SD:s kommentarer till regeringens utspel om Sveriges framtid

INVANDRING. Regeringen presenterade i dag ändringar i flyktingpolitiken. Förslaget innebär tidsbegränsade uppehållstillstånd, begränsad rätt till anhöriginvandring och skärpta försörjningskrav.

– Det har varit den svåraste uppgift jag har haft på mitt bord under de nästan 20 år jag varit politiker på den här nivån, sa migrationsminister Morgan Johansson (S) vid en pressträff. Förslaget är inte lika hårt som det som presenterades i slutet av förra året.

Under presskonferensen betonade Johansson att Sverige har ”den bästa mottagningskapaciteten i världen” och avslutade med att säga att gränserna inte stängts. – Detta är den största humanitära insatsen sedan andra världskriget, och det ska vi vara förbaskat stolta över.

 

7 thoughts on “SD:s kommentarer till regeringens utspel om Sveriges framtid

  1. Det är uppenbart att vår s.k. regering fallit för trycket från V och Mp.

    Drar man tillbaks förslag innan de ens trätt i kraft, tyder det på en svag regering eller påtryckningar från annat håll.

    De sossar som återvänt från SD borde därför fundera ett tag till.

  2. Jag håller inte med att ha tvångslagar att ta emot fler. Jag är skarpt kritiskt till det. Vi har ju faktiskt tillräckligt med lagar med lagar idag med ansvaret vi behöver inte ha fler. Vi kan inte ta emot hur mycket som helst. Kan ni förstå det? Inget tvångslag! Det är ingen bra lösning. Vi har inte plats i sverige.

  3. SD vill skärpa asylpolitiken = rasister, nazister, fascister mm
    S vill skärpa asylpolitiken än mer än SD = antirasister, antinazister, antifascister mm
    Orwellskan har totalt gjort om Sverige till en ankdamm, snart obotligt infekterad med diverse -ismer; fascism, stalinism, kommunism, socialism, sosseism, islamism, terrorism, fundamentalism, femizism, …
    Vilken ankdamm där PK avfallet kan leva ut sina våta drömmar utan att ta ansvar för Sverige!
    Återstår sen att se hur många krokodiltårar miljöboven Åsa Flåsa kommer att vräka ur sig nu.
    Till Regeringen; AVGÅ!
    Till de som inte ha rätt att uppehålla sig i Sverige: UT!

  4. Vilken propaganda det är på nyheterna varje kväll!! Nu på 4 lipade en import på ett asylboende över att hans fru och tre barn var kvar i Syrien.han visade bilder på små barn.han ville återförenas med dem.man va f-n! Varför lämnade han dem då och flydde!? Han.kunde ju vara kvar och skydda dem.vi Sverigevänner motarbetas varje dag av media.killen ville att familjen skulle komma till ett tryggt land.samtidigt blir våra liv mer otrygga ju fler det kommer hit.vi läser ju om våldtäkter,misshandel flera fall varje dag.men det visar inte aktuellt! Att en gravid kvinna blev nerslagen och sparkad i magen av en grupp importer.nej inget sådant.utan bara gråtande araber som lämnar sina barn och fruar i kulregnen i Syrien. Suck………

  5. Sen är det en fråga för islams anhängare om de är stolta för sitt nya ”svenska” uppehållstillstånd/medborgarskap utan istället tar med sin klan-kultur och sin ideologi. Läs Mona Walters blogg; ”Islams anhängare, det är dags att välja sida”. MW vet och är klok.

Kommentera