SD säger ja till befolkningsutbyte

INSÄNDARE. Den 30 mars hade sverigedemokraterna (sd) presskonferens med Stefan Jakobsson som är partiets skolpolitiske talesperson i riksdagen. Detta är bland det värsta (kanske allra värst) jag har hört från en sd-företrädare när det gäller partiets ansträngningar att bli rumsrena och accepterade hos de övriga riksdagspartierna och massmedia.

Stefan Jakobsson lät som en företrädare för sjuklövern (eller jag ska kanske säga åttaklövern med sd inräknat). Vad han och sd förespråkar är att nyanlända invandrarelever (enligt Stefan Jakobsson kom det 71 000 nya elever till Sverige förra året) först ska gå i särskild förberedelseskola för att sedan slussas in i den vanliga skolan med de negativa konsekvenser det med erfarenhet leder till för svenska elever (svenskfientlighet, rasism mot svenskar, “jävla svennar”, könsord mot svenska tjejer med mera).

Med detta skolpolitiska utspel accepterar också sd, likt de andra partierna i riksdagen, ett dramatiskt befolkningsutbyte där svenskarna blir en minoritet i sitt eget land. Det är ett förräderi mot Sverige och svenskarna. Sd förespråkar sedan tidigare så kallad “öppen svenskhet” där vem som helst kan bli svensk oavsett etnisk bakgrund, kultur och religion. Det spelar ingen roll om de etniska svenskarna är i minoritet eller ej. Alla som bor i Sverige är svenskar, som vissa andra riksdagspartier säger.

På presskonferensen berättade Stefan Jakobsson att han varje vecka spelar volleyboll tillsammans med lärarkollegor. Han sade att de berättar för honom att de inte räcker till som lärare. Vad beror denna otillräcklighet på? Det berättade inte Stefan Jakobsson. Kan orsaken vara den okontrollerade och massiva folkvandringen från fjärran länder?

På presskonferensen föreslog inte Stefan Jakobsson att det behövs ett stopp för asylinvandringen och lycksökare till Sverige samt en omfattande återvandring för att få ett tryggt och harmoniskt samhälle med bland annat en bättre skola.

Om sd fortsätter att bedriva politik på detta sätt så kan man snart kalla dom för ett svenskfientligt parti, likt de övriga riksdagspartierna.

Paul Nilsson

 

20 thoughts on “SD säger ja till befolkningsutbyte

 1. Ni tänker ju inte efter innan ni skriver något. Måste SD:s skolpolitiska talesperson varje mening säga att vi förespråkar noll asyl? Nej. Han pratar om skolpolitik.

  Detta är ett förslag som tar bort invandrarna från svenska skolorna – idag åker de in dit direkt.

  Finns inget i denna presskonferens som motsäger ngt i SD:s politik – bara oinsatta personer som går upp i falsett för att de inte förstår vad som sägs.

 2. “Vad var det jag sade?” Undertecknad har varnat om detta det senaste 1,5 åren och nu börjar det visa sig. Vad trodde ni? De är ju politiker.
  Dessutom, om SD:s ledning inte skulle ha följt den politiskt korrekta vägen, då hade de först blivit erbjudna pengar, är man då icke mutbar följer ett kraftigt hot mot en själv och familjen och negligerar man även detta kommer man inte att överleva.
  Angående skolan, vi ska inte ha några förberedelseklasser. Ingen alls.
  Barnen i fråga skall omgående följa med föräldrarna till sitt hemland. Här ska de inte vara. Vi har inte plats, inte råd samt ingen vilja.
  Så är den diskussionen avslutad. Punkt.
  Det är dags att sätta blötkäringarna på plats, dags att förbereda en massiv hemvisning till respektive födelseområden. Så enkelt är det.

 3. Det visar sig alltmer att SD inte har vad som krävs för att få landet på rätt kurs. Fortsätter denna tama hållning blir det till att se sig om efter andra alternativ.

 4. Vad kan man förvänta sig av ett parti som tar order från Tel Aviv?

  SD är ett parti som infiltrerats av judar, där somliga fått pris för sin sionism. De gör det för att förhindra etnonationalism, och förespråkar kulturnationalism. För dem är det likgiltigt om man är svensk eller ej. Då kan de låtsas att vi inte blir folkmördade enär invällarna också är “svenskar”.

  Vilka är svenskar? Svenskar är en germansk folkgrupp. Så här stod det på Wikipedia för ett år sedan:

  Svenskar är en germansk etnisk folkgrupp som också är ett begrepp som utifrån skilda utgångspunkter beskriver olika grupperingar med anknytning till landet Sverige.

  Kulturmarxister har nu redigerat sidan till:

  Svenskar är ett begrepp som utifrån skilda utgångspunkter beskriver olika grupperingar med anknytning till landet Sverige. Svenskar kan till exempel definieras som en germansk folkgrupp, eller med språkliga, sociala, kulturella, geografiska och/eller juridiska utgångspunkter, exempelvis modersmål, samt eget eller föräldrars uppväxtland. Vilka och hur många personer som räknas in i de olika definitionerna av begreppet varierar.

 5. Paul Nilsson…Du har totalt missuppfattat detta! I och med att utländska barn för gå i förberedelseklasser blir det en mjukare övergång och anpassning till vanlig skola med svenska barn. De utländska barnen har i lugn och ro fått utbildning till hur det går till i det svenska samhället och genom att få jobba med skoluppgifter på sitt eget språk och samtidigt träna på svenskan, kan de känna att de utvecklas i rätt riktning. Detta underlättar för de svenska barnen att ta emot dem utan de rädslor som de har nu.

 6. Nu skriver du helt i nattmössan! SD kan inte trolla bort dessa barn som finns här och nu. Dom kan vi liksom inte blunda för och om dom inte förespråkar en skola för dom så kommer dom i fortsättningen precis som innan störa vår vanliga svenska skola för elever som är på samma nivå. At slänga in barn helt utan språk och kunskap inom samma nivå , gör bara at t svenska barn får en orolig skolgång. Nu finns barnen här och SD är inte alls för ett folkutbyte utan dom tar tag i verkligheten. NU tycker jag att du har fått allt om bakfoten. Barnen är här och oavsett speciell skola eller inte så ska dom ändå gå i skolan. punkt. Detta var det dummaste jag har läst ifrån dig

 7. Man ska se detta som ett försök till att minska dom oerhörda skadorna som den stora invällningen av menaiter har drabbat den svenska skolan och dess elever. Med detta förslag får svenska elever en chans att åtminstone få lugn och ro i klassrummen. Om så bara kortsiktigt..

 8. SD har varit för den här befolkningsutbytespolitiken sedan minst 2006. Är det bara jag som har läst partiprogrammets innehåll om öppen svenskhet, assimilation och kulturell svenskhet?

  Mediabilden av SD som ett prosvenskt nationalistparti är falsk, personligen tycker jag att det ser något suspekt ut att den judiska familjen Bonnier med agendajuden och chefredaktören på DN Peter Wolodarski i spetsen sprider en missbild av riksdagens mest jude och israelvänliga parti som ett slags kryptonazistparti.

  Den här vrångbilden gör att SD suger upp alla oinformerade men radikala röstare som då oskadliggörs genom att deras röster inte hamnar hos något nystartat nationalistiskt parti. Det är bra för judarna men inte för svenskarna.

 9. “Det bästa sättet att ta hand om dom nyanlända” säger han!
  Det bästa sättet att ta hand om dom nyanlända är att dom omgående skickas tillbaka, men helst att dom aldrig släpps in om det sunda förnuftet fått råda!
  Men, han är ju lärare och i det skrået frodas och gror vänsterflummet.
  Tyvärr, han är en skam för SD och
  ett lysande exempel på en medlem som omgående borde sparkas ut.
  Janne

  • Tror inte dessa ord är hans egna…Dessa måste stamma från den vänsterstyrda delen,av SD`s toppstyre !
   Alltså M Karlsson och Jomshof !

   • Finns ingen orsak från min sida att bedöma denne mans färdigheter ytterligare..Har egna erfarenheter av hans okunskap,inom andra områden.Av detta sluter jag,att han inte som fågel Fenix återuppstår som ett geni inom skolpolitiken!

 10. En något märklig insändare som inte speglar det som verkligen sades.

  Förstår jag skribenten rätt ska alla asylinvandrare kastas ut redan i morgon. Det kanske är en önskan hos många, men alla med någorlunda intresse för verkligheten förstår att detta är fullständigt omöjligt.

  Självklart är den svenska skolan på väg åt fel håll. Självklart beror mycket av detta på den överdimensionerade asylinvandringen. Självklart beror detta på att en stor del av de nyanlända har låg eller ingen utbildning alls. Självklart beror detta på att den svenska skolan blivit mer av en flumskola där individens rätt är mer värd en kollektivets. Självklart ska vi minska asylinvandringen rejält. Självklart behöver Sverige ett asylstopp redan nu och under flera år framåt.

  Jag vet inte var i presskonferensen detta förnekades?

  Gör om, gör rätt.

  • Varför röstar SD för att svenska skattebetalare bekosta dessa kolonisatörers skolgång? Varför stödjer SD att de skall “slussas in” i vanlig skola? SD har blivit en del av åttklövern.

 11. Det enda sättet att räta upp skutan verkar vara att kuppa sig till makten som jag skrivit om tidigare. Föräldrarna i byarna utanför Pajala, bland annat Charlotte Kallas födelseort Tärendö, tog makten i SAP genom att gå med i partiet och bytte ut stora delar av styrelsen. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/politisk-kupp-mot-skolnedlaggningar

  Det behövs inte många nya medlemmar i partierna för att ta makten, jag uppskattar att det skulle behövas i genomsnitt 50 per kommun i Sveriges 290 kommuner och det är bra många färre än de som hänger här med ärliga avsikter.

 12. Ett mycket bra konstruktivt och väl genomtänkt förslag som skulle gynna framförallt svenska elever som idag får sin undervisning kidnappad och förstörd av “skolomogna elever”.

Kommentera