Minister bland islamfascister och folkmordsivrare

Från Dick Erixons blogg med tillägg och ändringar

ISLAM. Bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) har varit på middag med ledare för islamfascistiska Grå Vargarna och Turkiska Riksförbundets vice ordförande som nyligen hetsade mot armenier och talade om “död åt hundarna”. Allt enligt den svenska regeln om att du får vara hur extremistisk och antidemokratisk som helst — är du är invandrare är du fridlyst. 

Minns ni när Mehmet Kaplan skulle befria Jerusalem? 

När Kaplan var på Ship to Gaza? 

Kaplan har jämfört de muslimer som åker från Sverige för att kriga i Syrien med de svenskar som slogs på Finlands sida mot Sovjet i finska vinterkriget.

Kommunisten Jonas Sjöstedt (V) kritiserade igår i SVT Kaplans umgänge med islamister men var tyst om att han själv varit med i samma kretsar. Kaplan och Sjöstedt protesterar ofta mot Israels behandling av Palestinier men var tysta när islamister mördade palestinier. Var är Ship to Yarmouk?

Hatmedia verka ha vaknat och kritiserar idag Mehmet Kaplan men vad har de gjort alla år (sedan 2010) som Petterssons berättat om muslimens äventyr, vilket vi gjorde långt innan han blev minister. 

En kort sammanfattning av den extremistiske miljöpartistens Mehmet Kaplan och hans kopplingar kan du läsa HÄR, inkl. länkar till källor. 

Författaren och Turkietkännaren Thomas Gür förklarar sammanhanget i Facebook:

Sunnimuslimer, främst från Mellanöstern och arabvärlden, drogs tidigt till Miljöpartiet. Detta då inte på grund av säldöden eller för att de var mot kärnkraft, utan i huvudsak för att ledande MP:are, från Per Gahrton och framåt, var engagerade för palestiniernas sak och mot Israel. (Även Fridolin har ju varit nere i Israel för att vara “mänsklig sköld” i god partitradition).

Därmed fick MP en inbrytning i den sunnimuslimska gruppen som man behöver ta hand om. Det Kaplan gjorde under Ramadan 2015 var att vårda sin väljarbas bland sunnimuslimska turkar, som firade Iftar. Det som utmärker den gruppen är ju att de både är turkar identitetspolitiskt och sunnimuslimer, alltså en förening av islams tro och hård nationalism. (Det är ingen slump att den religiösa rörelsen heter “Den nationella visionen” (Milli Görüs) samtidigt som det post-fascistiska MHP alltid talat om “turk-islamsk syntes”.)

Kaplan hade säkerligen inget inflytande över gästlistan. Att ha en minister som Iftar-gäst är dock en stor sak för arrangören. Sannolikt visste han likväl vilka det var som var middagsgäster med honom – den orienteringen har varje lokalt förankrad politiker. Men i etnisk politik slår etnicitet ideologi – då kan en sunnimuslimsk turkisk miljöpartist, hamna på samma iftar-middag som en sunnimuslimsk turkisk postfascist.

Politics make strange bedfellows.
Ethnic politics make even stranger ones.

Är det inte dags att avskaffa detta frikort som ickesvensk etnicitet uppenbarligen ger? Jag är trött på att inte alla i Sverige mäts med samma måttstock.

Nalin Pekgul varnade för Kaplan (MP) i Expressen redan när regeringen tillträdde 2014: ”Hans dolda agenda är att han vill ha parallella samhällen. Han vill inte ha ett samhälle där kvinnor och män har samma frihet.”

Borde det inte vara slut med sånt nu? Åtminstone på regeringsnivå.

Se mer: DI i Kritikstorm mot Kaplan.

11 thoughts on “Minister bland islamfascister och folkmordsivrare

 1. Ja som hycklare passar han ju bra in i den regeringen,
  men när man sen hör den patetiska Statsministern skälla
  SD för ett Nazistiskt och Fascistiskt parti i utländsk press
  så förstår man att tillståndet med den regeringen är värre
  än man anat! Kaplan har en given uppgift i den regeringen,
  och det är att locka till sig så många Islamiska väljare som
  möjligt åt Sossarna, idag finns inte deras väljare hos den
  arbetande skaran, och då får dom locka till sig den
  bidragsförsörjda skaran, och dom är många!

 2. vad gör en turkisk islamist i en svensk regering? det är ju som att sätta räven att vakta hönshuset.

 3. Den där Mehmet Kaplan är en muhammedan, lakej åt Erdogan och en hycklare på hög nivå.

  Denne måste avgå omgående!!!

 4. Och så lite snick snack ifrån ifrån ”ministern”, svetsloppan säger ”inte bra”, den sk oppunionen säger ”oförsvarbart”, Media fira sitt ”avsöjande”, det är fredag idag och på måndag har svenska folket skygglapparna på igen….det ordna sig, är nog inte så farligt ! ÄNDA till Muslimerna knacka på dörren och vill ha sin skatt av de otrogna ! Hur kan det finnas så många idioter i landet ?

 5. Tack för infot Pettersson! Visste inte att det fanns Muslimska vargar i landet! Men inte kommer de eller deras politiska medlöpare att försvinna frivilligt! Undrar vad de (fortfarande?) beväpnade medlemmarna i Jägarförbundet anser om saken?

 6. SKRÄMMANDE att vi har folkmordsivrare som statsråd i Stefan Löven och Socialdemokraternas regering – två MILJÖPARTISTER, Kaplan och Fridolin som tycker det är helt OK att umgås med den aggressiva politiska islam som vill mörda alla icke-muslimer som hundar!
  VI BEHÖVER SANNERLIGEN ETT NYVAL!! AVGÅ SVETSARMUPP!!!

 7. Kapland har liksom resten av 7-klöverns politiker hamnat som just politiker för att det har visat sig att han inte duger till ett arbete.

Kommentera