Galen invandrare anmäld för våldsbrott 24 gånger, gick ändå lös


INVANDRARVÅLD. Sent på måndagskvällen grep polisen en 35-årig man på misstanke om grov misshandel i Malmö.

Mats Attin, inre befäl vid polisen i Malmö:  -Det är en man som har gått fram helt oprovocerat och börjat hugga en annan man med en kniv. De känner absolut inte varandra de här, så det är ingen gängkonflikt eller så. 

Mannen som blev överfallen fick rejäla skador i händerna, efter att ha fredat sig mot knivmannens hugg.

-Han lyckades sedan fly platsen, och sprang och ropade och vevade med armarna. Precis då kör en piketbuss förbi, så den misstänkte blir gripen.

Enligt polisen är den misstänkte mycket välkänd hos polisen. -Det är en väldigt brottsaktiv man det här. Sedan han kom till Sverige har han varit inblandad i flera typer av knivbrott och han har 24 anmälningar på sig på kort tid, säger Mats Attin.

Tidigt på tisdagsmorgonen hade polisen ännu inte hållit förhör med den misstänkte.

-Pettersson ser att svenska myndigheter nästan är i Jesus klass, om att förlåta sju gånger sjuttio gånger. En uppenbart galen och farlig man går lös på grund av flata och lata myndigheter…

Sydsvenskan


8 responses to “Galen invandrare anmäld för våldsbrott 24 gånger, gick ändå lös

 • Falköga

  Måla en tavla som Dan Park så hamnar du i cellen enligt logiken från polis, åklagare och domstol i Malmö. Kniv är mindre farligt.

  Gilla

 • Observator X

  Därför att ett liv i Sverige idag är inget värt.
  Den som bevittnat domstolsförhandlingar vid brottsmål, den personen vet att det verkligen är ett spel för gallerierna.
  Vad ni än gör, se för fan till att uppmärksamma och tag inga risker.
  Sverige är inte alls det där gulleplutt-landet det utger sig för att vara, definitivt inte för den ursprunglige svensken.

  Gilla

 • mari

  Vad är det för fel?? Om det varit en svensk hade han suttit inspärrad för länge sedan!!! 24 anmälningar !! 24 brott !! Vad krävs för att vi skall agera?? Polisen i Malmö och framförallt åklagaren i Malmö måste sköta sitt arbete . Det är åklagaren som beslutar om häktning och åtal så nu är det dags att agera. Han har inte bara brutit mot vapenlagen – han har använt vapnet också , 24 gånger?! Grov misshandel och mordförsök innebär utvisning. Vad gör han här? Hur skall Malmöborna freda sig? Skall de också bära vapen? Vad händer då?? Garanterat fängelse eller dagsböter. Detta gör bara klyftan mellan ”oss och dem” djupare och hatet gror i stugorna. Finns bara ett sätt att stoppa – börja agera så vi ser att något händer i rätt riktning annars vet man inte vad som händer

  Gilla

  • Mary Agnes

   I Malme kallar media medborgarväktare utan anledning för ”nazister” för att malmeiterna ska ta avstånd via paria-stämling. Media hyllar öppet våldsvänsterns försök att med slag och vapen stoppa bildandet och patrullerandet. Det kunde man läsa om i går.

   Sydsvenskan och Kvällan är medskyldiga till våldsbrotten i Malmö.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Polisen i Malmö är upptagna med att jaga pensionerade rashatare i slutna Facebook-grupper. Därför hinner de inte spärra in en galen knivskärare, trots att den anmälts 24 gånger.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Ja, jag reagerade också på detta! Det har alltså gått så långt i Sverigeistan att två poliser kommer hem och gör husrannsakan för att du har skrivit på Facebook! Hade det inte räckt att kalla till förhör? Gulag som straff?

   http://www.expressen.se/kvallsposten/pensionar-atalas-for-hets-pa-facebook/

   Gilla

  • ÅMÅL

   POLITISKA STYRNINGEN – POLISEN – ÄR KATASTROF!

   MSM når ut till nästan alla i Sverige – de förvränger allt enligt deras uppdragsgivares agenda – de förstör enskilda människors liv utan att någon i MSM straffas.

   Aternativmedia/Socialmedia når ut till få personer – ändå jagas de som villebråd för att ha yttrat något som stör ”elitens” agenda!

   OLIKA MÅTTSTOCKAR!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: