Miljöpartiet bölar ut hos säpo


Då tar vi och lyssnar på när SÄPO ringer upp en kille som tagit ställning MOT Islamiska Staten-huvudavskärningar, han anser det vara hemskt…….. medan säkerhetspolisen anser att det är en hemsk bild som killen sänt till miljöpartiets pressekreterare.

Själv går jag och förväntar mig ett samtal från SÄPO då jag har ett och annat jag vill att dom kollar upp för dig, mig och för rikets säkerhet. Jag har kontaktat SÄPO, men ännu inget ljud. Då säkerhetspolisen är politiskt och våra folkvalda stakat ut vägen åt oss, förväntar jag mig i ärlighetens namn egentligen ingenting.


11 responses to “Miljöpartiet bölar ut hos säpo

 • Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar i sitt grepp om den svenska polisen – Bakom kulisserna

  […] Tidigare ut med Säpo-skandalen verkade vara Petterssons gör skillnad blogg: […]

  Gilla

 • ÅMÅL

  SÄPO BORDE KONTROLLERA OLAGLIGA TYPER I STÄLLET
  (No-go zones)

  http://www.nrk.no/video/PS*263448

  Gilla

 • Martin

  Skitsnack att detta är SÄPO. Om detta är SÄPO så borde hela skiten sparkas direkt.

  Gilla

 • Suzie

  Är detta verkligen sant? Man häpnar,minst sagt.Är detta prio ett för säpo att ringa vakna medborgare som vill påminna politikerna om vad islamister gör för djävulska hemska saker,som att skära huvudet av ”otrogna”,vem som helst kan hitta såna barbariska bilder på nätet oavsett ålder,tyvärr.Säpo agerar som stasi i det forna DDR tycker jag.Det är regimkritikerna som skall förhöras och varnas medan terroristerna får fritt spelrum komma och åka som dem vill mellan Syrien, Irak och Sverige,Sverige är ett rekreationsland för dessa barbarer här får de gratis husrum,mat,tandvård,läkarvård,utbildning och fickpengar mm.medan över 300 000 fattiga svenska pensionärer inte har till brödfödan,får inte tandvård,medicin och läkarvård gratis.Skandal är bara förnamnet.
  Ju mer man hör om hur svenskfientliga säpo verkar vara ju mer orolig blir man för rikets säkerhet,eller osäkerhet skall man nog säga idag.Terrorhot verkar inte vara något som säpo tar på allvar enligt den här krönikören (och många andra också) på
  Det goda samhället.Verkligen skrämmande att vi verkar vara helt utelämnade åt sataniska rovdjur som vill slita oss i stycken.Man känner en enorm vrede över att säpo,oansvariga politiker,myndigheter msm negligerar det största hotet mot Sverige och Europa nu,islamismen.Ju mer man får insikt och kunskap desto mer otäckare är det när man inser att här finns en mycket ond agenda bakom,vi svenskar är totalt utelämnade åt oss själva om vi vill överleva som nation och land.Jag kan inte tolka allt som sker på annat sätt.

  GÄSTSKRIBENT ANNA ERNIUS: TERRORN NÄRMAR SIG – VI BLUNDAR

  https://detgodasamhallet.com/category/gastskribent/

  Gilla

 • Seppo

  Kanske dom skulle ringa politiker och berätta vad som är olämpligt för Sverige,blir betydligt mindre samtal då.Tycker det låter som dom ska skrämma medborgare till tystnad.Jag hoppas det bara var blaj.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Helt otroligt.

  SÄPO har många samtal att ringa framöver. Nyanställningar på gång?

  Gilla

 • Thor

  Fullständigt häpnadsväckande. Jag förstår den uppringde när han skeptiskt frågar om detta är på riktigt. Någon som kan och vill översätta detta åt Washington Post eller NY Times?
  Är det här vad Säpos stabsläge går ut på?
  Det är så man baxnar.

  Gilla

 • Synonymen

  När miljöpartister konfronteras med sin egen inkompetens ringer man säpo och ber dem tysta budbäraren.

  Att reflektera över sina egna misstag och rensa ut alla mördarmuslimer ur partiet göres icke.

  Gilla

 • Wally Walrus

  SÄPO är en samling idioter, numera direkt underställda Stefan Röfven, vilket tydligt framgår av samtalet. Prioriteringen är onekligen helt felinriktad så vi får väl inse att de jobbar för islamisterna och inte mot dem. Stasi i DDR 2.0 Swedistan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: