Européerna försöker rädda naturen, araberna…


NATUREN. De flyttfåglar som tar vägen över Libanon har inte stor chans att överleva, de skjuts i massor bara för nöjes skull. Storkar och pelikaner, örnar, hökar och vråkar, blåkråkor, härfåglar och biätare liksom små sångfåglar skjuts i enorma mängder. Se bilder av blodbadet i Libanon under förra höstens jakt på flyttfåglar. Och dessa bilder är endast från de idioter som postat sina offer på sociala nätverk.

Och tror du problemen för fåglarna bara gäller Libanon så tänk om. På Cypern skjuts och fångas miljoner småfåglar varje år och i Egypten är det lika hemsk liksom i hela Nordafrika.

I Europa lägger vi miljoner på att bevara naturen och fågellivet, när araberna gör allt för att utplåna, oftast bara för nöjets skull…Läs mer

 

 


51 responses to “Européerna försöker rädda naturen, araberna…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: