Den där Arnstad

Är han inte ute och seglar nu, den där Arnstad?

Skärmklipp

Dessa ”nazistiska våldsgarden” har patrullerat svenska städer under någon månads tid. Kvinnor och unga flickor har utsattas för trakasserier, övergrepp och våldtäkter i många år och att döma av rapporterna är det knappast ”nazistiska våldsgarden” som stått för detta. Att inte folk tröttnar på den där jönsen? Jaså, gör de…

53 thoughts on “Den där Arnstad

  1. De borde ha med Arnstad i skolutbildningen för att visa hur droger påverkar hjärnan

  2. Har hört att Arnfjant tillhör ”det utvalda” folket men jag är inte så säker jag tror det är en folkförädare av rang som har uppenbart psykiska problem i ett normalt samhälle skulle han få vård och inte sitta som ”expert” men som sagt det här i Absurdistan är nästan allt möjligt.

  3. Jag vet inte om jag ids bry mig om Arnstad. Han är hopplöst förlorad i sina paranoida fantasier.

  4. Här får ni en bild av Arnstads odemokratiska lojala företrädare.

    Jag är arbetare sedan 40 år och jag är definitivt inte ”kamrat” med dessa tokiga stollar, som verkligen skämmer ut arbetarklassen.

    • En betydande del av dom där asen är dessutom inte riktiga arbetare. Utan uppkomlingar från medelklassen som agerar do-gooders i teorin, men i praktiken vill dom inte byta ut fina villan i Djursholm mot en skitig 2-rummare i Tensta. Såna pk-fifflare kan man inte ta seriöst.

  5. Irene, kära nån!
    Du kan ha rätt att tycka om Arnstad. Och om denne Henrik är dessutom Max ögongodis, får jag fråga dig:
    ÄR MAX EN VILD, GRYM OCH SKRÄMMANDE PITBULL SOM STÅR OCH FLÅSAR VID ARNSTADS SÄNGKANT ???
    De är verkligen ett ’praktexemplar’ par kamphundar …

    • Rättspsykiatriska kliniken i Säter, under tvångssyndrom, typ tvångstankar mot yttrandefrihet, åsiktsfrihet, demokrati, jämställdhet, kristofobi, svenskofobi. Tyvärr så har han ofta permission, för att kunna kräka ur sig sitt obegränsade svenskhat.

  6. Jag undrar om inte Stefan Löfven och hans feministregering plus Gudrun Schyman, Henrik Arnstad, Tehuvan i Malmö och andra snedvridna typer kommer att se till att riktiga extremhögerpartier skapas.

    Förr eller senare måste det komma en motreaktion.

  7. Arnstad Arnstad Arnstad nu låter du munnen gå utan kontakt med hjärnan igen. Eller det kanske är just kontakten dessa emellan som leder till dina ständiga världsrekord i idiotiska uttalanden?
    Vad säger du förresten om att alla partier utom V och C nu till stor del anammat SD flyktingpolitik? Vore intressant med din syn på det!

  8. Den där Arnstad verkar mentalt störd och lågintelligent, och det menar jag helt allvarligt. Han får t.o.m. Obamas kompis, clownen Al Sharpton, att verka smart.

    • Bidragstagare som riksfjollan, som får lönen betald av skattebetalare? Jag skulle tro att vi får lägga till kleptomani och narcissism i hans psykiatriska cv.

  9. LSD Brus snabbverkande, har han nog i morgonkaffet… han hallucinerar hakkors över allt.

  10. Han ser bra ut. Manliga drag och klädsmak likt en hunk. Arnstad är ögongodis till Max.

  11. Som kvinna är jag mer rädd för Arnstad och muslimer än nazister.
    Han måste vara en kvinnoförtryckare/kvinnohatare om han kan försvara det som skett på sistone.
    Har kanske fått ordentligt på nobben av någon tjej.
    Om vi kvinnor ska känna oss säkra på gatorna så ser jag hellre patrullerande patrioter än arnstad och muslimer där jag går.

    • Tänk bara på att främlingarna inte behöver vara muslimer det finns kriminella i detta land från hela världen.

      • Dessutom vad är nazist för något menar du Nationalsocialist.

      • Jo, det finns många kriminella från olika delar av världen. Men nu handlar det om våldtäkt och överfall mot unga tjejer och kvinnor. Då är muslimer i majoritet över dessa brott.

  12. Såvitt jag har förstått så ger sig inte nazister på tjejer….hur menar han där? Jag som tjej har då aldrig sett nazister som potentiellt hot iallafall.

    • Omöjligt att några som inte finns kan ge sig på tjejer. Och Nationalsocialister går inte på tjejer.

  13. Har man rätten att hata nazister,bör man ha rätt att hata muslimer.
    Sjäv hatar jag oliver och nu måste alla hata oliver.

  14. Framåt kvällen drar han på sig damstrumporna och målar läpparna röda. Sen går han ut och är rädd för nazister. ”De är överallt” anser Arnstad

    • Han är ju sjuk han är ju rädd för något som inte existerar finns ju inga ”nazister”.

  15. Var det inte Vet Bästerberg som var socialminister och ansvarig för ”psykiatrireformen” och kan därför lastas att Arnstad går lös?

  16. Arnstad måste vara offer för utsläpp av någon form? Förmodligen blyförgiftning av hjärnan. Det är nog dubbdäcken i Stockholms innerstad som är orsaken. Plus att han läst för mycket strunt.

  17. Henrik A borde fundera over sin vardegrund, – ar alla lika mycket varda eller anser han att brottsoffren i Sverrige inte fortjanar respekt, ex valdtaktsoffren ? Sverige leder ligan Henrik….
    Nazister ar idioter MEN islam och ISIS respekterar inte andra manniskor, icke-muslimer anser de inte har ratt att leva….KONSTIG IDEOLOGI ELLER HUR?

  18. Henrik Arnstad kan väl klä ut sig till blond, västerländskt klädd kvinna, promenera hem så utstyrd en kväll ensam genom Stockholms centrala delar och se vad som händer.

    • Nazifobi är en mer korrekt term än alla andra sjukdomstillstånd de försöker pådyvla oss som inte delar deras antivita, antisvenska, antivita mans-/pojkhat. Sammanfattat som kulturmarxism, en judisk subversiv ideologi.

      Dock används naziststämpeln för att inte behöva diskutera saken, anser PK-maffian. De försöker demonisera sina motståndare som inte vill se en fortsatt förstörelse av Sverige och svenskarnas livsbetingelser. Vi som inte vill ha någon NWO/ONO, dvs ett globalt Sovjetunionen 2.0.

      Ser man numerärt på det finns gissningsvis några hundra inbitna nationalsocialister i landet och möjligen ett par tusen om man räknar med svansen. Jag är antisocialist, gällande alla sorter, men skulle hellre se hundratusen nationalsocialister på våra gator, än hundra islamister.

      Nu är det tvärtom, hundratusentals islamister och ett par hundra nationalsocialister på våra gator.

      Varför föredrar jag det? Jo, nationalsocialisterna är åtminstone inte antivita eller antisvenska och försöker inte ta kål på Sverige och svenskarna. Deras lyckorike delar jag förstås inte, en totalitär socialism med en gigantisk stat. Tvärtom, tycker jag: Fred, frihet, individualism och en pyttestat…

      • Varför föredrar jag det? Jo, nationalsocialisterna är åtminstone inte antivita eller antisvenska och försöker inte ta kål på Sverige och svenskarna. Deras lyckorike delar jag förstås inte, en totalitär socialism med en gigantisk stat. Tvärtom, tycker jag: Fred, frihet, individualism och en pyttestat… Ja klart Nationalsocialister är bättre än folkförädarna och de kriminella typerna från hela världen men Individualism är ju det som den masoniska Liberalismen det är pga Individualismen som Juden tagit makten i vårat samhälle de agerar som en stam medan vi reducerats till egoister med endast materialistiska begär. https://www.youtube.com/watch?v=5NWkASFm5ic

  19. Har utomjordingen Arnstad vaknat till liv igen?
    De rika i Sverige gömmer sina pengar i Panama. Samtidigt förespråkar dom massinvandring, men vill vara med och betala. Slavarna betalar…

    • Att dom som räddat undan sina pengar till Panama vill ha massinvällning, hur får du ihop det?
      Isåfall är det ju tvärtom, genom att undanhålla sina intjänade pengar från staten så minskar förmågan att importera negrer o araber.
      Och då tycker jag att de som flyttar pengar till Panama eller något annat ställe gör rätt.
      Ser du någon annan lösning på Sveriges problem än att hela samhället kraschar och vi får ett imbördeskrig på halsen?

Kommentera