Stäng

Islamisten får sitta kvar

Miljöpartisten Salahaden Raoof som gjorde islamistecknet i SVT:s direktsändning från Almedalen får sitta kvar i Grön ungdoms lokalförening i Malmö.

Raoof har nämligen lovat att inte göra om det och den ursäkten räcker för Hanna Lidström, ett av Grön ungdoms två språkrör.

I vissa partier sparkas företrädare som skrivit något olämpligt i sociala medier, inte sällan efter medias och Expos häxjakt. I Miljöpartiet har man tydligen högre till tak, om nu inte media och Expo börjar dreva lika mycket mot Mp som mot vissa andra, förlåt…ett visst annat parti.

Expressen

Nu är ju inte Mp vilket parti som helst, vilket visat sig med all önskvärd tydlighet. Att språkröret Hanna Lidström inte har några problem med Salahaden Raoof och andra islamister visar hon med detta tweet. Vad säger hennes riktige far om dessa ord?

kaplan avgång

31 reaktioner på “Islamisten får sitta kvar

 1. Miljöpartiet och dess ungdomsförbund väljer självklart vilka de vill ska representera dem och nu väljer Grön Ungdom en islamist – fint då vet alla (eller alla kommer att informeras). Det miljöpartisterna inte förstår är att allmänhetens och väljarnas förtroende för dem minskar, de när ju islamister dvs terrorister och potentiella terrorister. Nu lär det ju inte spela någon roll längre, MP har visat usel regeringsduglighet och förlorat alla sina ”strider”, språkrörens uppvisning i inkompetens, brutna löften och dubbelmoral samt att MP är genomruttet av islamister lär ju resultera i att de hamnar utanför riksdagsspärren 2018 Skönt det då det partiet åsamkat oss svenskar irreparabla skador, mycket lidande och enorma kostnader.

  Miljöpartiet har dött
  Ingen saknar dem
  Utom möjligen de värsta fanatikerna
  De mest obildade
  Och islamisterna

  1. Du skrev vad jag själv precis var på gång att skriva. Jag har alltid varit misstänksam mot Alex Voronov utan att kunna sätta fingret på vad det varit för något som triggat igång mig. Hans mamma lär vara från Ukraina och pappan neger från Afrika. Pappan kanske också var muhammedan och sonen har i all hemlighet under alla år delat hans tro och använt naiva och liberala Eskilstuna-Kuriren som plattform för att infiltrera det svenska samhället.
   Pettersson: Kolla Alex Voronov och hans kopplingar!

 2. Är det någon som vet om Expo och inte rasist men. har abdikerat
  från landet? Det har varit ovanligt tyst från det hållet den senaste
  veckan? Tänk om det varit SD som stått i Medias focus, då
  hade fjantarna från Expo varit med i varje Nyhetssändning med
  sina förtalskampanjer. Inte ens Mona Muslim har man sett i TV
  på en hel vecka, och det måste vara ett absolut rekord?

  1. Media har t o m snappat upp att Monas nödtelefon (via Röda Korset) har fått kritik. Den kostade tydligen skjortan men har öppet kl 09.00 – 15.00 på vardagar. Dessutom hade visst Malmö fått endast 4 samtal och dessa kom från myndigheter.

   Det är nog dags att lägga ner Monas lilla verksamhet som ingen har förtroende för.

   1. Lika bra att lägga ner islam samtidigt, som ingen svensk har förtroende för.

 3. Nu börjar det väckas intresse för att språkrören ska ta sitt ansvar gm att avgå.
  Det bör ju finnas någon som utan vidare kan ersätta de nuvarande? Många dugliga med lång erfarenhet av svensk politik och med fokus på miljön?

 4. Det innebär att han även är godkänd av Statsministern då Miljöpartiet ingår i regeringen. Måste tas upp i Riksdagen av SD.

 5. Hitler var antisemit och använde denna tvåtusenåriga styggelse för att piska upp känslor och hat på samma sätt som marxister använde sig av prat om kapitalister.
  Och så, MP med alla islamister innerst inne och runt omkring håller en mångfaldig rekord bland världens alla styggelser.

  Damn you, schmucks and punks who don’t know shit from shinola. I’ll make a huge knot of you all and throw the whole bunch over the kettle !!!!
  Better still for Hanna Lidström: she deserves to be handed over to a team of vicious halal butchers and find out which of them is her biological father.

  Det är min första förbannelse över Sveriges fiender.
  Det kommer flera med tiden.

 6. Det verkar enligt MP vara helt ok att vara islamist som sympatiserar med IS bara man lovar att inte visa det utåt igen?
  Dvs vad man visar utåt blir viktigare än den verkliga åsikten.

  1. De är så unga så de ser Reinfeldt som sin enda förebild? Yta framför allt. Inget djup och hållbarhet här inte?

 7. Ja, vad kan vi förvänta oss av detta islamistiska parti?! Det är en skandal att SOCILDEMOKRATERNA har så USELT omdöme så de bildat regering med detta flumparti bestående av verklighetsfrånvända pundare och farlig islamister som ljuger så de tror sig själva.
  Dessa islamistiska Miljöpartister känner mer sympati för ISIS än för Sverige som nation. HELVETET med Miljöpartiet och NYVAL NU!!!

 8. Helt fucking otroligt! Elver som heilar på skolfoto blir åtalade, medan en politiker som på tv gör motsvarande tecken för musulmanerna, inte blir det!?

  För miljöpartister o andra som inte vet det: Muslimska brödraskapets motto är: Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan (Wikipedia)

 9. Så Hanna Lidströms morsa blir påsatt av så många olika turkar att det är osäkert vem som är far?

 10. Mkt obegåvat att ej avskeda,med tanke på allas lika behandling blev det nu en inkörsport för div tecken ,mao kan folk nu kanske mot bättre veto heila och komma undan med en ursäkt.

 11. Sverige som har en lång tradition att förbjuda ditten och datten. Nu är det hög tid att inskränka utövandet av all form av islam samt att dra in alla bidrag till dessa kriminella utövare som har som mål att ta över Sverige.
  Socialdemokraternas samröre med islamisterna är nästa parti till rakning.
  Deras byk är minst lika smutsig. Riksdagen måste se över lagarna så att muselmanerna aldrig kan få något inflytande i politiken. Bevilja absolut inga nya moskébyggen.

 12. Den antingen otroligt naiva eller lögnaktiga kvinnliga miljöpartisten så att han nu hade lovat att sluta använda tecknet. Det ändrar väl inte ett dyft på vilka åsikter han har.
  Är det OK att vara Nazist om man bara låter bli att göra Hitler hälsning?

 13. Apropå utövande av religion och politik i samma person, när man sitter i en samhällsviktig position.

  Här har ni ett alldeles förträffligt svar på det som Kitimbwa Sabuni tidigare har skrivit om, angående när han försvarar miljöpartisten och muslimen Kaplan, som sparkades ur regeringen.

  ”När tro och politik hamnar i motsatsförhållande måste det kunna ifrågasättas.

  Det gäller för alla politiker, oavsett religionstillhörighet.

  Jag håller inte med Kitimbwa Sabuni om att Mehmet Kaplan dömts hårdare för att han är troende muslim, skriver Maria Nilsson, vice ordförande i Liberala kvinnor och kristen.

  Kitimbwa Sabuni frågar sig i en debattartikel om det går att vara troende muslim och politiker?

  I samma artikel hävdar han med emfas att det förekommer olika måttstockar för granskning av troende muslimer och majoritetsbefolkningen, det senare kan vi anta betyder vita och kristna.

  Det är ingen nyhet att Sabuni skulle driva denna argumentationslinje, inte heller att det sker med stöd av postkolonial identitetspolitik där vita och svarta kroppar har central betydelse och där kolonialismens brott används som ursäkt för att relativisera till exempel Förintelsen.

  Problemet är dock att Sabuni har fel att Mehmet Kaplan på grund av sin muslimska tro skulle ha behandlats annorlunda.

  Detta kan beläggas med en enkel googlesökning. 2013 beslutade Fredrik Reinfeldt att göra en ommöblering i den dåvarande alliansregeringen.

  Till ny arbetsmarknadsminister utsågs moderaten Elisabeth Svantesson. Sedan följde ett mediedrev kring hennes bakgrund i Livets Ord och andra Livets ords-anknutna rörelser samt hennes tidigare engagemang i antiabortorganisationen Ja till Livet.

  Granskningen utvecklades också till att inkludera Svantessons syn på hbtq-frågor.

  Så här skrev bland annat Aftonbladets politiska kommentator Lena Mellin apropå utnämningen av Svantesson:

  ”Risken är överhängande att den religiösa extremismen kan förfölja Elisabeth Svantesson och regeringen under hela hennes ministertid”.

  Hur kan de två då jämföras? En enkel nätsökning på ”Kaplan” och ”abort” ger till exempel inte några träffar överhuvudtaget från de större tidningarna. Mehmet Kaplan som är en omvittnat troende muslim har alltså till synes inte fått en enda fråga kring hur han ser på abort eller hbtq-personers rättigheter.

  Ingen journalist har frågat om detta, varken när han var gruppledare för Miljöpartiet i riksdagen eller när han tillträdde som minister.
  Låt oss vara tydliga, konservatismen och med det ett historiskt förtryck mot kvinnors rättigheter och hbtq-personers rättigheter skär genom alla religioner oavsett om det är kristendomen, islam eller judendomen.

  Att journalisterna inte vågar ställa dessa frågor till den troende muslimen Kaplan torde därför bottna i något annat, till exempel en rädsla att bli utpekad som islamofob.

  Däremot hade samma journalister inte några som helst problem att göra det till den troende kristna Svantesson. ”

  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/tro-och-politik-boer-diskuteras-pa-raetta-grunder-24474?pack=24370

  Det är på detta inlägg från Kitimbwa Sabuni, som Maria Nilsson ger replik.

  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/troende-muslimer-har-ingen-plats-i-svensk-politik-24359

 14. Hoppas att blysänket Åsa Romson också får sitta kvar. Allt som kan befria Sverige från MP är bra.

 15. MP kanske är det nya islamistiska partiet – lite taqiyya till oinvigda svenskar och de tog plats i regeringen direkt.
  Media har ju kramat och gullat med MP så de får inte kritisera för mycket. För många avhopp och det blir inte många kvar i partiet.

 16. Det finns ingen ände på ”stollarna” i MP.

  Gör i och för sig inget alls. Att man får bevisa för svenska väljare, alla sina ”tokiga” argument och ståndpunkter, som man nu levererar dagligen.

  Miljöpartiet är på väg att ”packa ihop” totalt.

 17. Grön ungdom idag – MP imorgon – hur skall ni tackla detta Gustav och Åsa?? Mota Olle i grind innan det är försent.

 18. Muslimskt MP-språkrör hoppar av

  ”Jag hoppas att hon hittar andra sätt att kanalisera sitt politiska engagemang på,”

  http://www.svd.se/muslimskt-mp-sprakror-hoppar-av/i/senaste

  Det hoppas jag också. muslimer har inte i det svenska partisystemet att göra. Följ Expressen uppmaning alla odugliga klagande muslimer.

  ”Sluta klaga och starta ett islamistiskt parti”

  http://www.expressen.se/ledare/sluta-klaga-och-starta-ett-islamistiskt-parti/

 19. Vad har han lovat att inte göra om? Glötta sig / sabotera en direktsändning eller göra is-hälsningen?

  Det sägs att konstiga svampar och lustiga rökverk påverkar hjärnan permanent, och MPs Hanna Lidström verkar ju vara beviset på det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: