4 thoughts on “Kulturarbetare

 1. I dag beslutade förräderskan Merkel och hennes kabinett,att yttringsfrihet och komik är straffbart i Tyskland.Skrev ju för några dagar sedan,om en komiker som i TV lät smäda ”Paschan Erdogan”,och nu kom alltså svaret från hans tyska älskarinna Merkel.
  En domstol skall undersöka om Böhmemann (som han heter) skall sättas bak galler,för sitt fria ord om tyrannen från Turkiet. Nu lär det inte dröja länge innan hennes lakej i Absurdistan,”svittsaren” föreslår något liknade.
  Länk från danska BT:
  http://www.bt.dk/udland/komiker-haanede-tyrkiets-praesident-hans-testikler-stinker-slemt-af-doener
  Läs gärna ni som förstår danska,lite ur den Satir,som sändes ut.Ord och inga omskrivningar kring denna självutnämnde Kalif

 2. De har nog inte drabbats av samma enformiga mångkultur som vi för då hade bara islam och arabisk kultur varit det enda som räknats som kultur där också.

 3. Var sak på sin plats, det tar fram det bästa inom våra olika arter av homo sapiens, här en svart med en rejäl kran och musikalisk förmåga! Rolig film!
  Inte skulle denna talang må bättre av att plockas till Sverige och Tensta av Socialdemokraterna och bidragsförsörjas av Försäkringskassan! Hela Socialdemokratins och vänsternazisternas människosyn är sjuk, att hela jordens fattiga ska försörjas av svenska skattebetalare.
  Det är en SINNESSJUK människosyn, här en frisk fläkt i den egna miljön i Afrika!

Kommentera