Klädråd fär våra kvinnliga muselmanska läsare


 


13 responses to “Klädråd fär våra kvinnliga muselmanska läsare

 • Ståfräs

  Snälla, det är naturligtvis en satir, som dessutom är riktigt bra!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Utvecklingen har stannat upp i den muslimska världen, inte rört sig ur fläcken sedan år 600 i Medina då en avart till människan fanns, det är ca 1400 år sedan….
  OM bara några decennier har denna avart till homo sapiens förstört EU med korrumperade politikers hjälp, i Sverige främst SOCIALDEMOKRATERNA och ARBETARPARTIET M. men hela 7klövern är medskyldig och förespråkar tyvärr detta jävelskap och vi betalar genom dyra lån för vår egen undergång…DENNA AVART TILL MÄNNISKA BIDRAGSFÖRSÖRJS AV FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH KOSTAR MER ÄN SVERIGES FÖRSVAR PER ÅR!!
  Godhetsapostlarna låter våra egna gamla äta sämre än hundar, de skäms inte ens utan babblar på som de förslagna, samvetslösa bedragare de är!!

  Gilla

 • ÅMÅL

  PÅ FÖREKOMMEN ANLEDNING

  Gilla

 • jockfall

  Han kanske är dubbelkönad?

  Gilla

 • Pica pica

  Om han jobbade mycket mer på sin egen presentation, nyrakad väldoftande och iförd manligare klädsel än klänning så skulle han inte ha tid att bry sig om kvinnors klädsel.

  Gilla

  • Urinvånare

   Dom har inte kommit längre sedan vikingarna besökte särkland. Dom flesta vet nog inte vad en nobelpristagare är i klänning landet.

   Gilla

 • Űlhan

  hiyab niqab burqa chahdor chahdri allt den ska blir for svenne horan i snart framtiden
  sen svenne hora hollar tyst

  Gilla

 • Ludde

  Susi får ju flera X för sin klädsel….Abdulla skall få ett i pannan av mig…som siktmärke liksom.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Ludde…bra kommentar, – denna ideologi är kriminell och borde vara kriminaliserad för länge sedan….Tänk om ”nazister” skulle utföra terrorattacker och skära huvudet av kristna över hela jorden….! NÅGOT ÄR FEL NÄR SÅ MÅNGA FORTFARANDE STÖDJER ISLAM OCH ISIS MÖRDARE SKYDDAS I SVERIGE OCH SÖKER ASYL HÄR!!!

   Gilla

 • Vigor

  Varför kan inte skäggen jobba lite på sin överdrivna sexdrift istället för stt tvinga kvinnorna att gå i sopsäckar?!? Männen äger problemet, lös det själva!!

  Gilla

  • Urinvånare

   Hur går det till när dom fattar tycke för en sopsäck ? Måste dom fråga någon pålitlig kvinna hur det ser ut under sopsäcken ?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: