“Free våra boys”

INVANDRARING. Det är några som inte är så nöjda med landet de bor och har bildat en Instagramgrupp som heter “Free våra boys”. Bäckby ligger i Västerås och är ett sådant mångkulturellt paradis som 87:an har beställt. Pojkarna som är misstänkta för färjevåldtäkten nedan bor i dessa trakter men kommer betydligt längre ifrån och då kan vi gissa vilka det är som de vill ha frigivna. Det spelar ingen roll om de får eller har uppehållstillstånd eller medborgarskap, de kommer aldrig att bli svenskar, sedan får PK säga vad de vill.  

TIDIGARE 2016-04-06. Ytterligare tre invandrare anhållna för färjevåldtäkten

Åklagare har anhållit ytterligare tre män misstänkta för delaktighet i våldtäkten ombord på färjan Galaxy i mitten av förra veckan. Enligt ett pressmeddelande från åklagarmyndigheten är de nu misstänkta männen i samma åldrar som de sedan tidigare häktade.

Gripandena skedde under tisdagsmorgonen. Brottsrubriceringen för två av de nya misstänkta är grov våldtäkt och den tredje är anhållen misstänkt för medhjälp till grov våldtäkt.
Sammanlagt misstänks nu sex unga män för att på något sätt ha deltagit vid övergreppet mot den unga kvinnan, som i förhör berättat att hon saknade möjlighet att värja sig mot de våldsamma männen och är osäker på hur många de var.

-Pettersson ser att hatmedia påstår att samtliga är hemmhörande i Västmanland men jag vill påstå att de hör hemma betydligt längre bort.

Sammanfattning över västmanlänningarna.

Den 30/3 greps

 • Sergio Romero
 • Ali Khoshnaw
 • Divin Nkurunziza
 • Marko Tanackovic

31/3 greps

 • Hywa Azemi

1/4 släpptes, de är inte längre misstänkta

 • Sergio Romero, ej misstänkt
 • Ali Khoshnaw, ej misstänkt

2/4 Häktades

 • Marko Tanackovic
 • Hywa Azemi

2/4 Släpptes men misstanke kvarstår

 • Divin Nkurunziza

5/4 Tre nya misstänkta anhålls, två för grov våldtäkt och en för medhjälp till grov våldtäkt.

 • Milic Zoran
 • Raage Janaal Weli
 • Sharmarke Mohamud Mohamed

TIDIGARE 2016-04-04. Två invandrare häktade för grov våldtäkt

Två män har häktats för inblandning i en grov våldtäkt ombord på färjan Silja Galaxy i onsdags.

Två 19-åriga män har häktats för inblandning i färjevåldtäkten. Den tredje mannen, en 18-åring, släpps på fri fot då det enligt rätten saknas tillräckligt med bevis  men han är fortfarande misstänkt, två andra har släppts och är inte längre misstänkta. De två 19-åringarna är på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt.

Männen, 18, 19 och 19 år, är samtliga hemmahörande i Västmanland. Den misstänkta våldtäkten ska ha ägt rum på en studentkryssning med 18-årsgräns där omkring 1 700 studenter från Syd- och Mellansverige deltog.

De häktade är Hywa Azemi och Marko Tanackovic som är medborgare i Bosnien och Hercegovina.

TIDIGARE 2016-03-31. Invandrarna som är anhållna för färjevåldtäkten misstänks även för mord

Två av de fyra unga män som sitter anhållna misstänkta för en gruppvåldtäkt på en studentkryssning är misstänkta för medhjälp vid ett uppmärksammat mord i Stockholmsområdet. 

Männens advokater i det kommande mordåtalet säger att de inte tror deras klienter kommer att åtalas.
– Vi har ännu inte fått förundersökningen, vilket vi borde ha fått annars, säger en av advokaterna till tidningen.
De anhållna för färjevåldtäkten nekar, skriver SVT Nyheter Stockholm.

 • Släppt för våldtäkten, född 1996.10.27 Misstänkt för medhjälp till mord i Akalla
 • Släppt, född 1997.01.31
 • Släppt, född 1997.06.14
 • Tanackovic Marko, född 1996.10. 30 Misstänkt för medhjälp till mord i Akalla

Sju misstänkta för mord i Akalla

-Pettersson säger att den ljusnande framtid är vår…

TIDIGARE IDAG. Fyra invandrare anhållna efter gruppvåldtäkt på Finlandsfärja

Fyra män som i går greps misstänkta för en gruppvåldtäkt ombord på en färja har anhållits, rapporterar P4 Stockholm. De fyra greps i går när färjan anlände till Stockholm.

Den misstänkta våldtäkten ska ha inträffat under en studentkryssning med färjan Silja Galaxy med 18-årsgräns där omkring 1 700 studenter från Syd- och Mellansverige deltog.  

 

Galaxy

Våldtäkten ska ha skett i samband med en studentkryssning ombord på färjan Silja Galaxy som går mellan Stockholm och Åbo. Enligt Citypolisen är de fyra nu anhållna misstänkta för grov våldtäkt.

Polisen fick anmälan strax efter klockan 18 efter att färjan angjort Värtahamnen.

Flera av de manliga kryssningsresenärerna fick lämna dna-prov innan de lämnade färjan. Flera ungdomar från Västerås, Hallstahammar och Sala uppges ha varit ombord.

De misstänkta är invandrarmän boende i Västerås och enligt min mening ska det betraktas som ett hatbrott mot svenskar. Ingen av de misstänkta våldtäktsmännen är född i Sverige.  Burundi (svensk medborgare 2010), Colombia (svensk medborgare 2012), Irak (svensk medborgare 2012), och Bosnien & Hercegovina (ej svensk medborgare)

-Pettersson tycker hatmedia verkar ovanligt tysta, beror de på att de senast gick ut stort med att det var svenska våldtäktsmän när det var “svenskar”? Läs mer om våldtäkten Amorella där bilderna nedan är ifrån…

Svenska hatmedia pekade ut svenskar fast de påstår att etnicitet inte har någon betydelse

2015-02-01_1318

Aftonbladet

2015-02-01_1613

2015-02-04_1234

Finska media var mer korrekta, de talade om män som bor i Sverige. De misstänkta männen var somalier och inte ens svenska medborgare.

2015-02-01_1600

9 thoughts on ““Free våra boys”

 1. Döda deras våldtäktsmän, säger jag! Som svar på de onda som försvarar deras dåd!

  UT! Hela släkten!

 2. Efter att ha sett Instagramkontot och bilderna har vi fått ännu en verifiering av människans härstmning från……na…

 3. “de kommer aldrig att bli svenskar” Pettersson har rätt. På samma sätt som att dom aldrig skulle kunna bli japaner nigerianer eller tyskar, kan dom ej heller aldrig bli svenskar.

Kommentera