Gängmän blev blåsta, men hattidningen blåser sina läsare


MALMÖ. Efter ett bråkigt tillslag tvingades gängmännen släppa ifrån sig lyxbilen. Och försökte troligen stjäla tillbaka den. Men misslyckades. Försöken att återta fordonet fortsätter. Under måndagen fick polisens beslagsenhet besök av maskerade män.

– Misstanken är att de trodde att bilen fanns där, säger Malmöpolisens presstalesperson Lars Förstell.

Men försöket misslyckades, trots att de maskerade männen ska ha burit pistolliknande föremål. De anställda på beslagsenheten på Sturkögatan i Norra hamnen stängde helt sonika dörren.

– De ska ha uppträtt hotfull mot personal, men sedan försvunnit innan polispatrull anlände till platsen, säger Lars Förstell.

Bakgrunden är att Kronofogden konfiskerade en bil från en firma i Malmö förra veckan.
Polisen kopplar firman till män i den undre världen. Bilen är en Audi R6 Avant, en monsterbil som gör över 300 kilometer i timmen. Den beslagtagna bilen är värd 900 000 kronor och har tyska registreringsskyltar.

Tillslaget rörde upp känslor hos de drabbade. Enligt Sydsvenskans uppgifter fick polisens insatsstyrka piketen vara med för att bilen skulle kunna bärgas därifrån utan slagsmål.

Läs vidare på hattidningen Sydsvenskan men Pettersson ställer sig frågan varför skriver tidningen om blåsta gängmän närde själva totalblåser sina läsare på relevant och intressant information?

 • Vilket företag rör det sig om?
 • Varför konfiskerade Kronofogden bilen?
 • Är det ett företag eller en privatperson som har en skuld och hur stor är den?

Är Sydsvenskan rädd för att röra upp känslor hos de drabbade, som allt av döma kommer från landet Gäng som ligger i den undre världen?


10 responses to “Gängmän blev blåsta, men hattidningen blåser sina läsare

 • Tony

  Detta är Sydsvenskan i sin prydo, en feg ryggradslös blaska
  som blåser sina läsare på relevant information bara för att
  skydda dysfunktionella As om ryggen? Ynkliga Mähän!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Slukhålet Malmö.

  Gilla

 • jgarn

  Muslimerna blir allt fräckare, dags att sätta hårt mot hårt och visa var skåpet skall stå. Så poliser fram med bössorna, muslimer är ingen bristvara.

  Gilla

 • Falköga

  Sydsvenskans medarbetare törs inte ställa de relevanta frågorna. Då blir överste chefredaktören Wolodarski i samma koncern arg och skribenterna får inte vara med i Journalistförbundet. De måste då bära en skylt på vilken det står Paria och de får inte vara med i Journalistförbundet. Som gäller för krönikörer i Avpixlat.

  Gilla

 • Mr Q

  Måste som antyds vara blattar som ”drabbas”..
  Ingen normal människa bosatt i Absurdistan köper en sådan bil.Denna version är ju byggd för vissa ännu fria sträckor av Autobahner,vad gäller hastighet. Här i landet kan den ju endast framföras på tvåans växel,för att inte åka olagligt ! Detta innebär ju att motorn koksar ihop ! 🙂

  Gilla

 • Trynbald

  Wolodarski skriver på Facebook: Fakta är så överskattat.
  Den sjukliga devisen verkar vara en förhärskande sjukdom bland fulmurvlarna.

  Gilla

  • jgarn

   Wolodarski är ingen riktig journalist, han är en puppet on the string åt andra krafter. Inte mer värd än en åsnas avföring.

   Gilla

 • Synonymen

  Det räcker att veta att det är en Audi.

  Typisk Blattemobil.

  För övrigt tillverkad av vita kristna tyskar. Borde inte Audi då vara haram för efterblivna muslimer?

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Det finns inte några halaltillverkade bilar att köpa i hela världen. Det finns kameler som är halalklassade så vi väntar bara på att dessa skall bli vanliga på våra gator i väst.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: