

Slå sönder inredning i matsal

Skall väl inte vara omöjligt att återskapa den gamla vikingalynnet , gå bärsärk förstöra allt omkring en, int fan behöver vi importera folk för det.

Lura sjukkassan

Baggis, dom har ju i stort sett inga kontroller, litar på folks hederlighet. Borde finnas Svenskar som klarar det också utan nån speciell utbildning. Behövs inga invandrar här heller.

Ljuga om sin ålder

Int fan behöver vi importera folk som ljuger om sin ålder, en gammal Svensk sysselsättning, fast i den Svenska varianten så påstod man att man var äldre än man i verkligheten var för att komma in på barnförbjuden film eller på krogen.  Eder FjärranÖsternRedaktör involverade också en gång sin mamma i att ljuga upp sin ålder, detta för att få låna böcker på vuxenavdelningen på Nyköpings bibliotek, jag fick morsan att göra en muntlig ”Mona S” (osant intygande).

Gruppvåldtäckt

Våldtäcka kan väl en del Svenskar, och göra det i grupp är väl inte svårare? Snarare borde det väl vara enklare om fler hjälps åt?  Vill våra politiker ha med gruppvåldtäcktskultur så är det väl bara att be våra singelvåldtäckare att organisera sig! Behövs inga invandrar för detta heller.

Pizzabagare och kebabtekniker

Finns redan mer än tillräckligt med dessa yrkeskategorier, behövs inga ytterligare invandrare för detta viktiga hantverk!

Somalisk folkdans

Ett par stadiga groggar så fixar vi det också


13 responses to “Va Fan, Kan Vi Inte Göra Det Själva

 • Vice President i EU svamlar om multikulis fördelar | Petterssons gör skillnad!

  […] förstått varför vi måste importera: Mördare, Våldtäckare, stenkastare, bidragstagare, mm. Kan vi inte göra det själva? Även vårt behov av Somalisk folkdans bör vara mer än väl […]

  Gilla

 • Lofas

  År det egentligen så konstigt att folk röstar på Trump och att Detroit som stad är kaputt? Här ett axplock från Hard core pawn. Finns tonvis mycket mer!

  Gilla

 • Taking it easy

  so they are going to ruin Sweden now

  Gilla

 • Lena

  Det är nog inte så enkelt att vi gör det själva, intressant telefonsamtal till en person från säpo.

  OT ,
  Blir det en muslimsk borgmästare i london nu, det är redan i rotterdam ?
  Det går snabbt nu.
  Vilken storstad i europa kommer härnäst ?
  ( ursäkta att jag inte använder versaler)

  Gilla

  • Seppo

   Kanske dom skulle ringa politiker och berätta vad som är olämpligt för Sverige,blir betydligt mindre samtal då.Tycker det låter som dom ska skrämma medborgare till tystnad.Jag hoppas det bara var blaj.

   Gilla

 • ÅMÅL

  EXPO – PROPAGANDIST

  mötesstörerskan negress-skinhead hyllades i folkföraktande MSM.
  Hur svårt är det att bråka på det sättet?
  Vilken i*i*t som helst kan göra det…

  http://pbs.twimg.com/media/ChhvdrAWUAADc3c.jpg:large

  Gilla

 • modernghost

  Visst, herrejävlar fixar vi allt det. Bland annat och i förbigående.
  En del flummar på, en del andra super till… Inga problem.

  Men vi skulle utan större bekymmer kunna anordna en redig kulturyttring med det samma i och med att möta hårt med hårt och kasta ut alla illvilliga idioter ur våra länder. Varför gör vi inte det?

  Gilla

  • modernghost

   Ärligt talat, så vet jag inte om jag skulle fixa det där med balkogflickor. Djur och barn går också säkra för min del.
   Resten är det inga större problem med.

   Gilla

 • Lars Å Månsson

  Vet inte om detta hör hemma under din rubrik ”Fjärranöstern” ?
  Satt och funderade över vilken s v a r t vecka det just nu är för hat/hets-pressen,och alla andra goda krafter i Absurdistan.
  Vågorna efter Kaplans avslöjande som turkisk spion,har inte ens lagt sig, efter Gustafs o. Åsa´s klavertramp.Då kommer plötsligt Månas tvivelaktiga levende och bedrägeri,åter på tapeten.T.o.m. EXPO och hela vänskapsgruppen bland dessa västerextrema fascister blir ju insyltade.
  Och som final för onsdagen 4 maj kommer så det hemska beskedet,att Donald Trump kanske blir ny president i USA !
  Det sistnämnda är speciellt smärtsamt eftersom svensk PK-press har djupt engagerat sig i USA-kampanjen mot honom.Nu gäller det att sortera bland artiklarna,och bränna upp allt ont som skrivits.Tre dagar återstår på veckan,och kanske kommer än mer fiffel och båg i ljuset ? 🙂

  Gilla

 • ÅMÅL

  SÖKA BIDRAG kan vi också göra själva!

  (Listigt att visa bild på ljushåriga barn så man inte förknippar detta till mörkhåriga!)

  Gilla

 • Tony

  Enligt Mona Sahlin och han med kalhygget så har Sverige ingen
  kultur självt, allt har kommit utifrån?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: