SSU vill ha halalslaktat kött i skolan, omedvetna om att de finansierar terrorism


ISLAM. I går skrev vi om att S och MP vill ha halalslaktad mat i äldrevården i Staffanstorp medan den borgerliga kommunstyrelsen beslutade att bifalla Sverigedemokraternas motion om att förbjuda ritualslaktat kött. I motionen skriver Richard Olsson (SD) att svenska kommunala skolor och förskolor ska vara fria från religiösa inslag.

Socialdemokraternas bäbisar, protesterar i en debattartikel i Sydsvenskan,  ”…SSU i Staffanstorp är av den bestämda uppfattningen att detta beslut är helt fel. Skolan blir inte fri från religiösa inslag om ritualslaktat kött förbjuds.

I svensk skola finns än idag, trots att staten och kyrkan har gått olika vägar, många inslag av religion. Vad vi i SSU Staffanstorp ser, är dock att när det kommer till kristna inslag tenderar Sverigedemokraterna att inte vara lika religionsfientliga.

SSU Staffanstorp fördömer motionen i sin helhet och så även beslutet då vi ser motionen som ett sätt att attackera vissa typer av religioner. Med det i åtanke handlar debatten om något helt annat än huruvida det är möjligt för barn av viss trosuppfattning att äta viss mat eller inte…”

Det är inget nytt, att S och SSU föredrar invandrade muslimer framför den kristna urbefolkningen har vi vetat länge.

-Pettersson inser att SSU-bäbisarna är okunniga, de känner säkert inte till att Allah och Muhammed tillåter dem att äta fläskkött i vårt land och leva efter våra regler. Det kallas Darura, läs HÄR och HÄR. 

Värre är att Halal ger en smak av terror

”Akta dig! Halalmat finansierar terrorister.” Klistermärken med denna slogan såldes i juli av en kandidat från ett politiskt parti i Australien. Det fördömdes givetvis av landets mångkulturella elit som ett groteskt sätt som syftar till att sprida hat.2015-01-23_1043

Vad etiketten säger är att företag som betalar för halal-certifiering betalar halal-skatt och de organisationer som genomför halal-certifiering kontrolleras av islamister.

Rituell slakt är slakt av djur för livsmedel efter religiösa föreskrifter. Den muslimska metoden att producera halal (”lagligt” eller ”tillåtet”) kött består av skära av halsen på fullt medvetna djur medan namnet på Allah yttras och sedan låta djuren förblöda till döds.

Lagar i västliga länder kräver i allmänhet att djur bedövas innan slakt.

I Storbritannien serveras och säljs halalkött rutinmässigt till icke-muslimer som inte ens vet att de äter det. Skolor, sjukhus, hundratals restauranger och pubar, idrottsarenor som Wembley stadion och kapplöpningsbanan Ascot, alla de stora livsmedelskedjorna – ingen utesluten – snabbmat och pizzakedjor har dragits in i vad som kommersiellt måste se ut som en win-win situation för dem: muslimer klagar och kräver halal, icke-muslimer klagar inte, de anpassar sig och tolererar. Särskilt om de inte är informerade och maten inte är ordentligt märkt.

När fläsk eller annan icke-halal mat upptäckts i skolans menyer, som regelbundet händer, orsakar det stora protester och rubriker. Maten tas omedelbart bort och de ansvariga straffas men det är nästan omöjligt att få bort halal kött-som icke-muslimer inte vill äta från skolor. I ett växande antal skolor är halalmat det enda som serveras.

Vad som händer är att vi i väst upplever islamisering i stor skala fast vi är knappt medvetna om det. Ett stort antal människor tvingas leva efter sharialagar vare sig de vill det eller inte.

Det pågår en öppen kampanj av de islamiska matorganen att integrera halal i mainstream marknaden och att utvidga det till icke-muslimer. World Halal Forum har identifierat Storbritannien som ett pilotprojekt för halal i Europa…

Spridningen av halal är en del av det islamiska uppdraget att islamisera icke-muslimska samhällen. Införandet av sharia praxis på icke-muslimer kan tolkas som en handling av islamisk överhöghet.

Att det är en fråga om överlägsenhet och ekonomisk vinst och inte en religiös övertygelse visas av det faktum att Islam uttryckligen undantar troende från skyldigheten att äta halal-mat om ingen annan mat är tillgängliga: Allah ha bara förbjudit icke halal när det finns halal alltså nöden har ingen lag. Om man är tvingad av nödvändighet, utan avsiktlig olydnad, eller gränsöverskridande grund begränsar,-då är han utan skuld. För Allah är ofta förlåtande Barmhärtigast. Koranen (002:173)

Om kvinnor i hijab och burka är den synliga representationen av den muslimska närvaron i väst, är halal en synlig symbol för muslimsk överhöghet.

Vi bevittnar ett muslimskt övertagande av en ökande andel av livsmedelsindustrin och andra branscher, med konsekvenser på arbetsmarknaden i Storbritannien, en nation med en hög nivå av arbetslöshet, särskilt bland unga. Halalprodukter inkluderar inte bara kött, utan också en lång lista med varor – från påskägg till kattmat – kosmetika, toalettartiklar, läkemedel och andra produkter.

Det är en mångmiljarders industri och den växer.

Principen om ”zakat” i islamisk lag gör det obligatoriskt för alla muslimer att ge 2,5 % av sin inkomst till välgörenhet – naturligtvis bara till religionsfränder. Zakat måste fördelas mellan 8 kategorier av mottagare, varav en är jihadister som strider för Allah.

Enligt islamisk lag är det inte tillåtet för islamiska organisationer som tillhandahåller halal-certifiering att inte betala zakat, vilka enligt islamisk lag är obligatorisk för alla muslimer.

När du köper en av de många halal-certifierade produkterna som finns i våra västerländska länder, bidrar du mot din vetskap och troligen mot din vilja, indirekt till islamiska terrorister, mördare av kristna i Mellanöstern, al-Qaida-länkade grupper och så vidare. Köp halal och du är med och finansiera jihad mot väst.

Många islamiska ”välgörenhetsorganisationer” har kända kopplingar till terrorism och islamisk extremism. Islamic Relief Worldwide, IRW, består av femton biståndsorgan som officiellt syftar till att lindra lidandet för världens fattigaste människor men välgörenhet är en extremistisk organisation som arbetar med ett stort antal organisationer kopplade till terrorismen.

Dessa organisationer och grupper, har genom åren inkluderat Hamas och organ med anknytning till Hamas som Al Wafa och Al Tzalah, terrorister i Tjetjenien. Al-Qaida, den jemenitiska Al-Eslah organisationen, Muslimska brödraskapet grupper verksamma i olika europeiska länder och många fler.

Det gör IRW, som är en av världens största och mest inflytelserika muslimska välgörenhetsorganisationer, än farligare är att man har förvärvat legitimitet bland västerländska politiker och offentliga personer. Även arvtagare till den brittiska tronen Prince Charles har uttryckt stöd och uppträtt på IRW händelser. Men har man mycket lite granskning av IRW och dess grenar.

Sammanfattningsvis är halal på yta en form av djurplågeri, men halal är också ett avgörande område i konflikten mellan västvärlden och de som vill tvinga islam på oss. Det ger också muslimer kulturellt, ideologiskt, politiskt och sist men inte minst ekonomisk fördel på ett skrämmande sätt.

Alla halalprodukter kräver certifiering av en Muslimsk organisation och de ska ha betalt.

islamonazis

Frontpagmag 


11 responses to “SSU vill ha halalslaktat kött i skolan, omedvetna om att de finansierar terrorism

 • Malmöbo

  Pettersson: du har missuppfattat begreppet Darura BIG TIME! Det är precis som du skriver ”nödvändigt” vi bor i 2016. Det finns alla möjligheter för alla. Hade varit en annan sak om jag kom hem till dig en natt, och nästan dog av svält. Fläsket som du hade erbjudit hade jag ätit med god aptit och tackat dig. Men jag hade inte ätit baconet till frukosten, för då är nöden borta.
  Jag vet att du inte är dum, du försöker manipulera folk genom lögner och felaktiga påståenden.
  Kan kinser ha källarlokaler med hundhjärna och katter, och judar ha liknande ”hemliga ” ställen i stan så varför kan inte en muslim få det.
  Sen vet du ju om att som kristen får du inte Heller äta fläsk.

  Gilla

 • pommern

  finns en utmärkt film om kosher/halalslakt från usa på nätet, där dom skär av strupen för att inte djuret ska skrika, sänd länken till samtliga miljömuppar samt såssar

  Gilla

 • Petter (SD senast 2018)

  SSU = Svenskar Ska Utrotas

  Gilla

 • Pica pica

  Nu får de banne mig lägga av! Muslimer får äta den mat som serveras utan att hamna i helvetet. Judar har funnits i väst så mycket längre än muslimer och har liknande ”vanor” i sin bokstavstrogna mathållning men har aldrig orsakat andra människor några problem.

  Kan inte muslimerna lösa detta på liknande sätt utan att ursprungsbefolkningen drabbas så finns det över 50 muslimska länder att b osätta sig i.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Har SSU alla pållar i stallet?

  Gilla

 • Mari

  Det är förbjudet att halalslakta djur i Sverige. Hur kan MP och S tänka tanken att det skall vara ok att importera och ge till äldrevården och skolor??? Om Sverige har förbjudit detta och säger att skolor, sjukhus och äldrevård skall köpa Svensk kött – hur går detta ihop?? Alltså finns inget Svenskt kött som är halalslaktat, eller?? Hur skall de ha det?
  Skall vi fortsätta att böja oss och låta muslimerna bestämma vad vi skall äta? Räcker det inte med att de bestämmer i skolor och på våra gator?
  Dags att ta tillbaka Sverige och avsätta de inkompetenta MP och S. De har gjort nog med skada. Det kommer inte att räcka med 1 valperiod att rätta till detta kaos – 8-10 år kanske det kan ta men vi skall klara det.
  PÅ RIKTIGT !!

  Gilla

  • Niklas

   Mari, det finns vissa djur som halalslaktas i Sverige, då denna slakt är tillåten i kombination med viss bedövning. Allt enligt Jordbruksverket. Så det kan finnas svenskt halalslaktat kött.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   BRA KOMMENTAR MARIA!

   Gilla

  • Dyster Sanning

   Det pågår ett folkmord på vita men inte av muslimer utan avsändaren har en krokig näsa och kalott.

   Gilla

 • jockfall

  Religion är helvetet på jorden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: