Stäng

Minst 50 ”entusiastiska muslimer” jobbar på Bryssels flygplats

Polis på  Bryssels flygplats uppger att minst 50 muslimer med knytning till ISIS arbetar där som lastare, städare och serveringspersonal.

Flygplats polisen, hotar att gå i strejk på grund av säkerhetsbrister. ”När vi kontrollerat dessa människor,  blev vi  överraskade mer än en gång. Det var män med en radikal ideologi och en lång polis historia, ”säger polisen.

”Redan i dag finns det minst 50 anhängare av den islamiska staten som arbetar på flygplatsen. De har ett säkerhet märke och har tillgång till cockpiten på flygplanen.

DailyMail

FjärranÖsternRedaktören undrar ur det står till på Arlanda? Har Säpo koll på att inga av de mer explosiva muhammedanerna jobbar där?

25 reaktioner på “Minst 50 ”entusiastiska muslimer” jobbar på Bryssels flygplats

 1. Det spelar ingen roll. Säpo skulle ändå inte göra något åt problemet.

  Själv börjar jag bli uppgiven och apatisk över situationen. Jag går faktiskt så långt att jag säger att jag är nöjd om jag själv, min familj eller närmsta släktingar inte är i närheten när det smäller på Arlanda flygplats, på Stockholms Central. Resten ger jag fan i, går därifrån.
  Undertecknad är så pass less på det femala, timida, blöta svenska folket att jag knappt bryr mig om att konversera längre. Min artighet är på utdöende. Tålamodet är slut.
  Varför?
  Exempelvis, se bara den vridna kommentaren från Niklas här nere. ”De ska ha background screening” Och? Och?
  Det är ju det som är meningen: En ren bakgrund. Vad fan kan Säpo kunna ta fram om ahmed abdullah från Syrien/Irak/Libyen eller var fan de kommer ifrån? Ingenting. Men arbete på flygplatser får de, ändå.
  Naturligtvis, Säpo kan ju inte hitta något ofördelaktigt. Information från länder som inte finns…
  Det vet Niklas om och han säger det i främsta syfte att visa att han hellre arbetar med arabafrikaner än med sina egna svenska landsmän.
  Men han kan fara käpprätt, vill han och svenskarna ha det så, inte gör jag mig till.
  Det här är en landareal(landet Sverige finns inte längre) med någon sorts diffus förvaltning och styrning där jag jävlar i mig slutat vara en god medborgare, en laglydig person eller motsvarande moraliskt sett.
  Fy fan, säger jag.

  1. Pucko. I Brysselfallet small det på landside. Vad är det du inte begriper? Är du berusad?

  2. Jag känner precis likadant. Bryr mig ej längre om korkskallarna. Dom kan gott ha det. Det är dom som kommer skrika högst om säkerhet och dom kommer få sin polisstat. Hoppas dom blir lyckliga då, för jag kommer då fan inte bli det.

 2. För att få en badge till airside krävs godkänd background screening. Möjligt att dessa sympatier tillkommit efter utfärdad badge. Vem vet. Dock känns artikeln väldigt saltad.

  Jag har god kännedom då jag själv arbetar inom luftfarten.

  1. Det har jag också gjort och så svårt är det inte. Inte fan vet Luftis/Skräpo om dina sympatier. Snyggt försök, men det funkar inte så som du tror eller inbillar dig.

  2. Hur är badgen utformad…..är det endast foto eller finns DNA, fingeravtryck och iris på kortet ?
   Har suttit med meterlånga fotopärmar för att identifiera en arab,
   komplett omöjligt och jag såg honom under cirka fem minuters tid 10 centimeter från mina ögon.

   1. Den är för närvarande utformad som ett fotoleg med synligt utgångsdatumet. Dina behörighetsområden finns till vänster om fotot i form av färgkoder. För att få en badgeansökan godkänd måste du ha ett fläckfritt förflutet i RPS belastningsregister.

    Det Sigvard inte fattade var en badge kan alltså utfärdas till någon som har onda intentioner men ett fläckfritt förflutet. I Aktuellt land…..

  3. Helt fel, du svamlar. Vet ett antal kriminella som fått badgar. Så gå hem och stoppa fingret i mörka hålet, snalla. Du är precis så dum att man skulle kunna tro att du är en av de misslyckade cheferna på BMA.

   1. Nä, inte riktigt. Dock misstänker jag att du, utifrån ditt språkbruk och dina kognitiva färdigheter – – – jobbade i bag sort under usla förhållanden.

   1. Ruth. Transa inte. Ni 30-talister gör er bäst framför café Norrköping med syrliga karameller.

 3. Tja, det var ett Israeliskt företag som skötte ”säkerheten” på denna flygplats när muhammedaner tilläts spränga sina bomber. Det var en judinna som vittnade att hon stod fem meter ifrån en bombare, men mirakulöst överlevde utan en skråma. Det var ett judisk media som först var ute med bilder från attentatet.

  Hur kan det det kommas sig?

 4. Självklart, dom har fått svara på frågan om dom gillar IS och dom svarade ja det gör vi och då är allt OK enligt SÄPO för dom är minsann inte rasister utan hatar bara SD

 5. Du menar Skräpo? De har fullt upp med att jaga Putin. Var hittade vi Skräpo när det small på Drottninggatan?

  1. Du har helt rätt. De har alltid varit totalt inkompetenta och då behöver man inte ha alltför livlig fantasi för att förstå läget nu när de är direkt underställda pundhuvudet Stefan Röfven.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: