Könsuppdelad simundervisning


Nyanlända på Olympiaskolan i Helsingborg ska separeras under simundervisningarna.

Pojkar ska bada för sig och flickor för sig. Biträdande rektor på skolan, Annica Persson, menar att detta är en anpassning av individuella skäl. Vilka skäl det rör sig om vill hon inte tala om. Låt oss därför gissa att det är religiösa.

…vårt mål är alltid total integration”, säger Persson och tillägger att simkunnigheten hos de nyanlända underlättar integrationen. Kan tyckas vara en märklig förklaring då en lyckad integration bygger på att människor träffas och inte separeras. Visar man som Olympiaskolan att pojkar och flickor från vissa länder ska hållas åtskilda i vissa sammanhang, underbygger man det kvinnoförakt som vissa män bär med sig från sina hemländer. Att svenska myndigheter låter en religion vars regler fortfarande hämtas från en nästan 1400 år gammal bok, styra det som sker i vårt moderna samhälle, är och ska förbli helt oacceptabelt.

Socialdemokraten Tonka Fredlund med rötterna i Kroatien rasar. Dels för att det strider mot den jämställdhet svenska kvinnor kämpat för, men också att det gynnar ”främlingsfientliga krafter” som får näring i sådana beslut. Frågan är om det inte gynnar islamistiska krafter än mer Tonka? De får ju som de vill.

HD

Apropå separerad simundervisning för nyanlända pojkar och flickor, blickar vi tillbaks till 2011 och två inlägg på Petterssons. Marco Venegas som nämns är riksdagsledamot för Miljöpartiet.

Simma för livet och Ett pinsamt svar.


10 responses to “Könsuppdelad simundervisning

 • dave

  Islamiseringen fortgår med oförminskad styrka och med hjälp av ärthjänor som denna rektor.

  Gilla

 • Ståfräs

  Stormuftin Löven tycker att detta är i riktlinjen för vad Såssarna står för, så i 1 Maj demonstrationen ber han kvinnorna gå längst bak för att inte Islamisterna skall bli kränkta, Jonas, Arnstad, Mona, Åsa, Fridolin o Gudrun håller med.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det bästa är att det kostar ingenting, bara Svenskar kostar hela livet, vår nya adel är en ren investering hälsar Annica Persson, som älskar muslimer o hatar sina egna barn nära o kära. grattis PK

  Gilla

 • Ludde

  Jag tycker att Annica Persson skall börja basta naken med pojkarna……för integrationens skull.

  Gilla

 • Ståfräs

  Ca 80% svenskar måste vara idioter som gillar detta!
  Fy fan vilket skitland vårt älskade fosterland blivit,

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Otroligt många Svenskar har i årtionden varit gamnackade gummiryggar. Det är näst intill en omöjlighet att få lite stake i ett folk som inte har klarat sig själv sen 1950 talet. När väl kriget var över och sossarna började leverera reformer tog all kreativitet slut som fanns hos befolkningen. Jag är född 1953 så jag har själv sett att det är så. Svensken är i stort mer eller mindre handlingsförlamad när det kommer till krishantering..

   Gilla

 • Mari

  Hur länge skall vi dansa efter muslimernas pipa????
  Skall vi börja ta tillbaka vårt land och våra själar snart?
  Detta börjar bli löjligt farligt – farligt för att det blir svårare och svårare att få tillbaka det vi förlorar. Det är för mycket nu och snart är det för sent att reparera. Vi lär ju våra barn att man inte kan umgås med motsatta könet vilket är raka motsatsen till vad vi eftersträvar. Hur skall vi ha det egentligen?

  Gilla

  • Thomas.B

   Ja du Mari det kan man undra, det börjar
   att smyga sig på att vi ska anpassa
   vårat samhälle, efter Muslimerna det
   är rent för jävligt, dessa individer kommer
   att ta över om vi inte gör något.

   Gilla

 • Mary Agnes

  De nya pågarna ser det snarare som simuppdelad könsundervisning.

  ”hur man ringar in en tös och tafsar utan att vakterna inte ser det”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: