Välkommen till nya Lesbos – 2000 migranter till Sicilien varje dag, och säsongen har knappt börjat


INVANDRING. Säsongen har knappt börjat men redan översvämmas Sicilien med 2000 migranter per dag. Under de senaste tre dagarna har det kommit 6000 invandrare till Sicilien som kallas det nya Lesbos. 

Det är 90 procent fler än under samma tid förra året. Tusentals andrar, som har plockats upp på Medelhavet har tagits iland på andra öar och ni minns hur det var i början på förra året. Migrationsverket minskade sina prognoser och sade upp asylboenden trots tidigare erfarenheter.

-Pettersson ser på bilderna att det förekommer kvinnor och barn men att majoritetet som vanligt är unga, starka, vuxna män och de ser ut att komma från Västafrika och där är det inget krig. Så skicka tillbaks dem, det går inte att fortsätta. 100-tals miljoner står i kö och Afrika är rikt och kan försörja sin egen befolkning om de arbetar. Afrika växer så det knakar – afrikanerna behövs i Afrika

Läs mer på Daily Mail

sicilien 2 sicilien

 


41 responses to “Välkommen till nya Lesbos – 2000 migranter till Sicilien varje dag, och säsongen har knappt börjat

 • Tapani Sydänmetsä

  Var är EU:s yttre gränsskydd? Det här är ju invasion för helvete! Om Libyerna inte tar itu med saken ska man anfalla landet helt enkelt! Alla dessa smuggelgäng ska åtalas i Haag…. och faaaaaa-an! Vem försvarar europeiska länderd försvarsmakter?!

  Gilla

 • Jdaniel

  Man kan ju undra hur den de gamla grabbarna i sicilianska cosa nostra ser på den här utvecklingen på deras ö!!! Inte för att dessa är några änglar på något sätt men ska bli intressant att följa utvecklingen !!!

  Gilla

 • Stefan K

  Flyttar man stora delar av Mellanöstern till Europa, blir Europa snart som Mellanöstern.
  Flyttar man stora delar av Afrika till Europa, blir Europa snart som Afrika.
  Araber och afrikaner flyr till Europa i mängder, inga européer flyr till Mellanöstern och Afrika.
  Däremot kunde vi nyligen läsa i gammelmedia att hundratusentals rika européer flyr till Australien och Nordamerika.
  Varför är det så? Finns det skäl?

  Gilla

 • Good luck Europe

  Det här är inga syrier, vid det här laget vet vi vad de här killarna vill

  Gilla

 • Observator X

  Jaa, det är det gamla vanliga: Problemet är demografiskt, storleksmässigt sett.
  Har sagt det förr men det ska upprepas tills problemet är löst.
  Jag citerar vad den utländske professor i ekonomi samt demografiska frågor uttryckte för inte så länge sedan(ni förstår ju att det inte är jag som kommit fram till dessa ord, det är undertecknad något för puckad för):

  ”Antingen tar vi itu med detta avskyvärda problem på ett kontrollerat sätt eller att problemet tar itu med sig självt och det på det mest avskyvärda sätt…”

  Att miljoner negrer och araber har lämnat sina födelsetrakter för att inte svälta ihjäl eller bli ihjälslagna, det är inte vårt problem.
  De ska hållas tillbaka på plats(med våld om det behövs) och att de får slåss om sin jordlott.
  Det de inte ska göra är att sprida ut sig mer över Afrika samt inte röra det fantastiska djurlivet. De är oerhört för många människor i Afrika och de får helt enkelt reducera sig själva.
  Det låter hårt och cyniskt men med överbefolkning följer enorma problem.
  Maten och vattnet tar slut. Jordarealen för lantbruk tar slut.

  Som sagt, Moder Natur är ganska hård mot oss människor…ska västvärlden gå under på grund av enfald och låg intelligens?

  Gilla

 • SD vill ha vetskap

  Undrande Vad händer med alla båtarna dom tar mellan Libyen och Italien.
  Skrotas dom sänks eller omhändertas ?
  Är inte mängden farbara båtar där begränsat på Libyens sida ?
  Om man vill förändra något behöver man fakta.
  Snälla Petterssons om du har tid beskriv situationen.
  Kommer att fråga även ledarsidorna han verkar vilja ta upp denna typ av frågor då dessa kommer att påverka hela Europa i år.
  450000 via Libyen före sommaren 1000000 i år.
  Vad är egentligen kapaciteten för dom och vad bedömer du övriga flyktvägar i år.
  Grekland TOR hur många 200000 ?
  Farliga rutten öster om Grekland ?
  Till Spanien ?

  Gilla

 • stromboli

  Hoppas att ingen tror att detta bara sker, det är välorganiserat och som maffian själv erkänner, mer lönsamt och mindre risk än med droger.

  Gilla

  • stromboli

   Dessutom kan de nu känna sig ”goda” de räddar folk till skillnad mot vad de normalt gör dödar,dock de gör som alltid pengar på sin ”dynga”.

   Gilla

   • Stenbock

    Ja t.o.m. Nato och EU-länder,har ju inrättat rena färjeförbindelser mellan N-afrika och Italien ! För maffian är detta ju en ren skänk från himmeln.Kan tänka mig att stora delar 600 + idioterna,som sitter i Bryssel,får sin beskärda del.

    Gilla

   • stromboli

    Stenbock
    Yes SIR !

    Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

   Det är j:s sista suck. Rotschild är jagad av kineserna nu och hela deras j-kabal är anklagade för planerna att utrota 90% av mänskligheten som många likt mig iofs känt till i decennier och den djävulska plundringen av alla världens länder. Kineserna vet att j låg bakom finansieringen av Maos röda folkmordsregim som mördade 60 miljoner kineser. Därför har j aldrig lyckats få kontroll över det nya Kina eftersom de blev djupt hatade även där och kineserna släppte aldrig in dem. Nu kommer Kina med resten av BRICS i ryggen släppa lös armegeddon över dessa lögnare, avskum, satanister, tjuvar, folkmördare och bedragare. Äntligen kommer de få betala för sina lögner. Att släppa på dessa biologiska och fruktansvärda vapen från Afrika och MÖ på alla civilisationsbyggares länder i syfte att skapa så mycket kaos som möjligt är deras sista desperata försök att förhoppningsvis få möjligheten att behålla makten genom att skrapa upp smulorna som blir kvar av det helveteskaos dessa fruktansvärda vildar, bestar, odjur och rovdjur nu skapar.

   Gilla

 • hej

  Kom nu ihag att detta ar SJAVVALT av EU och att det ar jatteenkelt att skydda saval land som havsgrans OM MAN BARA VILL!

  Europa ar en rik kontinent och det finns massor med smart teknik och losningar som kan gora granskontrollen jattelatt, OM viljan hade funnits.

  Nu tar man istallet in unga man fran MEA i stridbar alder som gor gatorna osakra for kvinnor och barn. Det ar dags att valja Sverige, och Europa: Antingen atertar ni den nordiska/europeiska KVINNOFRIDEN, eller forlorar ni era valutbildade unga kvinnor till lander utanfor Sverige/Europa. Vasterlandska unga kvinnor ar mycket valutbildade och de kommer att lamna kontinenten for attraktiva jobb annorstades om inte situationen forandras. Detta galler allra mest Sverige, dar situationen ar som varst. Sjalv bor jag utomlands och hade aldrig flyttat tillbaka i nulaget. Nej, jag gillar vasterlandsk kultur med frihet att kunna ga ut utan manligt sallskap pa kvallen, samt att kunna ta en joggingrunda i naturen…

  Gilla

 • Argus

  Var är och vad gör NATO när de mest behövs? Eftersom de med vett och vilja totalt förstört Libyen som nation så kan de patrullera strandlinjen utan risk. De behöver inte återbörda många och förstöra båtarna innan det spritt sig över hela linjen.

  Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

   Då har du inte förstått att de som styr North Atlantic Terrorist Organisation vill det som nu utspelas. .

   Gilla

   • Lena

    Det enda som jag har förstått är att någon /några vill hämnas och ta död på oss det som nu sker, varför förstår jag inte och allra minst förstår jag inte våra politiker och massmedia som låter det ske.
    Vi går ju alla under, de också.

    Gilla

 • Undrande

  Undrande Vad händer med alla båtarna dom tar mellan Libyen och Italien.
  Skrotas dom sänks eller omhändertas ?
  Är inte mängden farbara båtar där begränsat på Libyens sida ?

  Gilla

 • Bengt i Skåne

  gymnasiet i *********** får tjejerna finna sig i att dagligen bli kallade av berikande elever från spännade kulturer för ”ord som svennehora, fitta och slampa”

  Varje år drabbas hundratals lärare av hot och våld.
  Ofta handlar det om elever som får plötsliga raseriutbrott, där ilskan drabbar den som råkat stå i vägen.
  I andra fall har våldet varit medvetet och riktat sig mot en specifik lärare,

  Mest våld anmäls i skånska skolor.
  Eleverna i Malmö, Helsingborg, Svedala och Landskrona .

  Samtidigt har vi den deprimerande statistiken från ungdomar som rånar ungdomar som säger att en absolut majoritet av förövarna har invandrarbakgrund och en absolut majoritet av offren är svenskar.
  I Malmö och Stockholm var över 70% av offren svenskar och ca 75% av gärningsmännen hade invandrarbakgrund. Citat från några av gärningsmännen:

  ”När vi är ute på stan och rånar så krigar vi, vi krigar mot svenskarna”
  ”Det kommer en härlig känsla genom kroppen när vi rånar, man känner sig nöjd och glad, det känns som man har lyckats”
  ”För mig är det (makt) att svenskarna ska lägga sig ner på marken och pussa mina fötter.”
  ”Det är så lätt att råna svenskar, det är så lätt”
  ”Svenskarna gör ingenting, det bara ger oss sakerna, de är så mesiga.”

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Tragiskt samhälle som vuxit fram men det är beställt av 87:an…..Uppdrag Granskning med läraren som talade klarspråk, har misstänkt hur det ser ut och fick misstankarna bekräftade….Med politiker som Mehmet Kaplan, Åsa Romson, Gustav Fridolin och Stefan Löven så är botten nådd, – notan bara för i år för den ansvarslösa massinvandringen är 50mijarder…..
   Att det kommer att gå riktigt illa är för mig självklart, en tidsfråga innan en systemkollaps….
   De kränkningar du tar upp är extremt allvarliga och våra kriminella politiker väljer att titta bort eller stoppa huvudet i sanden precis som många rektorer på våra skolor.

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Vilken tragedi för Italien och hela Europa, Sicilien, denna pärla ska skitas ner och förstöras av detta slödder, sanna mina ord Adolf Hitler kommer en dag att få upprättelse, detta slutar med en kollaps och katastrof för hela Europa om detta inte stoppas!!!

  Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

   Han är redan upprättad. De som använt informationsrevolutionen internet för att fortsätta mata sig själva med ljugarnas aftonbladet, expressen, TT, CNN etc har bara vägrat att ta in något annat än lögnerna.

   Gilla

 • Guran

  Tänk vad våra 50 skattemiljarder skulle kunna göra i närområden runt alla konflikthärdar. Nu tror jag dock inte att ens en bråkdel av dessa flyr för sina liv, möjligen flyr de för ett bättre liv där allt är gratis.

  Gilla

 • Franklin

  CITAT:
  Vilka av er mångkulturalister lever som ni lär och motverkar segregation och främlingsfientlighet genom att bosätta er i mångkulturella områden och sätta era barn i mångkulturella skolor? Om ni inte gör det, varför skulle någon annan vilja göra det. Varför skulle någon annan göra det överhuvudtaget?
  Vad säger ni mångkulturalister, allt är väl bara rasistisk propaganda så varför vallfärdar ni inte till förorterna? Fula hus? OK, men era barn kan ju fortfarande få skörda framgångarna som mångkultur ger, med bättre betyg, språkutveckling och större tolerans för det främmande(?). Varför beröva dem detta och själva bidra till segregationen ni vill motverka?

  CITAT:Franklin

  15 04 2016 at 17:08

  Mångkulturalisterna, som tycker att Sverige ska vara ett öppet och generöst samhälle som berikas av en hög invandring av många olika främmande kulturer, tycks nämligen själva ofta vara berövade mångkulturalismens effekter. Denna diskrepans är förstås märklig, givet dels att det anses berikande att få ta del av mångkulturen och dels att ”främlingsfientlighet” antas födas från okunskap och brist på egna erfarenheter. Detta borde rimligen ge att de mest främlingsfientliga var de som levde i segregerade svenska områden och de största mångkulturalisterna borde bo i de mest blandade områdena. Istället tycks det vara tvärtom.

  Gilla

 • EW

  Läste igår att nästan samtliga kommer från säkra men fattiga länder typ Gambia, Elfenbetskusten och Nigeria och säger själva att de inte flyr från krig men vill till Europa för att: ”to get lots and lots of money”! Så nu har vi förutom MENA:s befolkning även övriga Afrikas befolkning som vi snällt ska försörja, en befolkning på drygt ytterligare en miljard. Hur ska du fixa det Magdalena?

  Gilla

 • Franklin

  Mångkulturalisterna, som tycker att Sverige ska vara ett öppet och generöst samhälle som berikas av en hög invandring av många olika främmande kulturer, tycks nämligen själva ofta vara berövade mångkulturalismens effekter. Denna diskrepans är förstås märklig, givet dels att det anses berikande att få ta del av mångkulturen och dels att ”främlingsfientlighet” antas födas från okunskap och brist på egna erfarenheter. Detta borde rimligen ge att de mest främlingsfientliga var de som levde i segregerade svenska områden och de största mångkulturalisterna borde bo i de mest blandade områdena. Istället tycks det vara tvärtom.

  Gilla

 • U R

  Annika jag skulle åka ditt och hjälpa MEN Jag gillar inte muslimer.klart att du vill att dessa analfabeter kommer hit och lever på brott livet ut.
  att du inte skäms .tvinga inte andra människor hjälpa dessa lata bastarder.

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Stackars dig Annika!! Det är nog du som behöver hjälp!!!! Det måste finnas en GRÄNS för vad vi ska tåla!! Dessa apdjävlar har inget i Europa att göra!!!!!!

  Gilla

 • Nisse

  På 90 talet tog Göran Persson dåvarande statsminister 260 milijarder från pensionärerna. Nu tar (S) finansminister lån för att finansiera mass invandringen av muslimer. Tycker ni förbannade sossar se vad ni ställer till med. För Svenska Folket……………

  Gilla

 • putte

  Ska man döma efter bilden så ser det mörkt ut för Sicilien .

  Gilla

 • Annika

  Det behövs akut hjälp där i sommar och ni sparkar neråt!

  Usch!!!!

  Ta erat medmänskliga ansvar och gör vad ni kan för att hjälpa. Man kan inte göra allt men alla kan göra något. Gör alla något så kommer det bli bra!

  Gilla

  • Gullan

   Jag har ett par rostiga skridskor i vedbon att skänka men det blir dyrt med frakten.

   Gilla

   • Annika

    Skänk pengar eller ställ upp med arbete på plats istället. Dina gamla skridskor kan du behålla!

    Gilla

   • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

    Det där skulle fungera om du ger dem till en fattig vit. GARANTERAT kommer en vanlig normal vit kille kunna göra något vettigt med dem om det krisar. Jag skulle göra ett par knivar av stålskenorna som jag sen skulle använda till att göra något annat med som jag i sin tur skapar något ytterligare med osv. Lädret skulle jag sen med hjälp av knivarna jag gjorde göra något annat nyttigt med, kanske knivslidor till knivarna osv. Ge dem till en från Afrika/MÖ och de rostar sönder och förstörs.

    Gilla

  • dave

   Det är mycket bättre om dom hjälper sig själva istället för att bara sabotera.

   Gilla

  • Tony

   Du har aldrig funderat över varför inte dom rika oljestaterna
   gör ett satans dugg för att hjälpa sina trosfränder?????
   Det sägs att Europa är rikt, jaha blir det bättre om alla
   kommer hit och vi blir lika fattiga då??? Vad gör du
   för övrigt själv för att hjälpa, mer än skriver nonsens?

   Gilla

  • nosferatu

   Varför är det ständigt Europa som måste hjälpa? Har du inte läst om tiger- och lejonekonomierna i Asien och Afrika?
   Muslimer avskyr västvärlden och afrikaner känner sig ständigt kränkta av vita.
   Så varför Europa och hur mycket mer är du själv, dina barn och föräldrar beredda att offra?

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Annika, du är dum i huvudet och det vet du, VAR OCH EN FÅR HJÄLPA SIG SJÄLV…..!!! Detta är ju för helvete fullt friska, i detta flesta fallen friska, unga, starka män med EGNA ARMAR OCH BEN…..!!
   Tack vare idioter som dig det går åt helvete med hela Europa!

   Gilla

  • Thomas.B

   Annikka är du en Batik Häxa

   Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati!

   Vad tror du varje civilisationsförstörare gör med sina av oss civilisationsbyggare skapade smartphones och gränslösa höghastighetskommiunikation när de släpps in och får allt? De tar bilder, filmar och vidarebefordrar allt till miljoner andra odugliga civilisationsförstörare som triggas att också ta sig hit. Kolla vilka fina lägenheter vi har FÅTT, kolla min nya bil som idiotsvenne betalt osv. Tror du mig inte? Varsågod och titta bara på youtube, t.o.m. en idiot fattar detta. När tror du denna folkvandring kommer stoppa om vi inte sätter ner foten – med alla medel? Tror du att Afrikas befolkning som idag ÖKAR med över 100.000 individer per dygn kommer sluta att komma hit vid någon given tidpunkt? Tror du att det stannar vid 30 miljoner? 40 miljoner? 100 miljoner? Tro mig, det kommer komma miljarder låg-iq bestar och rovdjur totalt odugliga till vår kunskapsekonomi som därmed Förintas(tm) (sann denna gång) under detta århundrade om vi inte sätter stopp. För min del kan de bemanna varje meter av Europas gräns med kulsprutor som dygnet runt skjuter mot allt odugligt, våldsamt och ondskefullt som närmar sig. Det vore signalpolitik som gör skillnad.

   Gilla

 • Mari

  Afrikaner har ingen asylrätt i något land för tillfället vad jag vet. Släpp inte upp dem till övriga Europa utan bedöm dem på Sicilien och skicka tillbaka dem. Gränsen norrut måste stängas igen totalt för migranter. EU kan bestämma om ”tillfälliga” åtgärder – måtte detta bli ett av dessa. Hela (större delen) av Europa är beredda att slopa schengen NU. Utan denna åtgärd får vi inte en chans att få ordning och reda på kaoset. Nu måste EU agera mera annars kommer fler länder att rösta om utträde och det kan man nog räkna ut hur det kommer att sluta. Vi pallar inte mer nu och Magdalena kan inte låna, låna låna. Hon lånar sönder våra pensioner och vår välfärd. Välfärden får migranterna stor del av. Tänder, kläder, bidrag……………..vi då? Vem betalar mina tänder????

  Gilla

 • Gullan

  På flykt undan arbetslivet? Mot nya bidrag i EU. Härliga tider men inte för oss.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: