Muslimer dansade av glädje på Bryssels gator efter de senaste terrordådet, media är tysta


ISLAM. Belgiens vice premiärminister medger att muslimer firade på gatorna efter den senaste terrorattacken i Bryssel och att media inte rapporterade detta. 

Ändå satsar europeiska regeringgar sin länders framtid på antagandet att dessa muslimer kommer att assimileras och bli lojala medborgare i ett sekulärt samhälle. Det finns absolut ingen grund för detta antagande, och det kan innebära döden för Europa som ett hem för fria samhällen. 

– Under dagarna efter terroristattackerna i Bryssel, hölls gatufester på flera ställen i Belgien, sade vice premiärminister Jan Jambon.

Jan Jambon gjorde uttalande om terrorbomberna den 22 mars, som dödade 35 personer, under ett symposium med titeln ”Terrorism, Israel och internationell lag”.

Jambon, säger också att Belgien har problem med jihadister. Belgien har flest jihadister i Syrien och Irak per capita. I februari påstod underrättelsetjänsten att 451 belgiska medborgare var jihadister.

Jambon sade även att rasprofilering av jihadister är ineffektivt, för att jihadister kommer från olika bakgrunder, inklusive läkare, jurister och vanliga kriminella, och inte bara från fattiga miljöer. Endast en av sex jihadister kommer från ett fattigt hem i Belgien.

Jambon uttalande kritik av medias underlåtenhet att berätta om händelserna som med gatufester. Även premiärministern i regionen Flandern, en av den federala belgiska statens tre självständiga stater, Geer Bourgeois kritiserar att offentliga programföretag inte rapporterar om upplopp av muslimer.

”Det är, för mig, mycket chockerande att efter Abdelslam (som låg bakom terrordåden i Paris) gripande, var 200 ungdomar av utländska ursprung ute på gatorna och kastade flaskor och stenar på vår polis”, säger Bourgeois. ”Det är beklagligt att vi inte såg något av dessa bilder på de nationella tv-nyheter.”

-Pettersson säger samma där som här. Lägg märke till att endast en terrorist av sex kommer från ett fattigt hem och då spricker Mona Sahlins med fleras teorier om orsaken till terrorism och kriminalitet…

JTA.org


18 responses to “Muslimer dansade av glädje på Bryssels gator efter de senaste terrordådet, media är tysta

 • Bajen666

  Lita ALDRIG på en muslim, det rådet borde ges med mammas bröstmjölk.

  Gilla

 • Håkan Lindgren

  Vad politikernas mål är med den Islamiseringen som pågår i Europa är en fråga som känns som den viktigaste i vår tid. Att det är en Agenda att Islamisera EU kan inte ses som någon fobi. Regeringars ständiga kamp att hålla religionen eller kanske snarare ideologin Islam bakom ryggen är uppenbar. Vad är målet? Krig? Minska världens befolkning?
  Vad och vem, vilka kan avslöja deras dolda agenda?

  Gilla

 • Skeptisk

  Integration är ett av de mest missbrukade orden för närvarande. De har varken intresse eller ambition att integreras. Det är vi som kommer att avkrävas att integreras i nyordningen.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  KLOAKRATTORNA DANSAR PA BORDET – POLITIKERNA YRAR OM RASISM!!!

  Gilla

 • Observator X

  Vad trodde belgarna, vad trodde Europas ursprungliga innevånare?
  Att Europa skulle bli bättre? Bli mer vänligt? Berikat…?

  Herre min Skapare, kaosmänniskor medför kaos, oroligheter, ni ser själva.
  Jag kan för mitt liv inte förstå hur vi européer kunde/kan tro att dessa grupper skulle ändra uppförande. Världen i stort är ett kaos, det är ju inte ens att sydeuropas länder(Portugal, Spanien, Italien och Grekland) håller ihop. Än mindre arabländer.

  Eller förresten, ni. Inte jag. Jag har aldrig någonsin haft nån större tilltro till människan och det har under livets gång visat sig att jag hade rätt, gång på gång.
  Naturligtvis dansar de på gatan, de är ju ute efter att förgöra oss européer.
  Svårare än så är det inte…

  Gilla

  • Skeptisk

   Delar din åsikt. De generationer i Europa som fick slåss för sin överlevnad har nu gått i tiden och vår civilisation försöker alltid hitta fredliga lösningar på konflikter och problem för vi känner inte till något annat. Medan nyordningens folk enbart känner till strid som lösning på konflikter och problem. Undrar hur det kommer gå…

   Gilla

 • age

  Islam är en form av hjärntvätt.
  Är en hjärntvättad människa att lita på att de tar ställning och försvarar oss mot islam när vi blir utsatta/angripna?
  Kommer de att visa tacksamhet för att vi har gett dem?
  Jag vet svaret!

  Varför svarar ingen muslim på mina frågor?

  Gilla

 • age

  Vilka muslimer i Sverige är muslimer?

  Gilla

 • JEX

  Detta firas även i Sverige fast då i ett annat tema för att mörka att man firar terroristernas himlafärd till dom 74 oskulderna. Tänk att våra politiker inte fattar detta att islam är en vålds sekt som vill ta kål på vårat demokratiska samhälle.

  Gilla

  • Skeptisk

   Kan inte föreställa mig att någon kan vara så verklighetsfrånvänd att man inte inser detta. Tror att de helt enkelt tvingas genomföra en agenda.

   Gilla

 • Lena

  Medan man i Sverige resonerar i en helt annan riktning, vilket bedrövligt beslut.

  Gilla

 • Blot-Sven

  Politiker i regeringsställning som kritiserar etablissemangsmedia. När får vi uppleva något liknande i Sverige?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: